Alıntı serkankucuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bakın böyle durumlarda internette sipariş yerine bi çiçekçiyle konuşun kartını alın, bütün çiçekçiler 444çiçek veya çiçeksepeti üyesi değil o yüzden bayi sayısı az ve yetişemiyor... adamların sistemini bilmek lazım işte, çiçekçi 1000 tane ama 1-2 tanesi çiçeksepeti üyesi, direk bi çiçekçiyi arayıp sipariş verseniz daha kolay ve hızlı bi çözüm olur bence...
enazından busefer için böyle bişey aklıma gelmedi daha doğrusu; çiçek göndermeyi düşünüyodum bi şekilde, derken ttnetten ciceksepeti.com için indirim maili geldi bende verdim siparişi. dediğim gibi kaç çiçekçiyle anlaşmaları var yok, kapasiteleri ne umrumda değil beni mağdur, mahçup etmiş olmalarını hiç bi şekilde değiştirmez ve yaşanan rezilliği kurtarmazlar.

dediğim gibi kapasiteleri kadar sipariş alsalardı ozaman...

peki direk bi çiçekçiyi arayıp sipariş verseydim nasıl güvenicektim, ödemeyi nasıl yapıcaktım vs

önerilerin için ayrıca teşekkürler

Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İstanbul'da birkaç kere işim düştü bu firmaya,dedikleri zaman aralığı dışında bir zamanda tam saat vererek siparişimi iletmelerini istedim kırmadan yerine getirdiler.
Özel günlerde sipariş vermemeye gayret ediyorum,yetiştiremeyecekleri kesin bence...
şanslıymışsın diyorum abi şikayetvar daki diğer şikayetleride okudum 200küsür tane var sadece özel günlerde değil normal günlerdede bi çok sorun yaşanmış, solmuş küflenmiş çiçek gönderilmesinden tut zamanında ulaşmayana uğra ordanda siparişini iptal edipte aylardır parasını alamayana kadar...