Var kemal oto
Askerlik geldi catti he hadi bakalim yap bir gecede kurt dkelim![]()
Arkadaşlar ağustos celbiyle askere gidiyorum. Askere gitmeden önce alınması gereken eşyaları ankarada nerede bulabilirim. Askerlik malzemeleri satan biryer var mı Ankarada?
Var kemal oto
Askerlik geldi catti he hadi bakalim yap bir gecede kurt dkelim![]()
Tandoğan kapalı çarşıda askerlik te gerekebilecek herşeyi (toplu iğneye kadar) bulabilirsin![]()
bahçelide geziyodun bugun bulamadın mı![]()
![]()
femolide veya ertugda vardır kesin
şu topice bi bak bence
https://forum.grandepuntotr.com/modi...rulariniz.html![]()
![]()
hayırlı tezkereler.....
enbüyük asker bizim asker... Hayırlı tezkereler..
Dostum tüm eksiklerini tamamladıktan sonra şunu sakın unutma büyük battal boy bir saglam bir poşet de al yanına sivil eşya deposuna kıyafetini koyduktan sonra diğer eşyalarını kucagında dolabına taşıyamayacaksın hatta bazı yerlerde 1 dolabı 2 kişi kullanacak o yüzden yeteceği kadar eşya al yanına asla fazla alma ama o büyük battal boy poşet gerçekten hayat kurtarıyor gittigin ilk gün bu tavsiyem yüzünden beni anar bi hayır duası edersin
Allah hayırlı teskereler nasip etsin.
Ha bu arada KD (kısa dönem) gidiyorsan poşet yakıştırması yapacaklar uzun dönemler hazırlıklı ol kızma onlara askeriyede KD lerin genel adı poşettir.![]()
herkese çooook teşekkürler ediyorum arkadaşlar. hazırlıklara artık başlamak lazım. kapıya dayandı askerlik....tavsiyelerinizi dikkate alıcam.
@tolga: allah tependen baksın
@alperyonar: bu çarşı tam olarak nerede oluyor acaba???
yuh len çağrı ankarada askerden bol ne var
tabiki istediğin her askeri malzemeyi bulursun
istersen ankarada subay üniforması bile alıp giyer
nizamiyeden içeri girince herkese komutanım çektirirsin
bu arada hayırlı teskereler kardeşim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Kardeşim Sıhhiye'den Necatibey caddesine girerken tam ayrımda Güneşli Pasajı var...Her türlü ihtiyacını ordan karşılayabilirsin...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
Çarşının girişi tandoğan meydanında, yer altında bir çarşı..
bende ağustos celbinde gidiyorum.
inş. kısa dönem çıkarda kısa yaparız.
o arada arabamı nere saklıycam onu düşünüyorum.
herhalde branda alıp kapalı garaja park edecem.
Aynen öyle ama kaskon varsa iptal ettirmesen iyi edersin. malum KD yapacaksın 5 ay 5 gün. Sakın sınava girmezsem kd olurum düşüncesi ile gitmemezlik yapma sınava mazeretini ispat edemeden girmeyenleri uzun dönem alıyorlar. Nereye başvurursan başvur sonuç değişmiyor bizim zamanımızda marmara üniversitesinden bir ingilizce hocası vardı biz kd yaparken o bizim gibi 3 devre kd göndermişti üzüntüden bi haraptı çocuk evli barklı idi üstelik.
Allah hayırlı teskere nasip etsin askerliğin de ayrı bi güzelliği var ama herkesin yaşaması gerek bazen özlemiyor değilim hani![]()
Hayırlı teskereler.
Tandoğan alt geçidinde aradığın her şeyi bulabilirsin. Ankaray ile gidiş daha kolay.
Tandoğan ve Demirtepe duraklarının tam ortasında. Tandoğandan tren garına geçişi sağlayan alt geçit, içerisinde lazım olabilecek her şey var, askeri malzemeler satan başka yerler de var ama en kolay ulaşım Tandoğan alt geçidi.
Bir askerin ihtiyacı olabilecek her şey var.
İyidir Ankarada askerlik yapmak, rahat bir şehir.
Ben de ilk 4 ay Mamak ta muhabereci olarak yapmıştım, kısa dönemler rahattı orada. Kimse karışmazdı.
Hey gidi günler, 8 yıl olmuş yav, daha dün gibi. Yaşlanıyoruz galiba.
Bazı meslekler var ki uzun dönemden kaçışı yok. Yapılan sınavda başarılı olanınmı, yoksa başarısız olanın mı kısa dönem alındığını da hiç bir zaman anlamadım zaten.
Elektronik veya bilgisayar mühendislerinin çok fazla kaçarı yok. Sırf mesleklerinden dolayı uzun dönem alınırlar ama yaptıkları iş, ot yolan erlerin sağa sola kaytarmasına engel olmaktan öteye geçmez
Power Point işi var bir de, bilsen bir dert, bilmesen başka bir dert.
İnsanın ömründen ömür götüren bir zaman kaybı gibi görünse de askerlik insana çok şey kazandırıyor.
Benim uzun dönemden kastım yanlış anlaşılmış KD ve Yedek subaylık hakkını yitiriyor sınava girmeyenler. Yani çakallık yapan asker adayları oylum oylum selvi boylum oluyor 15 ay normal asker olarak bu tip askerlik yapanlara rütbe de verilmiyor düşünün onbaşı bile olamıyorsunuz tek sebebi çakallık yapıp sınava girmemek aman haa yazdıklarımdan yanlış şeyler anlaşılmasın. Sınava girmeyenler direk Yedek Subay olmuyorlar 15 ay asker hemde rütbesiz er olarak askerlik yaptırılıyorlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri