Sayfa 1/3 123 SonSon
56 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Yine Yüreğimiz yandı 13 Asker şehit :(((

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

Kızgın Yine Yüreğimiz yandı 13 Asker şehit :(((

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsal kesiminde arazi arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı. 13 asker şehit oldu.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsal kesiminde bugün öğlen saatlerinde çıkan çatışmada 13 askerin şehit olduğu, 2'i ağır 6 askerin de yaralandığı bildirildi.

Çatışmalar devam ederken örgütün ilan ettiği eylemsizlik sürecinde yaptığı en büyük katliamlardan biri olarak gösteriliyor.

Bölgeye birçok asker sevk edildi.

10 askerin cenazesinin Diyarbakır'a getirmekte olduğu belirtiliyor.
    Beneficium accipere libertatem est vendere

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Acılım acılım dıye terorıste bu kadar tavız verenler kına yaksın ........,
    Nede olsa kendı cocukları valılıkte el bebek ,gul bebek askerlık yaparken vatandasın cocugu kımın umurunda .
    50 yıllık ucakla egıtım yapar asker , ama pasalar,bakanlar popolarının rahatı ıcın 6 ayda bır arac yenıler
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

3. Bu mesajı için 2 kişi ZAK1980'ye teşekkür etti:

Cem *
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz

Genelkurmay Başkanı ve komutanlarını istifaya davet ediyorum. Bu ne rezilliktir ya, biz evlatlarımızı kimlere emanet ediyoruz, hiç utanmıyor sıkılmıyorlar, başarısızlıklarının faturalarını ödemedikleri gibi birde 3 senede bir terfi alıyorlar. Çok yazık Allah rahmet eylesin bu çocuklara ((

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

allah rahmet eylesin...mekanları cennet olsun... allah ailelerine sabır versin...

daha ne bekliyorlar... bilmiyorum... senelerdir kaç yiğidimiz şehit oldu... davoslarda avrupa konseylerinde kabadayılık yapacaklarına kendi ülke topraklarında devlete meydan okuyanlara özgürlük verin daha siz...

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

ajanslara malzeme olarak kalacak aslında cok onemlı olan ıkı gun sonra unutacagımız , balık akıllı mılletımızın yakıt zammı edasıyla karsılayacagı gundelık bır olay.... 13 yıldır ıcınde oldugum bu durum, artık o kadar dokunmuyor kı bana.... sanssız olan sehıt oluyor sadece.... burası van....
    - dedıklerımızı yapmazsanız cok kotu seyler olur dıyordu BDP lıler.....
    bunlar olaylar mı acaba....... cıkmıs cok uzgunuz dıyorlar.....
    yalnıs taraftan cıkmıs tutamayacaklarını bıldıklerı ıcın yemın bıle edemeyen................................ lar....
    çözüm: kaldır dokunulmazlıgı arkadas. futbolcuları bıle alıyoruz ıcerı... bır kapalı posetten dolayı... kanıt dersewn var bırsuru sehıt... suc duyurusu desen var mılyonlarca ınsan.... agızlarıyla terore destek desen gırla.... pekeke teror orgutu degıldır hak savunucu gerıladır dıyen 34 canlı.... alsana arkadas bunlarıda zor mu gelıyor.... onumuzdekı secımde ocalan ve karayılan aday olacak... karayılan secımden once cıkacak dıyecek --- ahanda burdayım hadı benı tutuklayın.....
    meclısten tek ıstedıgım kaldırın dokunulmazlıgı....sehıtlerımıze rahmet dılıyorum....

7. Bu mesajı için 6 kişi uzuncocuk'ye teşekkür etti:

Caner Atasever
    swimmer_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 26

yazıklar olsun hiçbir şey demeyeceğim. bu ülkeye ne kazandırdıysam haram olsun bu ülke için ilerde yapacaklarımın hiçbirini helal etmiyorum Allah belalarını versin yapanın da yapmasına izin verenin de ! devam etsinler bütün askerleri toplasınlar benim babam da subay gelsinler onu da alsınlar atsınlar içeri ! nereye kadar ? bizim koyun halkımız saolsun en fazla 2 günlüğüne kahraman olacak bu genç bedenler daha sonrası ise malum, o yemin edecek mi bu şöyle yapacak mı onun göğüsleri silikon mu bu estetik oldu mu ! eğer bu konuda hala hiçbir şey yapılmayacaksa bu ülkeye kazandırdığım kazandıracağım her şey vergi olarak verdiğim vereceğim her kuruş haram olsun bu ülkeye bu yönetime ! artık asil Türk Milleti'ne de güvenim kalmadı bu millet zamanında dünyanın en güçlü ülkelerine tek başına süngüyle karşı koyan bir milletken şu an hiçbir şey yapmaz inanmıyorum kalmadı o ruh. kalan vardır ama o da kaç kişi ? hala diyorlar ki kardeşlikten ödün vermeyeceğiz. yahu senin ülkeni bölen askerini şehit eden insan benim kardeşim olsa gerçekten gider alnının ortasına sıkarım bir kurşun o rezil ******** insan mı olacak benim kardeşim ? adamlar bir taraftan 13 askeri şehit ediyor bir yandan demoktarik özerklik(!) ilan ediyor ! bu ülkenin yargıcı savcısı yok mu ne iş yapıyorlar ? bu değil mi ülkeyi bölmek ? neler oluyor ey Türk halkı ! ses çıkarmamaya devam !

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Mekanları cennet olsun. Allah ailesine, milletimize sabırlar versin. Allah rahmet eylesin.

Allahım ne kadar büyük bir acı ana ve babası için. Bunca yıl sen yeme yedir, içme içir büyüt bu yaşa getir ve ********in biri gözünün içine bakmaya kıyamadığın evladının, yavrunun canına kast etsin. Allah kahretsin bu adileri de bu adilere hak tanıyan, onları engellemeyen, kendini yaya yaya koltuklarında oturan yüzsüz ve ********leride.

10. Bu mesajı için 2 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

Erhan Aslan
    aslanerh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 67

Allah rahmet eylesin. Sizin gibi Atatürk düşmanı birinin şehitlere rahmet dileyeceği aklıma gelmezdi ama 2 cevap sonra genelkurmayı istifaya davet etmenizin nedenini rahatça anladım. (sanki terörü bizzat meclise alan ve teröre bizzat meclisten kaynak akmasını sağlayan siyasi tarafın hiç sorumluluğu yokmuş gibi)

Alıntı xnode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelkurmay Başkanı ve komutanlarını istifaya davet ediyorum. Bu ne rezilliktir ya, biz evlatlarımızı kimlere emanet ediyoruz, hiç utanmıyor sıkılmıyorlar, başarısızlıklarının faturalarını ödemedikleri gibi birde 3 senede bir terfi alıyorlar. Çok yazık Allah rahmet eylesin bu çocuklara ((

Yasemin ŞENŞATIR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585

13. Bu mesajı için 3 kişi JASMINE'ye teşekkür etti:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Bunlar için asker şehit etmek demokratik hak, kepenk kapattırmak onur mücadelesi, dükkan yakıp yıkmak insan hakları. Allahım sana yalvarıyorum ver artık şu bölücülerin belasını. Ne olur ver artık...

15. Bu mesajı için 4 kişi ibrahim06'ye teşekkür etti:

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

terörü kınıyorum
    lanetliyorum

kürt arkadaşlarım kardeşlerim kusura bakmasın ama neden kürt halkı çıkıp protesto etmiyor ????

nedennnnnnnnnnnn

tsk ....o kadar imkanın var elinde...neden kullanmıyorsun ????
    o bölge cihazlarla taranamazmıydı casus uçakla keşif yapılamazmıydı
    kızılötesi ısıya duyarlı cihazlarla taranamazmıydı
    askerlere çelik yelek dağıtmak çok mu zor

paintball oynamaya çıkmıyor o askerler...onlar prof değiller...acemi askerler...
    hayatlarında counter strikeda silah kullanmaktan başka bir şey görmemişlerdir...30 gün acemi eğitimi ile o insanlar oraya gidemez...

sıkıyorsa bir paşanın oğlu gitsin...

şahsen ben haram zehir zıkkım olsun...diyorum...ödediğim her kuruş vergi...haram olsun....

Yasemin ŞENŞATIR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlar için asker şehit etmek demokratik hak, kepenk kapattırmak onur mücadelesi, dükkan yakıp yıkmak insan hakları. Allahım sana yalvarıyorum ver artık şu bölücülerin belasını. Ne olur ver artık...
    Aminnnnn. Yarın mübarek kandil gecesi. Allah dualarımızı kabul etsin.

Caner Atasever
    swimmer_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 26

Alıntı cemal arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    terörü kınıyorum
    lanetliyorum

kürt arkadaşlarım kardeşlerim kusura bakmasın ama neden kürt halkı çıkıp protesto etmiyor ????

nedennnnnnnnnnnn

tsk ....o kadar imkanın var elinde...neden kullanmıyorsun ????
    o bölge cihazlarla taranamazmıydı casus uçakla keşif yapılamazmıydı
    kızılötesi ısıya duyarlı cihazlarla taranamazmıydı
    askerlere çelik yelek dağıtmak çok mu zor

paintball oynamaya çıkmıyor o askerler...onlar prof değiller...acemi askerler...
    hayatlarında counter strikeda silah kullanmaktan başka bir şey görmemişlerdir...30 gün acemi eğitimi ile o insanlar oraya gidemez...

sıkıyorsa bir paşanın oğlu gitsin...

şahsen ben haram zehir zıkkım olsun...diyorum...ödediğim her kuruş vergi...haram olsun....
    bu konuda söyleyebileceğim tek şey orada kullanıma çıkacak her alet önce genelkurmaydan sonra bir üst makam olan başbakanlıktan izin alınmasını gerektirir. operasyona başlamaktan söz bile etmiyorum onlarca yazışma oluyor onun için. yani askerin elindeki aletler öyle ha denince kullanılamıyor kanuna göre silahlı terörist gördüğünde ilk atışı yapıp teröristi vuran asker cinayetten yargılanıyor. terörist silahını bırakana ya da ilk atışı açana kadar askerin ateş açması yasak. düzeltilmesi gereken o kadar şey varken hala hiçbir şey yapılmaması canımı yakıyor.

bu arada genelkurmaydan yapılan açıklamada da söylendiği gibi mermi sonucu değil atılan el bombalarının patlaması sonucu çıkan yangında yanarak şehit oldu askerlerimiz yani çelik yelekleri yok değil çelik elek olmadan hiçbir asker operasyona çıkamaz.

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Bugün bi de demokratik özerklik ilan etmişler.

Cem *
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz

Alıntı swimmer_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...bu arada genelkurmaydan yapılan açıklamada da söylendiği gibi mermi sonucu değil atılan el bombalarının patlaması sonucu çıkan yangında yanarak şehit oldu askerlerimiz yani çelik yelekleri yok değil çelik elek olmadan hiçbir asker operasyona çıkamaz.
    Ben bölgede askerlik yaptım, çelik yelek giyilerek hiç operasyona çıkıldığını görmedim, çıkanı da duymadım.. O yorumu yazan arkadaşıma katılıyorum. Bu askerlerin komutanları yaptıkları işi bilmiyorlarsa (ki öyle görünüyor) görevden alınsınlar.. Bu kadar basit bir biçimde insan kaybedilmez, bu çocuklar tarlada yetişmiyorlar bunlar ana kuzuları..

Şu olay yurtdışında olsa, ne genelkurmay başkanı kalır ne de komutan, hepsini görevden alırlar emin olun. 2 yıl önce Almanya askerlerinin yanlış komut vermesinden dolayı Afganistan'da siviller öldü, Başbakan Genelkurmay Başkanı'nı direkt olarak görevden aldı, af yok.. Ama bizde öyle değil, adamın emrindeki askerlerin yarısı ölüyor ama adam 3 sene sonra terfi alıyor.. Akıl almaz bir durum..

Göz göre göre çocukları öldürüyor militanlar, neden helikopter kaldırılmıyor diye sorulduğunda dalga geçer gibi sis vardı, toz bulutu vardı gibi saçma sapan açıklamalar yapıyorlar. Artık bu ülkenin vatandaşını keriz yerine koymayı bırakın.. Senin görevin bu çocukları eğitmek, yetiştirmek.. Demek ki biz Amerika ile falan savaşa girsek bu komutanlarla resmen mahvolacağız..

Bir çatışma 5 saat nasıl sürer arkadaş, senin helikopterin, topun tüfeğin, sınırsız mühimmatın var. Ateş edilen yer bölge belli.. İnanılır gibi değil, bu kadar basiretsizlik, bu kadar işbilmezlik çok yazık.. Bilmediğimiz konu da değil, orada neler döndüğünü biliyoruz maalesef olan Anadolu çocuklarının canlarına kanlarına oluyor. Çok çok üzülüyorum

Ha hırsızın hiç mi suçu yok ? Onların ta Allah belasını versin ................................ .......!!

ÇİLEN ATAÇ
    cilem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 CLN 23
    Edilen teşekkür: 348

sebep olanında vuranların da elleri kırılsın hepsinin evine yüreğine ateş düşsün inşallah!!! Allah rahmet eylesin.................

22. Bu mesajı için 2 kişi cilem'ye teşekkür etti:

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı swimmer_tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda söyleyebileceğim tek şey orada kullanıma çıkacak her alet önce genelkurmaydan sonra bir üst makam olan başbakanlıktan izin alınmasını gerektirir. operasyona başlamaktan söz bile etmiyorum onlarca yazışma oluyor onun için. yani askerin elindeki aletler öyle ha denince kullanılamıyor kanuna göre silahlı terörist gördüğünde ilk atışı yapıp teröristi vuran asker cinayetten yargılanıyor. terörist silahını bırakana ya da ilk atışı açana kadar askerin ateş açması yasak. düzeltilmesi gereken o kadar şey varken hala hiçbir şey yapılmaması canımı yakıyor.

bu arada genelkurmaydan yapılan açıklamada da söylendiği gibi mermi sonucu değil atılan el bombalarının patlaması sonucu çıkan yangında yanarak şehit oldu askerlerimiz yani çelik yelekleri yok değil çelik elek olmadan hiçbir asker operasyona çıkamaz.
    acı gunde bu cevap olmayacak ama genelkurmay orada kullanıma cıkacak sılahla ılgılı basbakanlıgın onayına basvurmaz... zaten su an her turlu alet elımızde mevcut.... ben sahsen goreve gıderken, ıstedıgım sılahı alıp gıdebılırım, depomda bulunan her sılahıda kullanırım... ayrıca arkadaslar a/ t arazı tarama yapıyorlar ve gunduz..... gunduz ısıya yada goruse duyarlı tek kullanacagınız alet nıkon durbundur dıgerlerı gece calısır....
    ayrıca kanunu yalnıs bılıyorsunuz... terorıstın uzsune tank namlusu donuk.... atıs ıznı elınde sılah gorunen her nesneye verılır.... ates etmek yasak degıl... su an ohal olmadıgından köylü dagda hayvan otlatıyor vs. askerde ayırt etmekte cok zorlanıyor bu defa... düşünün köyde mantar topluyorsun elinde bir poset. güm alnında bir mermi.... bunun yasanmaması ıcın asker sabıt bekledıgı karakollarda emın olana kadar bırsey yapmıyor... masum ınsanı vurmak var ısın ıcınde..
    ayrıca operasyon ıcınde ( buyuk operasyonlar harıc ızın alınmaz) yetkılerı vardır o kadarda. adı medyada operasyondur ama orda rutın faalıyettır bu... bır doktor nasıl amelıyat ıcın saglık bakanından ızın almaz aynı durum bu konu ıcınde gecerlı
    en onemlı husus : bu kalleslıgın her turlu yolu var ve bu kallesler her yolu kullanıyor...ohal dıyorsun yasayan masum halk perısan oluyor.. kaldırıyorsun bu sefer dıgerının cırıt atma alanı doguyor....
    nıce yıllar herseyı denedık.... hareket edene ates te ettık. ohal de getırdık, kaldırdık, sınır otesı yaptık.... sonuc: 15000 ın uzerınde sehıt....
    bız masada ıs cevıremeyen ama bılegı kuvvetlı bır ırkız ama ne yazıkkı bızım davamızda masada guc yoksa çözümde yok... yıllarca yunana , belcıkaya, fransaya almanyaya danımarkaya ne yaptıkkı... kalesnıkof bızı delerken rusa ne yaptıkkı.... her allahın gunu ıraktan gelıp gelıp sırtımızdan bızı hancerleyen ıraka ne yaptıkkı.... savassak 15000 kısı olmezdı.....
    bır ulkeye savas acma sebeplerı nedır? daha bunu bılmıyoruz ...... amerıka ve ab korkusu ıle yataga gırersen ruyanda ıbıza adasını goremezsın.... ırak ve surıye sımdıye kadar eger gercek savas sebeplerı konusulsa sımdıye 50 kere savasmamız gereken ulkelerdı....
    sıyası cevap: ab ye one mınute dersen, ısraıle kafa tutarsan amerıkaya ırak ıcın gırıs ıznı vermezsen, sonuclarına katlanırsın. buraların agasıyız zannedıyorduk bu aralar... uyandık.
    13 meslektas gıttı... eskıden gıdenlerı hıc unutmadım.... 8 kısılık bır fotograf var evımde ben cekmıstım ben harıc hepsı sehıt yıl 1998. cok uzulemıyorum su anda cunku gercek buyuk resmı cok ıyı goruyorum... 4 yıl sonra bakın bdp meclıste kımlerle temsıl edılecek?????????
    aglayan analara eslere babalara sabır dılıyorum, 15000 sehıt yakınını da unutmadan sunu soyluyorum.....bu almanlar akıllı adamlar...........

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

izmir de düşen eğitim uçagındaki 2 şehitimizle içimiz kan ağlarken 13 şehidimizle yüreğimiz iyice dağlandı. 15 ocağa ateş düştü. Allah ım şehitlik mertebesine erişmiş olan tüm mehmetçiklerimizin ailesine yakınlarına sabır ver. başımız sağolsun. daha fazla bir şeyler söyleyemiyorum çünkü boğazımda bir şeyler düğümlendi kaldı...

26. Bu mesajı için 2 kişi egzo-evo'ye teşekkür etti:

BULUT KARTAL
    kırmızı turbo bulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 432

allah rahmet eylesin. sinirimden bişey diyemiyorum artık. allah sabır versin ailelerine

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı xnode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bölgede askerlik yaptım, çelik yelek giyilerek hiç operasyona çıkıldığını görmedim, çıkanı da duymadım.. O yorumu yazan arkadaşıma katılıyorum. Bu askerlerin komutanları yaptıkları işi bilmiyorlarsa (ki öyle görünüyor) görevden alınsınlar.. Bu kadar basit bir biçimde insan kaybedilmez, bu çocuklar tarlada yetişmiyorlar bunlar ana kuzuları..

Şu olay yurtdışında olsa, ne genelkurmay başkanı kalır ne de komutan, hepsini görevden alırlar emin olun. 2 yıl önce Almanya askerlerinin yanlış komut vermesinden dolayı Afganistan'da siviller öldü, Başbakan Genelkurmay Başkanı'nı direkt olarak görevden aldı, af yok.. Ama bizde öyle değil, adamın emrindeki askerlerin yarısı ölüyor ama adam 3 sene sonra terfi alıyor.. Akıl almaz bir durum..

Göz göre göre çocukları öldürüyor militanlar, neden helikopter kaldırılmıyor diye sorulduğunda dalga geçer gibi sis vardı, toz bulutu vardı gibi saçma sapan açıklamalar yapıyorlar. Artık bu ülkenin vatandaşını keriz yerine koymayı bırakın.. Senin görevin bu çocukları eğitmek, yetiştirmek.. Demek ki biz Amerika ile falan savaşa girsek bu komutanlarla resmen mahvolacağız..

Bir çatışma 5 saat nasıl sürer arkadaş, senin helikopterin, topun tüfeğin, sınırsız mühimmatın var. Ateş edilen yer bölge belli.. İnanılır gibi değil, bu kadar basiretsizlik, bu kadar işbilmezlik çok yazık.. Bilmediğimiz konu da değil, orada neler döndüğünü biliyoruz maalesef olan Anadolu çocuklarının canlarına kanlarına oluyor. Çok çok üzülüyorum

Ha hırsızın hiç mi suçu yok ? Onların ta Allah belasını versin ................................ .......!!
    sızede cevap : turk askerıne ve komuta heyetıne saldırmak ıs bılmıyorlar demek en kolay yol: gunde 40 km yuruyen( arazı yuzunden) magara magara dere tepe kacırılan uc kısıyı arayan bır tugayın askerı 4 gun suren gorevde saatte 5 km den 8 saat yurur ve 160 km yol alır... sırtında ort. 40 kıloluk yıyecek ve su almazsa belkı 25 kg cıvarında yulke dolasır... bı celık yelek 18 kg dır. 68 kg lık bır yuku askere yuklersenız celık yelekler bır bır kaybolur.... yuruyen asker kolay kolay celık yelek gıyemez...
    sızı vurmaya calısan bırı var oldugunu dusunun.... nasıl kurtulursunuz... tek yol onceden haber almaktır... yoksa elınızde sılah olmadıgında ıstedıgınız yere kacın vurulursunuz ... kalles savasındada durum budur adam nıyet eder kopruyu ucurur ölürsünüz.... mayın patlatır ölürsünüz... kurtulus istihbarattadır... mayın patlamadan orda oldugunu bilmek, catısma cıkmadan adamkların oraya gelecegını bılmekten gecer kurtulus..... yoksa yarın ıstanbulda bır servıs aracı havaya ucar bız yıne aynı uzuntuye bürünürüz..... olay yeri önemli degil..... nerde istihbarat...... 5 saatlik catısabilecek mühimmatı oraya bu adamlar getirene kadar neden bizim para yedırdıgımız ajanlarımız bılgı getırmıyor......olay olduktan sonra tuslara basmak laf solyemek cok kolay.... esınden cocugundan 4 yıl ayrı uzmana banyo yapmak ne demek unutan astsubaya,,, dertlerden hastalıktan psıkolojıden 500 askerın stresınden bunalan komutana laf soylemek dogru degıl oralarda yasamıssınız ama bence gazınoda caycılık yapmıssınz....
    almanyanın afganıstandakı askerı yalnıs komut verdı dıye bır alman komutan gorevden alınabılır....çünkü savas eger sereflı ıse orda kanunda adaletten bahsedılır... evınızden cıkarken bırılerı ıkı meslektasımı sırtından vurdugunda komutanları gorevden almak sadece kallesın ısıne gelır.......... helıkopter hususuna katılıyorum....... yıllardır cözülemedi bu husus.....
    SORUN TERÖR... YAPAN SU AN EVINDE TELEVIZYON IZLIYOR..... DESTEKLEYEN: MECLISI TEHDIT ETMISTI ZATEN..... BDP...
    DESTEKLEYEN..... CUVALCILAR MAVI MARMARACILAR...... AB...... ÇÖZÜM: MECLIS... : COZUM SEKLI: 30 YILDIR BULUNAMADI.....

Sayfa 1/3 123 SonSon