kesinlikle başlangıç derim.romantik değil ve sıradan bi film de değilpişman olmazsın.komedi diyorsan 2010 felekten bir gece
aksiyon diyorsan a takımı.2010 yapımlarını saydım 2009 da tavsiye edebilirim![]()
zafer abi şimdi hangisini seçsin anket şeklinde olsaydı keşke
biz genelde imdb de yüksek sıralarda yer alan filmleri tercih ediyoruz şimdiye kadar pişman olduğumuz film çıkmadı.
kesinlikle başlangıç derim.romantik değil ve sıradan bi film de değilpişman olmazsın.komedi diyorsan 2010 felekten bir gece
aksiyon diyorsan a takımı.2010 yapımlarını saydım 2009 da tavsiye edebilirim![]()
Requiem for a dream 2000 yapımı izlemediyseniz ne diyimbaba film romantik değil ama ürpertici.. Bir de La Haine var Fransız filmi o da babalardan (nefret) izleyin derim..
12 Rounds(Türkçe ismi 12 Tuzak) - Aksiyon isterseniz kesinlikle izleyin derim bu filmi.Aksiyon sahneleri hakikaten güzel ve hikaye inanılmaz akıcı.Hatta hikaye o kadar güzel kurgulanmış ki filmi takip ederken resmen noluyor kim bunu yapıyor nedir ne değildir diye düşünmeden edemiyorsunuz.
The Rock (Kaya) - 1996'da yapılmış bir film bu;ancak izlemediyseniz oturun izleyin derim.Oyuncu kadrosu da muhteşem; Sean Connery, Nicholas Cage, Ed Harris zaten bu film için yeterli olacaktır.(Sinemada izlememiş olanlar için bu film CINE 5'te de gösterildi şifreli döneminde)
Bu iki filmin konusu nedir diyecekseniz eğer;
12 Rounds: Twelve Rounds (2009) - IMDb
The Rock: The Rock (1996) - IMDb
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
abi kesinlikle malkoçoğlu serisi..
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
yerli bi film.
adı: VAVİEN
avrupa yakasının burhanı yapmış.
ben çok beğendim.
yerli bi başka film.
polisiye,
SİS ve GECE.
bu da çok güzel, çok çok kaliteli.
gone in 60 secs![]()
restrepo
prince of persia
dodgeball (komedi tavsiyem:basit yılısık komedi deil)
enter the void(yüksek kafa yasamayan izlemesin sıkılır)
amer (izleyemedim tırstımtam sevgiliyle izlenecek film
)
oceans (cok hos bir belgesel)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri