Selamlar herkese,
Ankara askerlik şubesi ne taraftadır acaba?Yarın için askerlik tecilimi yaptıracağım ve oraya gitmem gerekmekte.Ve nasıl gidersem rahat ederim?
Bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.
Selamlar herkese,
Ankara askerlik şubesi ne taraftadır acaba?Yarın için askerlik tecilimi yaptıracağım ve oraya gitmem gerekmekte.Ve nasıl gidersem rahat ederim?
Bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
en basit yolu dikimevi tıpfakültesi caddesinden askeri yokuşun sonunda göbekten akdere sağ tarafa döner gidersen yol üsttünde sol tarafta ya da dikimevinden akdere dolmuşuna da binebilirsin kapısında indirir. (sanırım mamak) dikimevinde sorarsan gösterirler
Konu grandecaglar tarafından (14/03/2011 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.
bakıyorum erdem askerlik şubesini öğrenince sevinmiş sankiteşekkürler felan
bize gelince de söyleniyor haa askerlik muhabbeti yeter filan diye...
bence hazır şubeye gidiyosunuz bi başvurun, askerliği de aradan çıkarıverin![]()
gerekirse koşarım abi naaptınçoktan alışkınım yürümeye
istanbul'da neler neler yaptığımı bi ben bilirim bi allah bilir
![]()
valla onu diyen insan çok oldu ama yüksek lisans ve iş hedefim olduğundan ertelemem gerektive hallettim de
valla Erdem gideceğim zaman daha da kötü bir durumda olabilirim...istanbul askerlik şubesi olursa ölümcül bir durum olmaz mı buradan![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Akdere,abidinpaşa,dolmusları onunde ındırır..Otobüs numarası 365
I ' m c a p u l i n g . . .
Abidinpaşa dolmus ve otobüsleri 1km. uzakta kalıyor. Akdere dolmuş ve otobüsleri ise kapısının önünden geçiyor. Bu arada Akdere dolmuşları bentderesinden kalkıyor aktaştan ankara hastanesi acilin önünden dikimevinden geçiyor... diğer bir hatta ulustan denizcilerden kalkıyor hamamönünden talatpaşa bulvarından dikimevinden devam ediyor.
google earh yukle pcye evının onunden bu noktaya yol tarıfı de elınle bulmus gıbı bulursun
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
serkan anla sende adam mokoko sevmiyor.
ben mokokoyu da sevmiyim![]()
ahahha erdemcim alem adamsınne takip edecem, kader kısmet gözüme takılıyor işte napayım
merak etme sevmediğin herşeyi sevdirecekler sana
bişi diyim mi, ben de gideceğim zamanlar o şubenin önünden geçmek istemiyordum, inat gibi arkadaşın evine de tek yol şubenin önünden geçiyordu ızdırap gibi her geçiş, anlıyorum seni yani..
ama şimdi önünde yatarım bile benim için sorun yok, büyütecek bişi yokmuş![]()
beni almasalar askere ben 6 ay yatarım kapısının önünde hatta faraşla temizlerim hergün sen ne diyon kardeşimneyse ağustosa var daha çooook var
![]()
aabbooooooooovvv 40-45 derece sıcaklıkta, millet kızgın kumlardan buz gibi serin sulara atlarken sen yanaşık düzen eğitimi alıyor olacan ne bilim yemin filan edersin, törende yürürsün filan bot yapışır o sıcakta asfalta![]()
tam o anda kardeşim sana söz hemen kınayı yolluyacam sana![]()
sen yollayamazsın felan ben yakar gelirim senin ziyaretine, göstermeme gerek olmaz heralde demi![]()
Strese sokmayın beyler adamı sımdıden
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri