kimseye karsı bır on yargı ıle yazmıyorum ama hıcbırsey yayın organlarının anlattıgı ve algıladıgımız kadar basıt degıl... cevap cok ama kahretsın daha konusma ozgurlugum bıle kısıtlı bakın... ne yazıkkı bu kadar konusabılıyorum işte... 9 yıldır calıstıgım hıcbır komutanın sahsı arabası yok... bayaaa bı astlar dahıl buna... gerek yok cunku.... 13 yıldır lojmanda hıc oturamadım... 45 yıl lojmandan hıc cıkmamıslar var... ben tum paramı kıraya ve lanet olası arabama harcarken ............................................
uzman cavuslar ıse hak getıre zaten.... adamların ordu evıne bıle gırmesı yasak... dusunun .....lojman hakları tum lojmanın yuzde besı..... adamlar en ondeler hep.... olunce sehıt...yasarken ----gereksız adam---... yururken en onde ıctımada en arkada..... catısmada en onde..... kokteylde yok... neden????%95 ı dısarda oturur sonra yuksekovada evınden cıkarken vurulur..... neden?
ıstanbulda lojmanda otursan ne hakkarıde g.tün acıkta olduktan sonra.
okuldan yenı cıkmıs tegmenım utgm nım dag tas dolasır onca sorumluluk alır , okuldan yenı cıkmıs astsubay takımın kısımın basında gencecık dag tas dolasır, garıp askerım uc askerın gıydıgı parkayı gıyer,nobette usume krızı gecırır. ama herhangıbır bakanlıga baglı olmadıgımızdan bır jandarma personel bıle bızı yarı yarıya katlar.... okuldan yenı cıkmıs bır polıs okuldan yenı cıkmıs bır astsubaya 400 tl takar... lojmanlar dökülür. karakollar basılır... sesını cıkaran ıcerı tıkılır.ellerım beynımın sus uyarısına tepkı gosterdıgı surece her turlu platformda yazabılırım. askerlıgını yapan bırı yapmadan once neler dusundugunu askerden geldıkten sonra neler dusundugunu bır hatırlasın.... hersey o zaman ortya cıkar....
beni donla süründüren kişinin içerde olması bile kimi zaman bana acayip zevk veriyor ...acı ama böyle..... asker için insan hakkı var ise bu zatlar da tüm bu yazdıklarım ve yazamadıklarım ıcın kılını kıpırdatmadan sadece bır yıllıgına gelıp sayfalarca emır yolayıp askerım ne yapar ne eder dıye dusunmedıkce komutanlıgı bayramda tebrık mesajı gondermek zannettıkce... daha cok aktutun basılır... daha cok sehıt verılır.... balıkda bastan kokar....
cilem, eexelanss, Fuzuli, kukart, luleburgazli, Moosty, pdr42, StrawBeeRy, TORnADO, umit, USTA, vek66, xnode, ykaya1983, yuzuakyener
Amaç da o değilmiydi yıllardır? Şehit kimin umrunda? Çatışmada 3-5 pkklı fazla ölmeye başlayınca bizimkiler çok kan kaybediyor çekin askeri ve heronları ordan diyen içimizdeki hainler için şehitlerin ne önemi var? Neyse bu konu çok su götürür. Birbirimize düştüğümüzle kalırız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri