Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Vestel?

KAZİM KARA
    karakazim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 EF
    Edilen teşekkür: 9

elektronik işi şans işidir lafına katılıyorum ,
    7 sene garanti işinede pek fazla önem verme derim 7 sene boyunca evinde vestel servisinide görebilirsin

bende bir vakit vestel zeta serisi tv almıştım, bir yıl içinde 4 defa aynı arızadan servise gitti,para iadesi istedim,para yerine LCD vertelim fark almadan dediler bende kabul ettim 2 senedir kullanıyorum,müşteri hizmetleri iyi, ama ürün kötü olduktan sonra bir anlamı yok müşteri hizmetlerinin iyi olmasının.LCD de 6 ay geçmedi ekranda dikey bir çizgi çıkmaya başladı arada bir çıkyor bir süre sonra kayboluyor 2 yıldır öyle kullanıyıorum.dahada vestel servisi görmek istemiyorum.
    ürünleri toplu alıyorsun pazarlık imkanın artar,bosch veya siemens için 5-6 bayiden fiyat al derim fark olduğunu göreceksin.Allah yuva kurana yardım eder merak etme

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

evlenirken bütün çevremin alma çabalarına karşı vestel aldım.. fırın , buzdolabı , çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi hepsini toplam 5000 lira civarı ilken 3200 liraya 7 yıl garantili aldım... fırını bağladılar.. ama gözlerden 3 ü çalışmadı.. ertesi gün sıfırını getirip bağladılar... onunda bir gözünde sorun çıktı ama onuda yaptılar.. vestel ürünleri çoğu ürüne göre kalitesiz deniyor ama.. bence hiç bir sorun yok.. hepsi taş gibi çalışyor... 3 üründen sadece fırında problem oldu.. başka da bir problem olmadı.. bence al... evlenirken malum para işleri önemli olur... ne kadar az para verirsen o kadar iyi..

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Alıntı siyahinci83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siemes ve bosch ortaklar emin olmamakla beraber muhtemelen aynı fabrikada üretim yapılıyordur , benim size önerim samsung yerine siemens tercih etmeniz olacaktır.... vestel konusunda tercih size kalmış !!
    B/S/H Bosch / Siemens / Hausgerate evet çoğu parça üretimleri ortak..

Alıntı asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi tek tavsiyem ar... al veya be al sansür uyguluyom formdan atılabiliriz....
    Abartmayalım o kadar da değildir arçelik beko fabrikasında çalışan o kadar çok arkadaşım var ki onlar dahi evlerine almıyorlar..

Alıntı _FeRDi_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Silverline ' ı araştır bence. Bocsh fabrikasında üretilen Bosch'un alt kuruluşu.Fiyatları çok cazip.Elektronik eşyada bazen ummadık markalar harikalar yaratabiliyor.
    silverline vestelin alt firması regal arçeliğin alt firması altus kadar kalitesiz olmasa da kalitesizdir..

Alıntı exixiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vestel kapıdan içeri sokulmaması gereken bir marka.
    Arçelik alın bence Beyaz eşyalarınızı, çünkü servis bakımından ve yedek parça bakımından sıkıntı çekmezsiniz.
    Arçelik-Beko neler ürettiklerini nasıl ürettiklerini o kadar iyi biliyorum ki aman aman..

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vestel iyi bir markadır ama beyaz eşya şans işidir...
    Kesinlikle elektronik aksamı olan herşey şans işidir.. Sonuçta kul yapısı.. Benim bilgisayarım abartısız 18 kez servise gitti 4 kez sıfırı verildi son verilen sorunsuz

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende arçelik ciyim ne alırsan alayım özellikle arçelik olmasına dikkat ediyorum şimdiye kadar bir tek buzdolabında sorun yaşadım oda 6 sene sonra garantisi bittiği halde servisini aradım 3 kere ücretli tamir yaptılar toplamında 110 tl verdim . 4. arızada bana yeni model buz dolabı getirdiler ve ücretsiz hala kullanıyoruz .. müşteri hizmetleri mükemmel ..

Şans işi abi arçelik buzdolabımız vardı yıllarca kullandık.. Bulaşık makinasını hala kullanıyoruz yenileme gereği duymadık.. Bosch çamaşır makinası aldık 4 yılda bozuldu 2.sinide bosch aldık 9 sene oldu tamir görmedi..

Ama dediğim gibi eski beyaz eşya bayisi olmamı ve arçelikte yönetici düzeyinde 20 den fazla arkadaşımın olduğunuda göz önünde bulundurarak arçelikte şansa biraz daha ihtiyaç var..

Servis konusunda ise en iyi hizmet verenlerden biridir arçelik hakkınıda teslim edeyim..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

tolga kaya
    toggykaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    06 BP XXXX
    Edilen teşekkür: 22

ne marka aırsan al ama mutlaka A+ sınıfı tasarruflu bişiler al.. 7 yıl garantide süper bu arada.Genelinde söylediği gibi olayın markayla alakası yok.. tamamen şans işi.. şimdiden mutluluklar...

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

2004 geçici olarak bi eve taşınırken almıştık, bulaşık mak çamaşır mak buzdolabı uydu alıcı.

çamaşır mak 3 keremi ne bozuldu yenisini getirdiler, buzdolabı ilk başta 1 kere bozuldu hemen yaptılar. 4 sene kullanıp atmak için almıştık ama şuanki evdede onlar var

şans işi kısmına katılıyorum.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı sedini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    B/S/H Bosch / Siemens / Hausgerate evet çoğu parça üretimleri ortak..

Abartmayalım o kadar da değildir arçelik beko fabrikasında çalışan o kadar çok arkadaşım var ki onlar dahi evlerine almıyorlar..

silverline vestelin alt firması regal arçeliğin alt firması altus kadar kalitesiz olmasa da kalitesizdir..

Arçelik-Beko neler ürettiklerini nasıl ürettiklerini o kadar iyi biliyorum ki aman aman..

Kesinlikle elektronik aksamı olan herşey şans işidir.. Sonuçta kul yapısı.. Benim bilgisayarım abartısız 18 kez servise gitti 4 kez sıfırı verildi son verilen sorunsuz

Şans işi abi arçelik buzdolabımız vardı yıllarca kullandık.. Bulaşık makinasını hala kullanıyoruz yenileme gereği duymadık.. Bosch çamaşır makinası aldık 4 yılda bozuldu 2.sinide bosch aldık 9 sene oldu tamir görmedi..

Ama dediğim gibi eski beyaz eşya bayisi olmamı ve arçelikte yönetici düzeyinde 20 den fazla arkadaşımın olduğunuda göz önünde bulundurarak arçelikte şansa biraz daha ihtiyaç var..

Servis konusunda ise en iyi hizmet verenlerden biridir arçelik hakkınıda teslim edeyim..
    hocam yönetici düzeyindeki arkadaşlarınız bize yardımcı olsun yahu yuva kuruyoruz

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam yönetici düzeyindeki arkadaşlarınız bize yardımcı olsun yahu yuva kuruyoruz
    inan o konuda yardımcı olsam önce kendime yardımcı olurdum belirli bir kotaları var.. kendim için bile kullanamadım..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

A B
    Wisdom Words Kronokrator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 80

LG'den şaşmamak lazım. Hem müşteri hizmetleri süper hem de ürünleri.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Kronokrator Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LG'den şaşmamak lazım. Hem müşteri hizmetleri süper hem de ürünleri.
    bahadırım lg sadece tv de diğerlerinde nasıldır ki? vestel alacak gibiyim..

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

biz yandık sen bari yanma tayfun,kaç kurtar kendini...
    punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı operatormurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    murat hocam yanacaksak yanalım yeterki hatun üzülmesin bea

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

evde hersey bosch... kız alırken dıkkat etcen beyaz esyayı kız tarafına aldırcan kaynanalar( kız tarafı) alınca ıyısınden alıyorlar
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

A B
    Rengi
    Yok

tayfun benim televizyondan çamışır makinasına kadar alayı lg abi. 2 sene önce aldım herşeyi, hiç bir problem yaşamadım. herifler neredeyse 2 ayda bir arayıp sıkıntı varmı diye soruyorlar yap işte hesabını

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

tafun ben kaç kurtar kendini derken,evlenmekten kaç demedim,vestelden kaç dedim aman yanlış anlama biladerim...
    punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

tafun ben kaç kurtar kendini derken,evlenmekten kaç demedim,vestelden kaç dedim aman yanlış anlama biladerim...
    yok yok doğru anladım zaten de sen yanlış anladın heralde bende dedim ki yapcak bişey yok hanım vestel istiyo

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

tayfun benim televizyondan çamışır makinasına kadar alayı lg abi. 2 sene önce aldım herşeyi, hiç bir problem yaşamadım. herifler neredeyse 2 ayda bir arayıp sıkıntı varmı diye soruyorlar yap işte hesabını
    Bahadırım artık yaptık bişeyler hayırlısı olsun diyelim burdan size yazarım tecrübelerimi bir fark var 7 yıl garanti aldım hepsine

A B
    Rengi
    Yok

hayırlı olsun tayfun güle güle kullan inşallah

düğün ne zaman? bi gp konvoyu yapak ben arabayı satmadan

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

hayırlı olsun tayfun güle güle kullan inşallah

düğün ne zaman? bi gp konvoyu yapak ben arabayı satmadan
    teşekkürler canım kardeşim herşeyi yavaş yavaş tamamlıyorum evi tuttum eşyalar tamam ufak tefek şeyler kaldı baya inşallah onları da halledicem bu işlerde aile çok önemli kardeşim hanım da öğretmen bende öğretmenim ama onlar olmasa işin altından zor kalkardım babam tutturdu arabayı satma araban güzel(ilk dizel tecrübesi ve çok hoşuna gitti emotion olması da başka tabi ) kardeşim düğün haziran 4 nasipse gelin buyrun beklerin düğün Aydın Nazillide ben düğünden önce burada duyuruyu yapıcam zaten

A B
    Rengi
    Yok

bu arada arabayı satma ya .. gerçekten nasıl kıyıcaksın?

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

bu arada arabayı satma ya .. gerçekten nasıl kıyıcaksın?
    ev almak zorundayım bahadırcım yoksa hiç satarmıyım İstanbul u biliyorsun buralarda ev şart yoksa yaşam çok kısıtlı

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon