Alıntı Tuketicilerbirligi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Arkadaşlar,

Bu foruma Zeynel Abidin Karacan isimli arkadaş sayesinde ulaştık. Tüketiciler Birliği Derneğimiz olarak 1997 yılından bu yana Tüketicinin refleksi olmaya çalışıyoruz. Benzin Zammı ile ilgili bir eylem planımız var İstanbul'da olan arkadaşlarımız ile 18 Aralık Cumartesi günü Taksim meydanından Eminönüne kadar bir yürüyüş planlıyoruz 26 Aralık Pazar günü ise sürpriz bir eylem olacak cumartesi eyleme katılabilecek arkadaşlar benimle temasa geçsin lütfen. 26sında yapılacak eylemin ayrıntıları Taksime gelen arkadaşlarla konuşulacak.

Facebook sayfamız: Tüketiciler Birliği | Facebook

Tüketiciler Birliği | Facebook

Resmi İnternet sayfamız: Tketiciler Birlii

Hüseyin Sami ÇAPRAK
Tük. Birliği İst. Şube Başkanı
Haberiniz varmı bilmiyorum ama, ALEM FM Nihat Sırdar öncülüğünde Sabah 08:00 ve akşam 19:00 olmak üzere günde 2 sefer yolda olan ve dinleyen tüm araçlar dörtlülerini yakarak bu zamları protesto ediyor. Bu protestoya SUPER FM olmak üzere birkaç radyo daha destek veriyor. Bizde GRANDEPUNTO TR olarak bunu desteklemeye devam edelim. Hükümet bu protestoya tamamen kulaklarını tıkamış durumda ama, birileri belki kulaklarındaki tıkaçları çıkartırda duyar. Buradaki amaç akaryakıtta döviz artışından ve petrol artışından gelen zamları değil, akaryakıt üzerinden alınan hunharca alınan vergilerin indirilmesi.

Tüm grandepuntotr.com ailesini davet ediyorum.

(Bu haber forumda belki vardır. Yazılan mesajları okumadan bu mesajı yazıyorum.)