hepsi çok güzelde yakın 20.30 a kadar bu konuyu okumamak lazım
valla ÇİĞ KÖFTE,İÇLİ KÖFTE,KİTEL,ve makarna.. hepsi olsa da yesek valla ne iiyi olur![]()
hepsi çok güzelde yakın 20.30 a kadar bu konuyu okumamak lazım
valla ÇİĞ KÖFTE,İÇLİ KÖFTE,KİTEL,ve makarna.. hepsi olsa da yesek valla ne iiyi olur![]()
Ya hocam sorma acemilikte yeşilmercimek ve hindi yemeyeceğime yemin ettimAnlarsın.
![]()
Beneficium accipere libertatem est vendere
çorbasını hiç içmedim en kısa sürede denenecekler listesine yazıyorum![]()
Ah abi planlarımda var o, laboratuvara küçük bi oda yaptırın diye ısrar ediyorum, çok değil bi küçük tüp bi tencere yetergerisini kendiliğinden gelir valla, neyse yarınki menüyü belirleyecem galiba burdan
![]()
Benim dememle olsa, şimdi yemek yapıyo olurdum senin yüzünden![]()
yaprak sarma,biber dolması,etli bezelye,pilav,fırında makarna,taze fasulye, pırasa,bakla her tür et balık tavukannemm geliyorum yarın eve
![]()
sevindim meslektaş bulmama forumdan,TOBB ETÜ Hastanesi Armada'nın arkasında, sen nerdesin?
Gündüzleri kimse bu konuya yazmasın.Bu konuyu okuyarak iftarı getiremeyiz![]()
Yav gece gece ne ayaksınız beyler dolmalar mantılar falan.... Yapan var yapamıyan... Canım çekti mantıyı nerden bulcam ben şimdiHarbiden gündüz buraya yorum yapmayalım, millet bilgisayarını kemirir
Sahurdan sonra iftara kadar buraya yazı yazmak yasaktır kuralı koyalım...
Herkeze hayırlı sahurlar...
Özelde çok yerle görüştümde özelde çalışmak istemedim lise çıkışlı laboratuvar teknisyeniyim kpssden 83 aldım ilk atamada 85 de kaldı malesef 8 ağustosdaki atamaları bekliyorum aynı zamanda da gazide tıbbi laboratuvar teknikerliği okuyorumAnlıcanız biz atanamayanlardanız
![]()
İmza kurallarını gözden geçirdim
aynen forumda bu konuya özel kural konulsun yönetim nerdesin
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri