Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İbrahım abı ben olayı hallettım banka ıle herhangı bır alacak verecek ve kredı kartım yok.
Fakat sunu belırteyım arkadaslar şu an bankalarda uyandı önceden kart ucretlerını belırtmıyorlardı sımdı sozlesme,extre ,nette bastıra bastıra belırtıyorlar benım bu ucretlerı almamın en buyuk sebebı 1999 yılında hıcbır kagıtı ımzalamamıs olmamdı hesabımdan ıslem ucretı ve kart ucretı kısımları bosmus ımza yok bundan dolayı banka gerı ıade etti ama daha sonra imza attırıdlar ucretlerde 12 punto ıle yazılmıs ve buyuk buyuk belırtılmıstı yanı ben ıptal ettırmesem ve bundan sonra gelse pasa pasa oderdım banka sunu dıyor kardesım ben sana belırttım ımzalamasaydın su an kart ucretını alan ınsanların buyuk cogunlugu ımzasız ve belırtılen sartlar olmadıgından alıyor .
Artık almak zor bılgınıze
Benim sözleşmemde iç sayfalarda küçük harflerle kart aidatı alacakları yazılıydı. Yinede mahkemeyle geri aldım.

Büyük puntolarla da belirtseler tüketici hakem heyeti yine de bizden tarafa oluyor. İmza bile atsak alınan paranın haksız olduğu iade edilmesi gerektiği kararı veriliyor. Örneğin bikaç gün önce araba bayilerinin bizden 200 lira fazladan para aldığı ve iade edilmesi gerektiğini belirtti mahkeme. Yani imza atsak bile haklı bulunabiliyoruz.