Ben içinde yüzzük olan bir pasta yaptırmıştım ufak bişi yemek yedik ve ardından tatlı olarak pasta söyledim yedi yedi sonra iiçnde bir şey var bune dedi ve o anda ışıklar kısldı güzel bir love story tabi bütün müşteriler bize bakıyor benimle evlenirmisin dedim ama ondan çok kendim utandım söylerkenherkes bize bakıyor ama cevabını alamadım ağlamaktan cevap veremedi kızcağız sarılınca evet dedim zaten hayır dme şansı yoktu buldu benim gibi birini nasıl hayır diyebilirki
bir daha yap deseler töbe olmaz bir arkdaşımın gazına gelmiştim hiçte romantik bir adam değilim kusura bakmasın ilk ve sondu
![]()
güzelmiş mehmet.. helal olsun yengeye sana neler yaptırmış...
amin cümlemizin zafer abi...
tebrik ederim eser.. Bu işe niyet etmen bile yolun yarısı demek
ben 15 eşim 12 yaşından beri beraberiz. evlilik teklifi sanırım edemedik bile. ilerde torunlarımız soracak olursa anlatacak bir evlilik teklifi hikayemiz yok sadece artık çok ender olan vede gelecekte neredeyse hiç olmayacak çocukluktan evliliğe taşınan bir beraberlik var. belki bu ilginç gelir toruncuklara![]()
ama zaferin teklifi benim için çok geçerli bir teklif. bir çok arkadaşımın başvurduğu bir teklif. teknede ay ışığında romantik bir evlenme teklifi..
(en azından kabul etmedimi gecenin yarısı tekneden atma ihtimali var![]()
)
murat süpersin..tekneden atacan yani kabul etmezse![]()
![]()
![]()
Eser öncelikle tebrikler, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...
Daha önce bir teklif önerim olmuştu bunun dışında madem ki
sade ve beklenmedik bi anda yapmak istiyorsun.
Bi gün için akşam buluşma programınızı yap hatta bu buluşmanın
özel olacağını da hissettir fakat akşam olmadan hiç habersiz öğle tatilinde
kap çiçeğini, yüzüğünü vs. süpriz bi ziyaret et ve bir saniye daha beklemeye sabrım kalmadı de ve teklifini yap.
akşamda yemeğe gider, kutlamayı yaparsınız![]()
Bence romantik bir yerde yemeğe götür orada garsonla anlaş masaya beyaz şarap servis etmesi (tabi içki içiyosa)ve kız arkadaşının kadehine yüzüğü koyup içine şarabı doldurmasını ve önüne koymasını söyle
Tabi görünce şaşırır sende bombayı patlatırsın
Tabi benimki bi öneri hangisi olacaksada inşallah olumlu cevap alırsın hayırlısı olsun![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Mehmet, alemsin valla.
Üzüm mü yiyeceğiz, bağcı mı döveceğiz şimdi??![]()
Eser kanma sen bu tekliflere sakın, telefonun yüzüne kapanmasını istemiyorsan aman deyim dikkat et
Şahsen, şu günümüz çağında yüz yüze görüşme imkanı varken telefonda böyle bi teklifin bedelini ağır ödetirdim.![]()
![]()
![]()
vayy vayy eser abi hadi hayırlısı olsun
ya abi tam da ben de böyle bişiler düşünüodum ama sen sade istemişsin. bak şöyle düşünmüştüm:
şimdi biz eskişehirde okuduk tanıştık çıktık sonuçta eskişehir önemli bi şehir bizim için e madem böle topluca forum olarak da buluşacaz. böle arabalı etkinlikleri pek sevmez biliorum sıkılacaktı bi süre sonra. ama sizden ve gelen herkesten rica etcektim şöle bişiyi. düşün böyle koskoca boş bir alandayız mesela migros otoparkı bomboş ve bütün puntolar bi O halinde etrafa diziliyor akşam vakti hepsinin farları açık. ortada da bizim araç. herkesin ışıkları üstümüzdeyken, onu arabadan indirip yüzüğü takacaktım, dizlerimin üstünde ona teklifi etcektim... heralde forumdakiler de yardımcı olurdu![]()
Esercim Bunun İçin Bir Bütçe Ayırdınmı Ona Göre Sana Unutulmaz Bir Önerim Olacak.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri