hastanede laboratuvarda çalışıyorum akşamları geceleri, nöbetler karışık gidiyo, valla öglen 4 te geldim canım sıkıldı zaten kaç saattir yalnızım, bide yemek olayı girince sormaaa :)
Printable View
hepsi çok güzelde yakın 20.30 a kadar bu konuyu okumamak lazım:)
valla ÇİĞ KÖFTE,İÇLİ KÖFTE,KİTEL,ve makarna.. hepsi olsa da yesek valla ne iiyi olur:):)
En sevdiklerim yaprak sarma ve ev mantısı...
Yeşil mercimek dışında hiçbir yemeği ayırt etmeden yerim bu arada.. :)
vay kardeşim hastanede nöbet olsun bea gece muhabbet iyidir :)
aynen biraz önce aklıma geldi dedim ki yarın bu konu çok can yakar :) çiğ köfte yemek için altınkuma inicektim sonra vazgeçtim şimdi acılı acılı mideyi fena yapar bide susatır :)
Ya hocam sorma acemilikte yeşilmercimek ve hindi yemeyeceğime yemin ettim :( Anlarsın. :D
çorbasını hiç içmedim en kısa sürede denenecekler listesine yazıyorum :D
Ah abi planlarımda var o, laboratuvara küçük bi oda yaptırın diye ısrar ediyorum, çok değil bi küçük tüp bi tencere yeter :D gerisini kendiliğinden gelir valla, neyse yarınki menüyü belirleyecem galiba burdan :D
Benim dememle olsa, şimdi yemek yapıyo olurdum senin yüzünden :)
yaprak sarma,biber dolması,etli bezelye,pilav,fırında makarna,taze fasulye, pırasa,bakla her tür et balık tavuk :D annemm geliyorum yarın eve :D
sevindim meslektaş bulmama forumdan :),TOBB ETÜ Hastanesi Armada'nın arkasında, sen nerdesin?
Gündüzleri kimse bu konuya yazmasın.Bu konuyu okuyarak iftarı getiremeyiz :siritma:
Yav gece gece ne ayaksınız beyler dolmalar mantılar falan.... Yapan var yapamıyan... Canım çekti mantıyı nerden bulcam ben şimdi :D:D Harbiden gündüz buraya yorum yapmayalım, millet bilgisayarını kemirir :D:D Sahurdan sonra iftara kadar buraya yazı yazmak yasaktır kuralı koyalım... :D:D Herkeze hayırlı sahurlar...
Özelde çok yerle görüştümde özelde çalışmak istemedim lise çıkışlı laboratuvar teknisyeniyim kpssden 83 aldım ilk atamada 85 de kaldı malesef 8 ağustosdaki atamaları bekliyorum aynı zamanda da gazide tıbbi laboratuvar teknikerliği okuyorum :)Anlıcanız biz atanamayanlardanız :)
:) aynen forumda bu konuya özel kural konulsun yönetim nerdesin :D