Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: VATAN Gazetesi - 16 Kasım 2005 Çarşamba

enis dilek
    jeoenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Edilen teşekkür: 46

Alıntı İbrahimKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustafa yazı için gerçekten tesekkür ederim. Farkı yazarların farklı görüşlerin yazıları okumak benim her zaman hoşuma gitmiştir.

Olaya tek tarflı bakmadan kimin ne dediğini kimin doğru yazdığını anlamak için çok iyi bir yoldur.

Ve forum en baştaki amacıda budur. Tartışma yeri... Konuşma yeri...

Tekrar Teşekkürler...

abi kesinlikle sana katılıyorum farklı farklı fikirler öğreneceksinki doğruyu bulasın.
    Ama şurasıda bir gerçek biz artık bir aile gibi olduk. sizi bilmem ama saat başı nete girip ne yazılmış ne çizilmiş diye merak ederim. Ama son zamanlarda bu ruhun kaybolduğunu hissediyorum. en basitinden formula 1 sayfasında bile tartışma çıkıyor yanlışsa yanlış diyin. formula gibi tartışma çıkmayacak bir konudan bile tartışma çıktığına göre siyasi yazılarda hayli hayli çıkar diye düşünüyorum. bu yüzden konunun kitlenmesini istedim ama sonuç olarak moderator arkadaşlar bilir.

Mustafa İŞLER
    mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 78

Alıntı vulas54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deniz gökçenın ekonomıstlığı???
    Tersine, bugün daha da tuhaf bir durum var. Dünyada müthiş bir enflasyon baskısı var. Son bir yılda dünyada genel mal fiyatları endeksi yüzde 23 artmış durumda. Genel gıda fiyatları endeksi yüzde 18 artmış bulunuyor. Sanayi ürünlerinde genel endeks yüzde 27 artmış. Mısır gibi veya demir çelik, petrol gibi bazı seçilmiş ürünlerde ise son 2005-2006 dönemindeki artışlar yukarıdaki artış yüzde sayılarının kat kat üstünde, ama burada detaya girmiyoruz. Bu artışlara rağmen ve 2006 yılındaki dünya çapındaki dalgalanmanın ülkemizde hem kur hem de faizi oynatmış olmasına, bunun da ülkemizde enflasyonu yukarı ittiğinin açıkça görülebilir olmasına rağmen, Türk milleti enflasyonun yükselmesini Merkez Bankası’nın para politikası yönetim başarısızlığı olarak değerlendirmekte.

Tamam pek kıymetli Deniz Hocam, rakamları nereden aldığınızı bilmesek de doğru kabul ediyoruz. TÜFE oranı bu endekslere göre değerlendirilecekse, Merkez Bankamız enflasyonu %10'da tutabildiği için çok başarılı sayılmalı, öyle değil mi? Neden "Merkez Bankası çok başarılı oldu" diye yazmadınız? Millet güler diye mi? MB kendisini başarısız kabul ettikten sonra...

Bir de bu endekslerdeki artışa rağmen, artı bahsettiğiniz dalgaların sizin de dediğiniz gibi "dünya çapında" olmasına rağmen, neden ABD'nin, AB'nin ve daha birçok ülkenin enflasyonu %5'in altında? Yoksa dünya mal fiyatları endeksiyle ülke enflasyonu arasında bağ kurarak MB başarısını değerlendirmek biraz sakat bir durum mu?

arkadaşlar yazıdanda anlaşılacağı nasıl bır kışılık olduğu ortada
    ithal kalemlerle ithal ıdelojının karalamalarına duyarsız kalmamak için bunu ekleme gereğı durdum çok özür dılerım
    gerçeklerı ve gerçek vatanseverlerı 3-5 ithal yazar!!! la değerlendırılmesın lütfen
    keşke ithalle gerçek arasındaki farkı gösteren aleti bana da ulaştırsanız .Ben de öğrenmiş olurum.sizi tanmıyıorum ama deniz gökçenin sizden daha samimi bir vatansecver olduğunu düşünüyorum.
    Aynı ünviresitdeki arkadaşları hep özel üniversetelere geçerken (kendisi o geçenlerin çoğundan daha populerken ) Boğaziçinde kaldı bu sadece bir örnek.Devletin okulunda kaldı.

3. 27/04/2007, 12:54

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Emekli Moderator İbrahimKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1537

Alıntı jeoenis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi kesinlikle sana katılıyorum farklı farklı fikirler öğreneceksinki doğruyu bulasın.
    Ama şurasıda bir gerçek biz artık bir aile gibi olduk. sizi bilmem ama saat başı nete girip ne yazılmış ne çizilmiş diye merak ederim. Ama son zamanlarda bu ruhun kaybolduğunu hissediyorum. en basitinden formula 1 sayfasında bile tartışma çıkıyor yanlışsa yanlış diyin. formula gibi tartışma çıkmayacak bir konudan bile tartışma çıktığına göre siyasi yazılarda hayli hayli çıkar diye düşünüyorum. bu yüzden konunun kitlenmesini istedim ama sonuç olarak moderator arkadaşlar bilir.
    Eniscim Formula 1 konusunda bile tartışma çıkıyorsa ozaman hiç konuşmayalım biz.

Biz kesinlikle bir aileyiz ve bir ailenin içinde her zaman tartışmalar olur. Sonuçta herkes okumuş aklı başında kişiler. Ve bu tartışmalar KESİNLİKLE tatlıya bağlanır.
    Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...

Mustafa İŞLER
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah

Ve bu tartışmalar KESİNLİKLE tatlıya bağlanır
    Bu dahil tüm genellemeler yanlıştır.(nietzsche)

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

konunun boyutu değışır vereceğım cevapla buda huzursuzluğa neden olur hıç gerek yok mustafa kardeşim gel tanışalım vulas54 hotmail.com kaydet
    ayırt edeceğin ve ufkunun açılacağı her türlü bılgı ve belge bende var kımın hakkında ne istıyorsan ok
    12 yıldır ben sıyasetın içindeyım neyın ne olduğunu ıyı bılıyorum
    Konu Misafir2 tarafından (27/04/2007 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir.

Mustafa İŞLER
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah

Eniscim Formula 1 konusunda bile tartışma çıkıyorsa ozaman hiç konuşmayalım biz.

Biz kesinlikle bir aileyiz ve bir ailenin içinde her zaman tartışmalar olur. Sonuçta herkes okumuş aklı başında kişiler. Ve bu tartışmalar KESİNLİKLE tatlıya bağlanır.
    Bence tartışmalar tatlıya bağlanmaz.İnsan beyni yeni gelen verileri eskilerle tutarlı olacak şekilde yorumlar.yani kimsenin fikri değişmez
    Şu fıkrayı bilirsiniz bir italyan şirketi afrikaya iki temsilci gönderir ayakkabı satımı için satıcılar gider ve kimsenin ayakkabı giymediğini görürler
    biri döner ve der ki : o ülkede hiç şansımız olamaz çünkü kimse ayakkabı giymiyor
    diğeri döner ve der ki : o ülke bizim için süper bir pazar kimsenin ayakkabısı yok
    yani gerçemk ve gerçeğe bakış kişiden kişiye değişir

.Sadece kırgınlık kalır.Tartışma hiçbir zaman çözüm olmaz der Dale Carnegie
    Konu mustafa tarafından (27/04/2007 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.

mehmet akif aydın
    Ryu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 RYU 92
    Edilen teşekkür: 19

böyle tatlı devam eder ama sonunda illaki sürtüşmeler çıkacaktır. kim ne derse desin forumumuza gölge düşürmeyelim.

madem düşüncelerimizi yazıyoruz. livaneliyi hiç bir zaman ayakta alkışlamam.
    photoshop soranlar oluyor.....

Mustafa İŞLER
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah

ayırt edeceğin ve ufkunun açılacağı her türlü bılgı ve belge bende var kımın hakkında ne istıyorsan ok
    bu sözünüz tavrınızın saldırganca olduğunu göstermiyor mu ?? Neyi konusacağız ? Ufkumu açacağınızı söyleme hakkını ve kendi ufkunuzun daha açık olduğunu neye göre tahmin ediyorsunuz ya da düşünüyorsnz ??

zeynep ...
    ... zeynepc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******
    Edilen teşekkür: 13

oooooo..tartışma başladı bile..ben en hızlı ser kürsücülerden biri olarak..ortalık sakinleşene kadar seberst kürsü başlığının kaldırılmasını talep ediyorum..ve haber.son zamanlarda bi gerginlik var hiçbişe paylaşamz olduk..ibrahim arkadaşım bi köşe yazısını paylaştı ne var bunda bende daha önce bi sürü şey paykaştım herkes fikrini yazdı evet yada hayır sonra tatlı tatlı foruma devam ettik..ama bugünlerde öle olmuo...biras daha sakin lütfen..herkesin mutlaka bi bilgi birikimi var ve bunu yer geldiği zaman paylaşıo zaten..
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN
    "Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
    Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Emekli Moderator İbrahimKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1537

Alıntı mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu dahil tüm genellemeler yanlıştır.(nietzsche)
    Buda bir genelleme...
    Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...

mehmet akif aydın
    Ryu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 RYU 92
    Edilen teşekkür: 19

Buda bir genelleme...

oda dahil zaten ans:
    photoshop soranlar oluyor.....

G. K.
    I Love GPTR Gkhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 143

Konu Kilitlenmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12