mail attm kendi sitelerine. ne kadar çok sahte hesap var bari bu kadar alenen yapılmasa.. devam ederlerse arıcam telf numarası var nasılsa
destekleriniz için hepinize tekrar çok teşekkürler
Boşver Mert,herkes kendine yakışanı yapar,öyle birinci olmaktansa sonuncu olmak daha adil ve gurur vericidir..
İtalyan heyecanımın yerini Fransız aldı..
Ne oldu hayırdır ya aramızda 300 kişimi var 16 kişi var ne bu hemen pes etmek bende girdim devreye 428 den 440 oldudevam yazıyı okuyan herkes bir tık etsin yeter.
Kemal otonun sayfasında yayınladım ..
abi günlerdir yazmaktan parmaklarım yoruldu bu kadar çıkıyor sabah 30 kişi vardı adamlar hemen fake başvuruyor o birşey değil fake bile anca geçiyorlar bu kadar adamlar işte
bu hafta olmadı geçmiş olsun![]()
TSİ Jetta.
paylaşıp beğendim doğru mu yaptım acb...
çok doğru teşekkürler![]()
çok doğru bi iş yapmışsınız ..![]()
TSİ Jetta.
Femoli abi herkesin desteklemesi lazım,iki kere tıklamak çok zor geliyor herkese..Destek olmalıyız hepimiz..
Cihan yanlız senin yazdığın yazı olmamış işin suyu çıktı yanlış olmuş orda.. fiestacılar önde ulaşamadığımız ciğer misali
Abi daha öncekileri okudun mu bilmiyorum,fake muhabbeti oldu,sağlam birşeyler yazdımda sağolasun admin beyimiz sildi..Bende okudum şimdi,fiesta önde olunca tadımız kaçıyormuş,ehh Allah büyük göreceğiz bakalım,elimden gelenin fazlasını yapacağım o lafı onlara yedirmek için..
Aradaki fark kapanıyor millet haydi
Edit: Ve öndeyiz![]()
Konu csalli tarafından (29/06/2011 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir.
fark kapandı geçişe başlandı![]()
İnat ettim,gidip milletin bilgisayarından kendim beğeniyorumFemoli abi el attığın çok net şekilde belli oluyor valla
![]()
463-460 öndeyiz hadi devam yaklaşıyolar..
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri