Coşkun walla anılarımı depreştirdin. İlk çıktığında ben de senin gibi çok beğenmiştim GP'leri. Hanımın bir arkadaşı almıştı bir tane. Bir gün beraber takılıyorlar, arabayı bir yere park etmişler, gezmişler dolanmışlar, geri geldiklerinde arabayı çalıştıramamışlar. Beni aradılar 2 günlük araba bozuldu, çalışmıyor, bütün ışıklar yanıyor ama marş basmıyor diye. Atladım gittim yanlarına, geçtim arabanın direksiyonuna, direksiyon kitli olduğu için ışıklar yanıyor ama marş basmıyordu. Direksiyonu hareket ettirdim, kontağı çevirip çalıştırdım. Nasıl yaptın, biz bir saattir uğraşıyoruz beceremedik dediler. Dedim meslek sırrıHazır beğendiğim arabanın koltuğuna oturmuşum bırakır mıyım? Hanımın arkadaşına dedim sen bi geç bakalım arkaya da şunun tadına bi bakalım. Yaklaşık bir 10 dakika kullandım arabayı. Ankaralılar bilirler, Nenehatun yokuşundan çıkıyordum, turbo devreye giripte beni koltuğa yapıştırınca işte o an iyice aşık oldum arabaya. Hanıma dedim kesinlikle bundan alıyoruz. Ama daha zamanı vardı çünkü maddi durumlar henüz elvermiyordu. Bu anlattığım olay 2006 sonuna doğru oldu. 2008 yılı başlarında araba almaya karar verdik ve arayışlara başladık, ufaklık da doğunca araba şart olmuştu çünkü. Ama yine bir GP almak zordu bizim için. Yine ilanlarda kırmızı bir GP aramaya başladım ama ne yazıkki temiz bir tane bulamadım. Derken şimdiki vals mavi arabamın ilanını gördüm. Birkaç araba daha vardı bakmak istediğim, önce onlara baktım ama beğenmedim. Sonra tekrar bu arabanın ilanına girerek telefon numarasını almak istedim ama ilan yayından kaldırılmıştı. Çok üzüldüm çünkü km'si en düşük araba buydu, 20 bindeydi. 1 hafta kadar rolantiye aldık işi. 1 hafta sonra tekrar ilanlara bakmaya başladım, bir de ne göreyim ilan yeniden aktif durumda. 2008 yılının Mayıs ayıydı. Hemen aradım, iş çıkışına sözleştik, üstelik araba burnumun dibindeymiş, sahibi oturduğum evin 2 sokak arkasındaymış. Akşam olunca hemen gittim, sahibi Elmadağ'da doktordu, haftada 3 gün Elmadağ'a giderken kullanmış arabayı, bütün km'sini uzun yolda yapmış yani. 2007 modeldi, Haziran 2007'de tarafiğe çıkmıştı. Çok temiz görünüyordu, ertesi gün hemen tanıdık servise gösterdim, sordum soruşturdum ve sahibinin 23.500 TL istediği arabayı 22.500 TL'ye aldım. O günden beri beraberiz kendisiyle ve ailecek GP'mizi çok seviyoruz. Özellikle de kızım. Görünce hep baba benim arabam diyor. Evet kızım diyorum senin araban...
Yer imleri