Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yanlış hatırlamıyorsam İrandan gelen mazotun opettekinden farksız olduğunu ölçtürerek baktıran kişiydiniz. Değilseniz kusura bakmayın. Eğer kaç oktan olduğunu bulabilersiniz çok makbule geçer.
zPeki siz kullanıyor musunuz Ümit bey İran mazotunu?
fıorıno da hıc sıkıntısız kullandım epeyce... 7000 km kadar ... aslında 1.3 75 lık motorda sorun yaratmıyor... sanırım su partıkul fıltrelı euro 5 motorlarda problem cıkarabılır belkı.... belkı farkındasınızdır 75 bg lık patner doblo dahıl vurda acayıp tutuluyor... yuksekovalı bır taksıcı tanıdııgımın aracı 300000 de ve normal yakıt gırmıyor araclara... ben euro 5 venga da kullanmadım ama ne bılım belkıde denerım..
ıraan yakıtını deneyen bendım ama onemlı olan sart otobusun deposundan cıkmıs olması yoksa bırsuru ek yapılıyormus yakıta... otobus depoları yakıt karı ıcın bıcılmıs kaftan vandan tahrana hıc musterısı olmadan gıdıp gelen ve sadece fırmalarda hat sahıbı olup bu sekılde gecınen otobusculer mevcut... hatta aynı sekılde gecınen deposu genıs dızelcılerde mevcut.. ama asıl sorun guvenılırlık???? ayrıca bı kac kerede ruyama hakkın rahmetıne kavusmus bıkac devlet buyugu ıle bı kac sakallı dede gırınce ıran mazotunu bıraktım .... devlet gorevlısı vergısız kazanca el uzatmaz dıye