ahaha aynen yaa angel'ı abisi icat etmiş gibi meraklı bi abi vardı, o dışardan mı gördü geldi nedir, bi da göremediğimize göre....
Erdem kardeşim, emin ol sen orda o hallerdeyken anan baban bile aklına gelmicek, ben nasıl geleyimama sonra işini bitirip oturunca beni hatırlarsın o zaman bi gülersin artık... Gerçekten 1 yıl da ne çabuk geçmiş beee, vay anasını sen o zamanlar sanki askere 10 yıl sonra gidecekmiş gibi rahattın, ama sonra kurumsal şirket merakından dolayı bi askerlik tutuştun kaldın
)
yok aga adam o gün taktırmıştı heralde ya da yakınlarda biz biraz az gösteriyor diyince çıldırmıştı yok ben 2 km ötesini görüyom filan diye biz de biraz çoştuyduk sonra
kurumsal şart aga kariyer planlaması yapıyoz burda kolay değilşaka maka az kaldı umarım dönünce de kardeşliğmiz baki kalır hacım
içimi en çok sen karartıyon çünkü
![]()
hacı sen dönünce kurumsal şirkette en alt pozisyondan başlıcan ya hani, senin görüşmeye vaktin olmaz 5 sene sonra müdür yaparlar seni o zaman bol bol görüşürüz ama
ya kardeşim ağustos da geldi gitmeden bi görüşelim esas haftaya da ramazan başlıyo ama bi iftar yaparık olmadı...
lineayı aldın sınıf mı atladın koç hayırdırrrşu ağızlara bak hele
yalnız benden başka giden yok heralde koca forumdabi devre çıkmadı bana
görüşelim tabii ya kesin gitmeden
linea'dan değil goçum, ben rahatım bu konuda istediğimi de derimben mi tutuşayım bu dakkadan sonra ahahah...
olm hiç askere gidilecek zaman mı etrafına bi bak helesenin gibi 3-5 kişi gidecek bi dünya iş sizi bekliyo içerde
![]()
hayrlı olsn gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler benimde lisans bitti ama yazın gitmek zor olur sıcakta eğitim falan die kasımda gidicem
siz gidin ben size yetişirim![]()
ben de 335.ksd has dedeniz olarak size hayırlı tezkereler dilerim şimdiden.
don atlet ve kozmetik götürün yanınızda sadece . gerisini orda verirler.
ama yazın acemilik yapmak zor ve kötü iş![]()
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri