HakanSogucak Nickli Üyeden Alıntı
Aydın Beylerin sahibi hemşerimdir, enişte beyde orada müdür yani bişey demem yanlış olur otelle ilgili ama standart olarak gerçek 5 yıldız değil bu saydığınız oteller. Fiyatların normal bir 5 yıldızlı otelde gecelik 400tl kişi başıdan aşağıda olması imkansız zaten. Sungate, mardan gibi otellerin isterseniz fiyatlarınada bir bakabilirsiniz :) Aslında benim aklımdaki fikir bi arkadaşın "otel kapatsak ne iyi olur" dediği gibi birşeydi. 2000 kapasiteli bir otel standarttır, 3500 kişilik otellerde var, yani otel kapatmak pek kolay iş değil ama birlikten kuvvet doğar kanısındayım. Tur firmalarını boş yere zengin etmek yerine madem bir topluluk var bunun avantajını kullanmak daha mantıklı geliyor bana. İşim gereği kongre grupları, toplantılar, fuarlar gibi etkinlikleri otellerde yapıyorum ve bir tur ajentesinden hiç bir farkımız yok (kış sezonunda) yani sonuçta hangi otelin hangi fiyatları vereceğinide çok iyi biliyorum. 50 kişi için pek uygun fiyat alamazssın ama 100ün üzerinde bir sayı (eşlerle beraber) ciddi bir indirimi sağlayabilir ;)