eser şimdiden hakkında hayırlısının olmasını diliyorum arkadaşım.
Vallahi Serdar bravo yani. Okurken ben heyecanlandım. Gelinimiz o anı yaşarken neler olur tahmin edemedim.
Ve dediğin gibi huysuz ve sorunlu biri değilse hayır deme ihtimali kesinlikle yok
Aklıma gelmişken Eser gelinimizin foruma girme huyu var mı? Yani eğer girip okuyorsa planlar suya düşer![]()
eser şimdiden hakkında hayırlısının olmasını diliyorum arkadaşım.
Buluşma Araya Gitmese Yha Benmi Evlensemki![]()
Hemen Su Gibi Programına Başvurayım Kısa Yoldan Bulayım Bir Tane
![]()
![]()
Yha Eserim Kusura Bakma Konunu Katledioruz AmaÇok Pis Gaza Geldim
Öncelikle Evi Olsun, Arabası Olsun, Hatrı Sayılır Bir Maaşı Olsun Mümkünse Devlet Kadrolu Olsun![]()
![]()
Ecz. ,Doktor, Avukat, Mühendis, Mimar Tercihlerim Öncelikli Öğretmende Olabilir
![]()
![]()
![]()
![]()
Konu JASMINE tarafından (02/09/2010 Saat 14:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Bende dul kaldim banada bulun su mubarek gunlerde![]()
Eser abi hayirli olsun bu arada , sampiyonlugunu haftalar oncesinden kanitlamissin![]()
Bu romantiklik kopruyu gectiktikten sonra biter umarim))
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Bu kadar değişik teklifi görünce yeniden evlenesim geldi valla bu ne ya uçmuşsunuz![]()
yok forumu takip etmiyordur inşallah.. bir kaç kez girmişti... şimdi sen diyince anladım Yasemin... ne yapacaz...
Neyse burada konuşmuş olduk bu konuyu ancak bundan sonra planın ve tarih konusunu buraya yazmahepimize pm at, mail at veya faceden msj gönder. Sonra sen daha ağzını açmadan cevap gelmesin. Ya da senin planını görüp seni ters köşeye yatıracak bir planda o yapabilir![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri