48 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Vestel?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Alıntı siyahinci83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siemes ve bosch ortaklar emin olmamakla beraber muhtemelen aynı fabrikada üretim yapılıyordur , benim size önerim samsung yerine siemens tercih etmeniz olacaktır.... vestel konusunda tercih size kalmış !!
    B/S/H Bosch / Siemens / Hausgerate evet çoğu parça üretimleri ortak..

Alıntı asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi tek tavsiyem ar... al veya be al sansür uyguluyom formdan atılabiliriz....
    Abartmayalım o kadar da değildir arçelik beko fabrikasında çalışan o kadar çok arkadaşım var ki onlar dahi evlerine almıyorlar..

Alıntı _FeRDi_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Silverline ' ı araştır bence. Bocsh fabrikasında üretilen Bosch'un alt kuruluşu.Fiyatları çok cazip.Elektronik eşyada bazen ummadık markalar harikalar yaratabiliyor.
    silverline vestelin alt firması regal arçeliğin alt firması altus kadar kalitesiz olmasa da kalitesizdir..

Alıntı exixiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vestel kapıdan içeri sokulmaması gereken bir marka.
    Arçelik alın bence Beyaz eşyalarınızı, çünkü servis bakımından ve yedek parça bakımından sıkıntı çekmezsiniz.
    Arçelik-Beko neler ürettiklerini nasıl ürettiklerini o kadar iyi biliyorum ki aman aman..

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vestel iyi bir markadır ama beyaz eşya şans işidir...
    Kesinlikle elektronik aksamı olan herşey şans işidir.. Sonuçta kul yapısı.. Benim bilgisayarım abartısız 18 kez servise gitti 4 kez sıfırı verildi son verilen sorunsuz

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende arçelik ciyim ne alırsan alayım özellikle arçelik olmasına dikkat ediyorum şimdiye kadar bir tek buzdolabında sorun yaşadım oda 6 sene sonra garantisi bittiği halde servisini aradım 3 kere ücretli tamir yaptılar toplamında 110 tl verdim . 4. arızada bana yeni model buz dolabı getirdiler ve ücretsiz hala kullanıyoruz .. müşteri hizmetleri mükemmel ..

Şans işi abi arçelik buzdolabımız vardı yıllarca kullandık.. Bulaşık makinasını hala kullanıyoruz yenileme gereği duymadık.. Bosch çamaşır makinası aldık 4 yılda bozuldu 2.sinide bosch aldık 9 sene oldu tamir görmedi..

Ama dediğim gibi eski beyaz eşya bayisi olmamı ve arçelikte yönetici düzeyinde 20 den fazla arkadaşımın olduğunuda göz önünde bulundurarak arçelikte şansa biraz daha ihtiyaç var..

Servis konusunda ise en iyi hizmet verenlerden biridir arçelik hakkınıda teslim edeyim..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı sedini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    B/S/H Bosch / Siemens / Hausgerate evet çoğu parça üretimleri ortak..

Abartmayalım o kadar da değildir arçelik beko fabrikasında çalışan o kadar çok arkadaşım var ki onlar dahi evlerine almıyorlar..

silverline vestelin alt firması regal arçeliğin alt firması altus kadar kalitesiz olmasa da kalitesizdir..

Arçelik-Beko neler ürettiklerini nasıl ürettiklerini o kadar iyi biliyorum ki aman aman..

Kesinlikle elektronik aksamı olan herşey şans işidir.. Sonuçta kul yapısı.. Benim bilgisayarım abartısız 18 kez servise gitti 4 kez sıfırı verildi son verilen sorunsuz

Şans işi abi arçelik buzdolabımız vardı yıllarca kullandık.. Bulaşık makinasını hala kullanıyoruz yenileme gereği duymadık.. Bosch çamaşır makinası aldık 4 yılda bozuldu 2.sinide bosch aldık 9 sene oldu tamir görmedi..

Ama dediğim gibi eski beyaz eşya bayisi olmamı ve arçelikte yönetici düzeyinde 20 den fazla arkadaşımın olduğunuda göz önünde bulundurarak arçelikte şansa biraz daha ihtiyaç var..

Servis konusunda ise en iyi hizmet verenlerden biridir arçelik hakkınıda teslim edeyim..
    hocam yönetici düzeyindeki arkadaşlarınız bize yardımcı olsun yahu yuva kuruyoruz

raptor .
    Jettlüü sedini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 545

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam yönetici düzeyindeki arkadaşlarınız bize yardımcı olsun yahu yuva kuruyoruz
    inan o konuda yardımcı olsam önce kendime yardımcı olurdum belirli bir kotaları var.. kendim için bile kullanamadım..
    HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..