5 sene oldu olacak puntoyu aldığım , bu zamana kadar marşa basmadığım gün sayısı beşi geçmez.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
punto bekleyen arkadaşlardan gerçekten çok özür dilerim ama bu da benim 780 km deki mjet dinamik ve en acısı 8 GÜNDÜR KONTAĞI DÖNMEYEN puntom...
harbiden acıdım bak şimdi![]()
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Araba aynı yerde yatmaya devam ediyor,lastik aynı vaziyette,arabanın plaka düşmüş ön cama torpidoya koymuşlar yeni farkettim...![]()
mustafa abi araba o kadar sahipsiz bırakılmış ise mutlaka başka bir şey vardır araba ihtiyacı olmayan birisi olsa bile yinede o halde bırakmaz.
Arasıra sokakta yeri değişiyor bu aracın,bizimkini almadan da vardı bu sokakta...
abi sen o arabanın plakasını alırsan sahibini fiat'tan tlf no bulalım arayalım derdi neymiş öğrenelim niye böyle yapıyorsun ayıp değilmi diyelim![]()
Bu fotoğrafıda şimdi çektim...
![]()
5 sene sonra km çok düşük garaj arabası özenle kullanıldı diye sıfır parasına yakın satarlar![]()
Sağ ön çamurlukta da biraz ezilme var,ufaktan dokundurmuşlar garibana...
ben ce form olarak sahiplenelim o puntoyu öksüz kalmasın![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
O biraz daha o halde kalırsa daha çok dokunduran olur Mustafa abi.
@ İbrahim : Hayırlısı olsun diyelim şimdiden. Güzel bir bravo bekliyoruz forumumuza![]()
![]()
Ve mutlu son,araç bu sabah geldiğimde olduğu yerden kaldırılmış 100 metre aşağıya park edilmiş vaziyette duruyordu...
Demek ki sahibi yaşıyor ve hasta falan değil...![]()
Umarım lastiğini yaptırıp çekmişlerdir![]()
benım aracım da haftadada bır calısıyor.aracım pıs oldugu zamanda yattı temız oldugu zamanda.
bu arada yargısısz ınfaz yapıyoruz hemen sonucta bu arabayı alan benzınlı ve otomatık aldıysa bu aracın yakıtı ıle ılgılı sıkıntısı yoktur.hasta,sehır dısında ,askerde olabılırbelkıde bayandır camurlugu o carpmıstır ve korkmustur arabaya bınmeye cekınır.yoksa kımse 30 bın tl verıp aracını o halde bırakmaz.ınsallah arabasının lastıgını yaptırır yıkatır temızler.bızde sıte ahalısı olarak rahat ederız![]()
araç vergi dairesiyle kavgalı olabilir.trafiğe çıkmaya engeli olabilir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri