Sonuçlar: 10 temmuz 15 Temmuz 2011 arası site üyeleri ile birlikte Tatile katılır mısınız

Katılımcı sayısı
2. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • EVET, Ultra Lüks bir otel

0 0%
  • EVET, 5 yıldızlı bir otel

1 50.00%
  • EVET,4 yıldızlı bir otel

0 0%
  • EVET,butik otel

0 0%
  • HAYIR

1 50.00%
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 21 ile 31 arası

Konu: 2011 Erken rezervasyon

Hakan Soğucak
    HakanSogucak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    07EGT89
    Edilen teşekkür: 9

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel fikir ama 100 200 kisi degil 50 kisi toplanabilrisek iyi olur derim. dedigin gibi ultra lüks oteller en güzeli ama onlarında en az 100 liradan tutulacagı kanısındayım. ultra lüks olmasına gerek yok aslında ornegin aydınbeykings yada alvadonna yada kristal admiral de olabilir)
    Aydın Beylerin sahibi hemşerimdir, enişte beyde orada müdür yani bişey demem yanlış olur otelle ilgili ama standart olarak gerçek 5 yıldız değil bu saydığınız oteller. Fiyatların normal bir 5 yıldızlı otelde gecelik 400tl kişi başıdan aşağıda olması imkansız zaten. Sungate, mardan gibi otellerin isterseniz fiyatlarınada bir bakabilirsiniz Aslında benim aklımdaki fikir bi arkadaşın "otel kapatsak ne iyi olur" dediği gibi birşeydi. 2000 kapasiteli bir otel standarttır, 3500 kişilik otellerde var, yani otel kapatmak pek kolay iş değil ama birlikten kuvvet doğar kanısındayım. Tur firmalarını boş yere zengin etmek yerine madem bir topluluk var bunun avantajını kullanmak daha mantıklı geliyor bana. İşim gereği kongre grupları, toplantılar, fuarlar gibi etkinlikleri otellerde yapıyorum ve bir tur ajentesinden hiç bir farkımız yok (kış sezonunda) yani sonuçta hangi otelin hangi fiyatları vereceğinide çok iyi biliyorum. 50 kişi için pek uygun fiyat alamazssın ama 100ün üzerinde bir sayı (eşlerle beraber) ciddi bir indirimi sağlayabilir
    Antalya Buluşması, Buluşma tarihi: 16.01.2011 Pazar günü / Real AVM Otoparkı saat 19:30 da gerçekleşmiştir, katılan arkadaşlara teşekkürler. İleriki bir tarihte sağlam bir etkinlikte tekrar buluşulacak, bu sefer katılamayan herkes orada olacaktır sanırım.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

Alıntı nasre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işleri çok iyi bilmiyorum ama bildiğim şey fiyatın en üst noktada olduğu ay Temmuz dur. Diğer yaz aylarındaki fiyatlara baktınızmı?
    evet temmuz yüksek sezon birde ramzan bayramı agustosa gelince genelde herkes temmuza kaydıraacak bu da bir dezavantaj tabii ama haziran ayında bu otellerin fiyatlarına tekrar bakalım nasıl oalcak

Mustafa Akçay
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı HakanSogucak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aydın Beylerin sahibi hemşerimdir, enişte beyde orada müdür yani bişey demem yanlış olur otelle ilgili ama standart olarak gerçek 5 yıldız değil bu saydığınız oteller. Fiyatların normal bir 5 yıldızlı otelde gecelik 400tl kişi başıdan aşağıda olması imkansız zaten. Sungate, mardan gibi otellerin isterseniz fiyatlarınada bir bakabilirsiniz Aslında benim aklımdaki fikir bi arkadaşın "otel kapatsak ne iyi olur" dediği gibi birşeydi. 2000 kapasiteli bir otel standarttır, 3500 kişilik otellerde var, yani otel kapatmak pek kolay iş değil ama birlikten kuvvet doğar kanısındayım. Tur firmalarını boş yere zengin etmek yerine madem bir topluluk var bunun avantajını kullanmak daha mantıklı geliyor bana. İşim gereği kongre grupları, toplantılar, fuarlar gibi etkinlikleri otellerde yapıyorum ve bir tur ajentesinden hiç bir farkımız yok (kış sezonunda) yani sonuçta hangi otelin hangi fiyatları vereceğinide çok iyi biliyorum. 50 kişi için pek uygun fiyat alamazssın ama 100ün üzerinde bir sayı (eşlerle beraber) ciddi bir indirimi sağlayabilir
    sanırım sizde kadınhanlsıınız aydın ünlüerle hemseri iseniz. bu arada ultra lüks otel degil bunlar ama 5 yıldızlı bir otel yerini tutmakta diye dsünüyorum. simdi denilen olay cok zor herkes aynı ana tatilini denk getişrecek ve bu 100 kişi eslerle beraber 200 olacak ki cok zor bir ihtimal bu

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Arkadaşlar ben artık çin e giderim hep tatile odanıza bilgisayar bile veriyorlar 1 hafta kaldım 181 dolar ödedim artık siz düşünün gerisini. yeme içme derdi olur o da 4.5 liraya mcdonalds dan menü ile idare edersiniz ama doyumsuz güzellikte yerler gorursunuz taksiler ise sudan ucuz metro desen türkiyenin yarı fiyatına yani bedava ülke ama 1-2 hafta kalacaksan yoksa orada da ipin ucu kaçıyor elektronik cezbediyor adamı gelince ahlayıp ofluyorsunuz kredi kartlarına yüklenmekten dolayı ama tavsiye ederim güney çin harika yer.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben artık çin e giderim hep tatile odanıza bilgisayar bile veriyorlar 1 hafta kaldım 181 dolar ödedim artık siz düşünün gerisini. yeme içme derdi olur o da 4.5 liraya mcdonalds dan menü ile idare edersiniz ama doyumsuz güzellikte yerler gorursunuz taksiler ise sudan ucuz metro desen türkiyenin yarı fiyatına yani bedava ülke ama 1-2 hafta kalacaksan yoksa orada da ipin ucu kaçıyor elektronik cezbediyor adamı gelince ahlayıp ofluyorsunuz kredi kartlarına yüklenmekten dolayı ama tavsiye ederim güney çin harika yer.

maalesef yurtdışı istemiyorum Türkiyede kıyı turizmi tercihimdir

Hakan Soğucak
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    07EGT89

sanırım sizde kadınhanlsıınız aydın ünlüerle hemseri iseniz. bu arada ultra lüks otel degil bunlar ama 5 yıldızlı bir otel yerini tutmakta diye dsünüyorum. simdi denilen olay cok zor herkes aynı ana tatilini denk getişrecek ve bu 100 kişi eslerle beraber 200 olacak ki cok zor bir ihtimal bu
    Kadınhanlı değilim, Konya seydişehirliyim. Aydınbey biraz hemşericidir, Konyalılarıda tutar... Aydınbey otelleri 5 yıldız kapsamında görünüyor ama dünya standartı olan bir 5 yıldızla aynı değil, gerçek 5 yıldızlı otelleri İtalya, Fransa, İspanya gibi diğer akdeniz ülkeleri ile kıyaslamanız gerekiyor. Buradaki pansiyonlar bizim 3 / 4 yıldız dediğimiz otellere 3 yıldızlı otellerde bizdeki 5 yıldıza denk geliyor neredeyse. Bir ara Fransada Toulouse kentine gidecekken araştırmıştım oradaki butik ve 2-3 yıldızlı otelleri...
    Gerçek 5 yıldızlılar, kundu bölgesindeki Concorde, Limak, Kervansaray vb. oteller ile belek bölgesindeki ela quality, belconti, rixos premium, su sesi vb. otellerdir aslında. Tabi bu kavram 5 yıldız anlayışına nasıl baktığınızla ilgili normal standartta bilmem kaç tane tenis kortu, bilmem kaç metre kare açık kapalı havuz, restaurant ve büfe kapasitesi vs. gibi bir sürü etmen var... Alan olarak bile yetersiz kalıyor bazı 5 yıldız diye geçen oteller...

Diğer konuya gelince, foruma üye binlerce kişi bulunuyor, 100 kişinin tatil planını yaparken ortak karar vermesi veya izinlerini ona göre ayarlaması zor gelmedi pek bana ama tabi işin organizasyonunu yaparken ne yazık ki bizim toplumumuz ortak konuştuğu gibi başarılı değil. Ben şimdi desem ki temmuzun ilk haftası tatile gitmek isteyene herşey dahil, kişi başı 50tl kaç kişi kaparo verir? tabi bu ekstrem bir örnek ama bu planı bir tur şirketi yapıyor diye millet paşa paşa bu rakamın 5 katını verebiliyor. Aslında adminlere bir mail attığımdan bahsetmiştim, o mailde ben bu forum adına gerçekleşecek bir etkinliğin planının nasıl yapılaması gerektiğinide anlattım ama ilgilenilmedi. Ama ben yine 3-5 sponsor bulup foruma arkadaşlar şu tarihte 1 günlük organizasyon var yol dahil herşey dahil konaklamalı bir toplantı düzenleyeceğiz fiyatta budur desem olay biterdi sanırım. Ne yazık ki hazırcıyız....
    Antalya Buluşması, Buluşma tarihi: 16.01.2011 Pazar günü / Real AVM Otoparkı saat 19:30 da gerçekleşmiştir, katılan arkadaşlara teşekkürler. İleriki bir tarihte sağlam bir etkinlikte tekrar buluşulacak, bu sefer katılamayan herkes orada olacaktır sanırım.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Sevgili hakan senin attigin maile gore gunu birlik 100 tl kimse veremez . Ayni ilde bile belli bir cogunluk yakalayamazken antalyada gunu birlik 200 kisiyi hemde 100 ila 120 tl arasi kimseyi toplayamayiz belki o yuzden geri donus olmamistir.. Yinede admin arkadas sana geri donus yapacak Tir.

Mustafa Akçay
    Rengi
    Titanyum Gri

Hakan o zaman biz senle yarı hemşehri sayılırız ben aslen ahırlılıyım. ) bu arada eğer oyle bir organizasyon yapılacaksa ben temmuzun 10unda varım ornegin 5 günlüük 1 tatil olabilir ama 50 tl olacaksa birçok kişide fiyatından dolayı zamanı ayarlayacaktır. Eğer bu konuda daha önce bir çalışman varsa 100 kişilik bir ekibin toplandığını varsayarak 10 temmuz 15 temmuz arası bir fiyat alabilirmisin. forum yeterli gelmezse bile eşdost arkadaşlarıda işin içine katabiliriz. yalnız foruma üye olan 1000 kişinin birçoğu aktif olarak yazı bile yazmıyor bunu da göz önüne almak gerekir. bu günübbirlik olayını hatırlamıyorum ama istanbuldan antalyaya günübirlik gelmek zor olacaktır bir çok kişi için bence sen bu işi 100 kişi hazırmıs gibi yapsan çok güzel olur.

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

amara marine iki kişi 6 gün 2.400 tl.. bu ne abi ya...

Hakan Soğucak
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    07EGT89

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili hakan senin attigin maile gore gunu birlik 100 tl kimse veremez . Ayni ilde bile belli bir cogunluk yakalayamazken antalyada gunu birlik 200 kisiyi hemde 100 ila 120 tl arasi kimseyi toplayamayiz belki o yuzden geri donus olmamistir.. Yinede admin arkadas sana geri donus yapacak Tir.
    100TL içerisinde, herşeydahil 5 yıldızlı konaklama, gala yemeği ve özel eğlence programı, karşılama kokteyli mevcut Yani sınırsız içki ve yemek olan bir restauranta bir sorun bakalım kişi başı fiyatı ne olacak. Ben bir gecelik toplantıda özel gala düzeni (süslemeler, sahne kurulumu, ses sistemi,orkestra,sınırsız içki, gala yemek menüsü - herşey dahil kapsamı dışında geceye özel hazırlanıyor yemek) konaklama gibi şeylerden bahsettim o fiyatlara. Büyük şirketlerde çalışanlar varsa satınalma bölümüne veya üst yönetime toplantıları kaça organize ettiklerini sorabilirler

Bu arada adminler düönüş yaptılar böyle irplanımız yoktur diye. Organzasyonla ilgili ekipten arkadaşlara bir bilgilendirme dönecem biz bi çalışma yapalım bakalım

Hakan o zaman biz senle yarı hemşehri sayılırız ben aslen ahırlılıyım. ) bu arada eğer oyle bir organizasyon yapılacaksa ben temmuzun 10unda varım ornegin 5 günlüük 1 tatil olabilir ama 50 tl olacaksa birçok kişide fiyatından dolayı zamanı ayarlayacaktır. Eğer bu konuda daha önce bir çalışman varsa 100 kişilik bir ekibin toplandığını varsayarak 10 temmuz 15 temmuz arası bir fiyat alabilirmisin. forum yeterli gelmezse bile eşdost arkadaşlarıda işin içine katabiliriz. yalnız foruma üye olan 1000 kişinin birçoğu aktif olarak yazı bile yazmıyor bunu da göz önüne almak gerekir. bu günübbirlik olayını hatırlamıyorum ama istanbuldan antalyaya günübirlik gelmek zor olacaktır bir çok kişi için bence sen bu işi 100 kişi hazırmıs gibi yapsan çok güzel olur.
    50tl 5 günlük tatil zor dostum yaa )) herşey dahil konklayamazsın bu fiyata onu örnek olarak verdim. Konuyla ilgili özel mesaj attım sana bibakrsın işte...

Alıntı Scottie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amara marine iki kişi 6 gün 2.400 tl.. bu ne abi ya...
    Amara Dolce Vita olsaydı iyi fiyatmış derdim ))

Mustafa Akçay
    Rengi
    Titanyum Gri

ben 50 tl ye aydın beye veyahutta alva donnayada razıyım). Anket eklenmiştir. bu konu yapışkan olursa sevinirim
    Konu pdr42 tarafından (11/01/2011 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12