Gemicikleri yürütmek kolaymı bea....
Aralık 2009
USD= 1,47 Ham Petrol= 85$ LPG=1,86 benzin=3,38 motorin=2,80
Aralık 2010
USD= 1,48 Ham Petrol= 87$ LPG=2,28 benzin=3,85 motorin=3,24
ARTIŞ
USD= %1 Ham Petrol= %1 LPG=%23 benzin=%14 motorin=%16
Bu farklar kimlerin cebine gidiyor acaba...
Gemicikleri yürütmek kolaymı bea....
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
akaryakıt zamlarına karşı tepkimizi gösteriyoruz”basın toplantısına bekliyoruztüketiciler birliği
Tarih :10.12.2010 cuma
Saat :11.00
Yer :sirkeci büyük postane önü eminönü, hobyar mah. büyük postane cad. sirkeci
İrtibat212)5248282 - (555)9834636
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Merhaba Arkadaşlar,
Bu foruma Zeynel Abidin Karacan isimli arkadaş sayesinde ulaştık. Tüketiciler Birliği Derneğimiz olarak 1997 yılından bu yana Tüketicinin refleksi olmaya çalışıyoruz. Benzin Zammı ile ilgili bir eylem planımız var İstanbul'da olan arkadaşlarımız ile 18 Aralık Cumartesi günü Taksim meydanından Eminönüne kadar bir yürüyüş planlıyoruz 26 Aralık Pazar günü ise sürpriz bir eylem olacak cumartesi eyleme katılabilecek arkadaşlar benimle temasa geçsin lütfen. 26sında yapılacak eylemin ayrıntıları Taksime gelen arkadaşlarla konuşulacak.
Facebook sayfamız: Tüketiciler Birliği | Facebook
Tüketiciler Birliği | Facebook
Resmi İnternet sayfamız: Tketiciler Birlii
Hüseyin Sami ÇAPRAK
Tük. Birliği İst. Şube Başkanı
Haberiniz varmı bilmiyorum ama, ALEM FM Nihat Sırdar öncülüğünde Sabah 08:00 ve akşam 19:00 olmak üzere günde 2 sefer yolda olan ve dinleyen tüm araçlar dörtlülerini yakarak bu zamları protesto ediyor. Bu protestoya SUPER FM olmak üzere birkaç radyo daha destek veriyor. Bizde GRANDEPUNTO TR olarak bunu desteklemeye devam edelim. Hükümet bu protestoya tamamen kulaklarını tıkamış durumda ama, birileri belki kulaklarındaki tıkaçları çıkartırda duyar. Buradaki amaç akaryakıtta döviz artışından ve petrol artışından gelen zamları değil, akaryakıt üzerinden alınan hunharca alınan vergilerin indirilmesi.
Tüm grandepuntotr.com ailesini davet ediyorum.
(Bu haber forumda belki vardır. Yazılan mesajları okumadan bu mesajı yazıyorum.)
düzenlenmiş bitmiş.. bende tarihlere bakmadan galyana geldim 300 kişiyi davet ettim etkinliğe iyi mi :s
Dostum bana izmir'i anlat, hüznüme biraz imbat kat.. Eski günlere geri dönelim, kederlerimi denizlere at..
arkadaşlar alem fm in sunucusu nihat sırdarın eğlemce adını verdiği eğlenceli protestosuna da tam derstek verelim. ben her akşam yaynında destek veriyorum ve ankara bu konuda çok duyarsız. star tv bu protestoyu haber yaptı. çevremizdekilere de ulaşıp sabah 08:00 akşam 19:00 da yapılan protesto hareketine katılalım. umuyorum ki o saatlerde birçok yakınımız ve üyelerimiz trafikte oluyorlar. tam destek verelim. en azından sesi çok çıkan bir program...
evet arkadaşlar faruk abiye benda katılıyorum bu olayı facebookdada reklam yapın,,duyurun duyurabildiğnize sabah 8 akşam 7 de 4 lü flaşörler yansın hadi bakalım
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Canlandıralım bu konuyu arkadaşlar. Bu konuya bizim gibi bir çok destek veriyor.
www.toyotaclubtr.com/sohbet/benzin-protestosu/
www.seatclubturkey.com/.../21870-Benzin-protestosu-için-gelen-mail?...
Buna benzer bir çok site.
Ve en önemlisi Bolivya örneği. Devlet akaryatık üzerindeki sübvansiyonu kaldırınca halk ayaklandı ve çatışmalar çıktı. Bunun üzerine de devlet zammı geri almak zorunda kaldı. Tabi biz çatışmayalımda, bir tepki verelim.
Bu desteği ben twiter üzerinde Nihat Sırdar'a yazıp anons yapmasınıda sağlarım.
HEP DESTEK TAM DESTEK. (Futbol sloganı gibi oldu ama...)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri