bende ağustos celbinde gidiyorum.
inş. kısa dönem çıkarda kısa yaparız.
o arada arabamı nere saklıycam onu düşünüyorum.
herhalde branda alıp kapalı garaja park edecem.
bende ağustos celbinde gidiyorum.
inş. kısa dönem çıkarda kısa yaparız.
o arada arabamı nere saklıycam onu düşünüyorum.
herhalde branda alıp kapalı garaja park edecem.
Aynen öyle ama kaskon varsa iptal ettirmesen iyi edersin. malum KD yapacaksın 5 ay 5 gün. Sakın sınava girmezsem kd olurum düşüncesi ile gitmemezlik yapma sınava mazeretini ispat edemeden girmeyenleri uzun dönem alıyorlar. Nereye başvurursan başvur sonuç değişmiyor bizim zamanımızda marmara üniversitesinden bir ingilizce hocası vardı biz kd yaparken o bizim gibi 3 devre kd göndermişti üzüntüden bi haraptı çocuk evli barklı idi üstelik.
Allah hayırlı teskere nasip etsin askerliğin de ayrı bi güzelliği var ama herkesin yaşaması gerek bazen özlemiyor değilim hani![]()
Bazı meslekler var ki uzun dönemden kaçışı yok. Yapılan sınavda başarılı olanınmı, yoksa başarısız olanın mı kısa dönem alındığını da hiç bir zaman anlamadım zaten.
Elektronik veya bilgisayar mühendislerinin çok fazla kaçarı yok. Sırf mesleklerinden dolayı uzun dönem alınırlar ama yaptıkları iş, ot yolan erlerin sağa sola kaytarmasına engel olmaktan öteye geçmez
Power Point işi var bir de, bilsen bir dert, bilmesen başka bir dert.
İnsanın ömründen ömür götüren bir zaman kaybı gibi görünse de askerlik insana çok şey kazandırıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri