306-290 gerideyiz![]()
306-290 gerideyiz![]()
TSİ Jetta.
Haydaaa
ramazan bey bahsettıgınız araba ılk olarak sıfır bır araba ıkıncısı spotlar altında cekılmıs bır foto uc profosyonel makına ıle cekılmıs bızım aracın fotosu cep cekımı ve 5 senelık bı arac ama ılgılı ısenız aracın fotolarına sıtemızde profosyonel cekımlerı var aracın
Yanlış anlamayın beni ama madem bu bir yarışma ve bu yarışmanın amacı yıkama ve boya koruma ürünleri yapan firmanın ürünlerinin araçlarımız üzerindeki kaliteli koruma ve parlaklığını gözler önüne serme niteliğinde ise o zaman cep telefonu ile yapılan çekimle değilde dediğiniz gibi profesyonel fotoğraf makinesi ile çekilip katılmak daha doğru olurdu.
Bana göre bu yarışma yanlış anlamayın ama tükürük yarışına dönmüş durumda sonuçta amaç daha parlak daha güzel görünen aracı oylamak ise benim favorim bahsettiğim honda ama yok bu yarışma destek arkadaşlık arka çıkma tarzında ise tabiki o zaman favorim forumdan birinin kazanması.
Saygılarımla.
fiestacılar puntonun içinden geçiyomuş.. öle diolar.. aklını mı yemiş la bunlar.. bütün puntoları fire motor sanıolar..
mert evcek destek verioruz.. +5 oy bizden
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
+4 de bizim aileden![]()
ya nerden bulsak yaa birilerini bulmak lazım bende taktım kafaya![]()
341-337 öndeyiz arkadaşlar devamm sakın kesmeyin adamlar bir anda çoğalıyorlar
339 oldular bile...![]()
342-342![]()
346-346
TSİ Jetta.
adamlar fake hesap olayına geçtiler yaa,kullandırtmayın falan diyorlar,yani ne yapalım gidelim 20.000 fake hesap mı alalım parayla,illa bunu mu istiyorlar..
İtalya'dakilerden destek alabilir miyiz ? İngilizce bir msj atalım faceten gruplarına ya da şahıs olarak direk ?
Konu csalli tarafından (28/06/2011 Saat 09:42 ) değiştirilmiştir.
İtalyan heyecanımın yerini Fransız aldı..
hondanın shop olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.aracın sahibini saro abiyi sahsen tanıyorum![]()
Fotoda sadece kontrast biraz artırılmış arkalarda da patlamalar olmuş onun dışında shopluk başka bişey göremedim ben. Araç üzerindeki yansımalar çok düzgün boya üzeri pürüzsüz görünüyor keşke Mert sende cep tel ile çekilmiş fotoyla değilde ImageShack® - Online Photo and Video Hosting bu foton ile katılsan daha güzel olurdu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri