aynen kardeşim hatta şöyle bir replik vardı
"yak angellerı karşısına at tabureyi otur izle" :):)
Printable View
ahaha aynen yaa angel'ı abisi icat etmiş gibi meraklı bi abi vardı, o dışardan mı gördü geldi nedir, bi da göremediğimize göre....
Erdem kardeşim, emin ol sen orda o hallerdeyken anan baban bile aklına gelmicek, ben nasıl geleyim :) ama sonra işini bitirip oturunca beni hatırlarsın o zaman bi gülersin artık... Gerçekten 1 yıl da ne çabuk geçmiş beee, vay anasını sen o zamanlar sanki askere 10 yıl sonra gidecekmiş gibi rahattın, ama sonra kurumsal şirket merakından dolayı bi askerlik tutuştun kaldın :))
yok aga adam o gün taktırmıştı heralde ya da yakınlarda biz biraz az gösteriyor diyince çıldırmıştı yok ben 2 km ötesini görüyom filan diye biz de biraz çoştuyduk sonra :):)
kurumsal şart aga kariyer planlaması yapıyoz burda kolay değil :)şaka maka az kaldı umarım dönünce de kardeşliğmiz baki kalır hacım :):)içimi en çok sen karartıyon çünkü :)
hacı sen dönünce kurumsal şirkette en alt pozisyondan başlıcan ya hani, senin görüşmeye vaktin olmaz 5 sene sonra müdür yaparlar seni o zaman bol bol görüşürüz ama :)
ya kardeşim ağustos da geldi gitmeden bi görüşelim esas haftaya da ramazan başlıyo ama bi iftar yaparık olmadı...
lineayı aldın sınıf mı atladın koç hayırdırrr :):)şu ağızlara bak hele
yalnız benden başka giden yok heralde koca forumda :)bi devre çıkmadı bana
görüşelim tabii ya kesin gitmeden
linea'dan değil goçum, ben rahatım bu konuda istediğimi de derim :D ben mi tutuşayım bu dakkadan sonra ahahah...
olm hiç askere gidilecek zaman mı etrafına bi bak hele :D senin gibi 3-5 kişi gidecek bi dünya iş sizi bekliyo içerde :)
hayrlı olsn gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler benimde lisans bitti ama yazın gitmek zor olur sıcakta eğitim falan die kasımda gidicem
siz gidin ben size yetişirim :D
ben de 335.ksd has dedeniz olarak size hayırlı tezkereler dilerim şimdiden.
don atlet ve kozmetik götürün yanınızda sadece . gerisini orda verirler.
ama yazın acemilik yapmak zor ve kötü iş :(