ben antalya serikteyim burdaki araçlarda öyle hele birde burda megane2ler revaşta her köşe başında el freni ile dönüyorlar müziği sonuna kadar açıyorlar camlar fimli bir tek sis farı ile geziyorlar
ben antalya serikteyim burdaki araçlarda öyle hele birde burda megane2ler revaşta her köşe başında el freni ile dönüyorlar müziği sonuna kadar açıyorlar camlar fimli bir tek sis farı ile geziyorlar
Desene görgüsüzlük diz boyu alacan elinden o aracı bak bakalım yapıyormu o davranışları bi daha
Denizcim istanbulda camdan elinde tespih çekerken kullan bakalım aynasız abilerimiz alıyor mu elinden anahtarını muhahahkimseye zararın olması değil o yaptığın hareket istanbulda çok çok ayıp en dip nokta magandalıkta ne dersen de kimseye maganda olmadıgını ispatlayamazsın o haraketi çekince hehehe
![]()
Hakan Tesbih cekmek magandaliksa ben magandayim o zaman, ha unutmadan Machester univ. mezunu bir maganda hemde
Istanbulu hic bilmem ama gecen ay 45 gunlugune oradaydim, istiklalde bildigimiz lastik cizme evet evet hani su koylerde tarla sularken giyilen cizmelerden giyen genc, orta yasli cok bayanlar gordum onlardami magandaydi yoksa moda diyemi takiliyorlardi.?
Yoksa seninde belirttigin gibi cok ama cok cok ayip en dip noktada magandamiydilar.
Bazi seyleri yazarken bence biraz daha dikkat etmeliyiz ggibime geliyor, (tesbih cekeriyim hayir hayatta elime almadim ama) tesbitleride dogru biraz daha dikkatli yapmakta fayda var diye dusunuyorum bilmem dogrumu yapiyorum.
Ha araba ile baskasini bosverin kendi hayatini bile hice sayip tabiri caizse artistlik yapanlara ise sozun, ozaman seninle hemfikirim, ve onlarada Trafik magandasi derim.
Cok uzattim galiba
Abi görgüsüzlkle ne alakası var bundan 11 yıl onceden bahsedıyorum ankarada tesbıh cekmeyen delıkanlı yoktu gıbı bısey..
Kime ne zarar verdık kıme hava attık altımızda faça tabır ettgıım aracımla cıft ekzoz 7.caddede turlarken tesbıh cekmıyoduk heralde..Kafamız atarsa ışıklarda sıfır cızerdık
İstanbuldada yapardık bodrumdada bu alıskanlıktır kım ne dıyecekse o zaman deseymıs![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri