zafer abi şimdi hangisini seçsin anket şeklinde olsaydı keşke :D
biz genelde imdb de yüksek sıralarda yer alan filmleri tercih ediyoruz şimdiye kadar pişman olduğumuz film çıkmadı.
Printable View
zafer abi şimdi hangisini seçsin anket şeklinde olsaydı keşke :D
biz genelde imdb de yüksek sıralarda yer alan filmleri tercih ediyoruz şimdiye kadar pişman olduğumuz film çıkmadı.
kesinlikle başlangıç derim.romantik değil ve sıradan bi film de değil:)pişman olmazsın.komedi diyorsan 2010 felekten bir gece
aksiyon diyorsan a takımı.2010 yapımlarını saydım 2009 da tavsiye edebilirim:)
Requiem for a dream 2000 yapımı izlemediyseniz ne diyim :) baba film romantik değil ama ürpertici.. Bir de La Haine var Fransız filmi o da babalardan (nefret) izleyin derim..
12 Rounds(Türkçe ismi 12 Tuzak) - Aksiyon isterseniz kesinlikle izleyin derim bu filmi.Aksiyon sahneleri hakikaten güzel ve hikaye inanılmaz akıcı.Hatta hikaye o kadar güzel kurgulanmış ki filmi takip ederken resmen noluyor kim bunu yapıyor nedir ne değildir diye düşünmeden edemiyorsunuz.
The Rock (Kaya) - 1996'da yapılmış bir film bu;ancak izlemediyseniz oturun izleyin derim.Oyuncu kadrosu da muhteşem; Sean Connery, Nicholas Cage, Ed Harris zaten bu film için yeterli olacaktır.(Sinemada izlememiş olanlar için bu film CINE 5'te de gösterildi şifreli döneminde)
Bu iki filmin konusu nedir diyecekseniz eğer;
12 Rounds: Twelve Rounds (2009) - IMDb
The Rock: The Rock (1996) - IMDb
:D eğer elimin altından geçmemişse ben de o utanç tablosunu yaşayacam merak etme :D ama önce şu finallerim bi gelsin geçsin de :D
oraya yazdım ya Expandables'ı izleyecem diye.İzledim geçen gün onu,gerçekten güzel bir film olmuş,kesinlikle tavsiye ederim aksiyon isteyenler için ;)
abi kesinlikle malkoçoğlu serisi..
yerli bi film.
adı: VAVİEN
avrupa yakasının burhanı yapmış.
ben çok beğendim.
yerli bi başka film.
polisiye,
SİS ve GECE.
bu da çok güzel, çok çok kaliteli.
gone in 60 secs :D:D
restrepo
prince of persia
dodgeball (komedi tavsiyem:basit yılısık komedi deil)
enter the void(yüksek kafa yasamayan izlemesin sıkılır)
amer (izleyemedim tırstım :D tam sevgiliyle izlenecek film :D )
oceans (cok hos bir belgesel)