son 1 saat abiler desteği arttıralım
Bizim forum onu tükürükle boğardahani katılım, hani icraat. hadi oylar merteeeee
son 1 saat abiler desteği arttıralım
arkadaşlar adamlar sticker vaadiyle oy toplamışlar,bizde bunlara derslerini vermeliyiz,adam gibi geçmeliyiz bunları,bunlara oy bırakmamalıyız !!
İtalyan heyecanımın yerini Fransız aldı..
sonuç açıklandı maalesef fiesta 1. fakat mertin aracıda önümüzdeki haftanın birincisi ilan edilmiş şimdiden..
Ben hoş olmadığı kanaatindeyim.. bu kadar üye bu kadar facebook kullanan adam.. icraat söz konusu olunca 'sözüm meclisten dışarı' kaçan arkadaşlarımız olması üzücü.. Fake hesap dahi olsa bu kadar az üyesi olan bir foruma pabuç bırakmak enteresan..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Üzüldm şimdi.![]()
üzülcek bir şey var mı ? Adamlar hakederek mi kazandı ?
TSİ Jetta.
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar bu kadar kişi var forumda destek çok az bence daha fazla olmalıydı neyse oy verenlere,son dakikaya kadar çalışanlara çok teşekkürler.adil bir yarışma olmadığı kesin 2 haftadır birinci olmamız oldukça rahatsız etmiş belli size bulduğum bir resmi paylaşmak istiyorum
![]()
+1 herşey ortada..
TSİ Jetta.
valla foto altındaki tartışmalara girmek istemedim kendimi tutamayıp arızaya bağlıyorum sonra başıma iş alıyorum.. ama anca böyle kutsal ittifaklarla yıkabilirler..
Mert kardeşim bir dahakine girilir mi bilmem ama girilirse nasıl sayfa beğenilirmiş gösteririz..İlla parayla beğeni toplayacağız yani başka birşey değil..10 tl'ye 10 K'lık beğeni toplatıp yanımıza bile yaklaştırmayalım,bunu istiyorlar..
bir dahakine girilmiyor sanırım..başka araçla giriliyor ama artık afersiniz ama boka sardı..anladımki hiç edebiyle eğlenmeyi,yarışmayı bilmiyoruz
Aynen öyle kardeşim aynen öyle..
ya şu müslüm abiye biri ulaşsın adam hediye istiyor ankara meguıarsın sahibi müslüm abi değilmi? onun yanına gidicekmiş eğer giderse müslüm abi sticker hediye etsin![]()
artık ağlarmı,intiharmı eder bilemem ama biri ulaşsın ya![]()
![]()
hakikaten biri ulaşsa bomba olur..![]()
Mert benide etiketlesene olm o fikri sana kim verdi puhaha![]()
TSİ Jetta.
Süper yaaadam bi gidecek o da bizden
![]()
![]()
![]()
canınız sağ olsun abi karşımızdakileri adam zannederek çok çalıştık çok uğraştık ama olmadı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri