o kadar keyifle biniyordumki sağından solundan gelen seslere rağmen..o fiyata başka markalar önerenler cok oldu bir daha alsam yine GP derdim..
Ama yine bir FİAT aldım .Büyük ağabey Bravo(multijet 105) .Gerçi trafikte her Gp gördüğümde içim bir cızz ediyor ama alışırım heralde
Saygılar..
Not : Evonun içi GPnin dışını birleştirisek olabilir Coşkun Bey![]()
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
o yaşlanıyor ben kahroluyorum ama yinede sonuna dek onu seviyorum
diyorsunda, sende kahroluyor iken yaşlanıyorsun aman dikkat et.forumda sana ihtiyacımız var.
çoşkun gp ye bi ben ısınamadım 1 yılda sattım bravo 8 ayı doldurdu gp den nedense daha güzel geliyor yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım ama bakım yapılınca fiat kullanıcıyı pek üzmüyor. Hislerini anlayabiliyorum ama arabalara aileden biri gibi bağlanmamak lazım araç sevgisi başka sen o sevgiyi doruklarda yaşıyorsun peki ah bi bravom olsa demedin mi?
hakan abi sen bize bakma be
kedi ulaşamıyacağı ciğere mundar dermiş misali
biz bunun parasını zor denkleştirdik bravo bizim neyimize
ama son zamanlarda şu son kasa beyaz bir c180 mercedesim olsa dediğim oldu
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Benimde ilk aracım focus idi. Gerçekten focusa aşık olmuştum. Bütçem yetmediği halde aldım. fakat ilerleyen zamanlarda birkaç sorun ve üstüne benzin fiyatları eklenince satmaya karar verdim. Açıkçası grande puntosu olan bir arkadaşla devamlı dalga geçiyordum. Sonra birgün oğlumu doktora götürebilmek için arabaya ihtiyacım oldu. Arkadaşım hiç düşünmeden verdi anahtarı. Ve bu anahtar beni gp almaya davet etti. Tabiiki devri focus gibi değildi. Ama sürüş keyfi ve o ufak ve sevimli duruşu bütün önyargılarımı kırdı. Arabayı arkadaşıma vermek için şirkete döndüğümde aynı zamanda sahibindende gp aramaya başladım. Ve şu anki çeşmi siyahımı gördüm. Öyle hoşuma gitmiştiki, dakika dakika adamı arayıp duruyordum. Ben gelmeden satmasın diye. Sonra anlaştık. ilk gün noterde satışı tamamlayamadık. ve o gün sanki araba benimmiş gibi gidince üzüldüm. neyseki daha sonra hallettik. Şu an aracımdan çok memnunum. Bana iyi bir sürüş keyfi ve bir sürü abi ve kardeş kazandırdı.
Teşekkürler GP.
Hayat bakış açılarından ibarettir...
Üstad kalemine sağlık harika anlatmışsın GP sevgisini.
Coşkun walla anılarımı depreştirdin. İlk çıktığında ben de senin gibi çok beğenmiştim GP'leri. Hanımın bir arkadaşı almıştı bir tane. Bir gün beraber takılıyorlar, arabayı bir yere park etmişler, gezmişler dolanmışlar, geri geldiklerinde arabayı çalıştıramamışlar. Beni aradılar 2 günlük araba bozuldu, çalışmıyor, bütün ışıklar yanıyor ama marş basmıyor diye. Atladım gittim yanlarına, geçtim arabanın direksiyonuna, direksiyon kitli olduğu için ışıklar yanıyor ama marş basmıyordu. Direksiyonu hareket ettirdim, kontağı çevirip çalıştırdım. Nasıl yaptın, biz bir saattir uğraşıyoruz beceremedik dediler. Dedim meslek sırrıHazır beğendiğim arabanın koltuğuna oturmuşum bırakır mıyım? Hanımın arkadaşına dedim sen bi geç bakalım arkaya da şunun tadına bi bakalım. Yaklaşık bir 10 dakika kullandım arabayı. Ankaralılar bilirler, Nenehatun yokuşundan çıkıyordum, turbo devreye giripte beni koltuğa yapıştırınca işte o an iyice aşık oldum arabaya. Hanıma dedim kesinlikle bundan alıyoruz. Ama daha zamanı vardı çünkü maddi durumlar henüz elvermiyordu. Bu anlattığım olay 2006 sonuna doğru oldu. 2008 yılı başlarında araba almaya karar verdik ve arayışlara başladık, ufaklık da doğunca araba şart olmuştu çünkü. Ama yine bir GP almak zordu bizim için. Yine ilanlarda kırmızı bir GP aramaya başladım ama ne yazıkki temiz bir tane bulamadım. Derken şimdiki vals mavi arabamın ilanını gördüm. Birkaç araba daha vardı bakmak istediğim, önce onlara baktım ama beğenmedim. Sonra tekrar bu arabanın ilanına girerek telefon numarasını almak istedim ama ilan yayından kaldırılmıştı. Çok üzüldüm çünkü km'si en düşük araba buydu, 20 bindeydi. 1 hafta kadar rolantiye aldık işi. 1 hafta sonra tekrar ilanlara bakmaya başladım, bir de ne göreyim ilan yeniden aktif durumda. 2008 yılının Mayıs ayıydı. Hemen aradım, iş çıkışına sözleştik, üstelik araba burnumun dibindeymiş, sahibi oturduğum evin 2 sokak arkasındaymış. Akşam olunca hemen gittim, sahibi Elmadağ'da doktordu, haftada 3 gün Elmadağ'a giderken kullanmış arabayı, bütün km'sini uzun yolda yapmış yani. 2007 modeldi, Haziran 2007'de tarafiğe çıkmıştı. Çok temiz görünüyordu, ertesi gün hemen tanıdık servise gösterdim, sordum soruşturdum ve sahibinin 23.500 TL istediği arabayı 22.500 TL'ye aldım. O günden beri beraberiz kendisiyle ve ailecek GP'mizi çok seviyoruz. Özellikle de kızım. Görünce hep baba benim arabam diyor. Evet kızım diyorum senin araban...
gözlerim doldu valla okurken...coşkun abı valla yaşadığın olayları bırebır ben yaşadım...içime sinmeyen bir arabayı almak üzereyken son 5 dk da araba com a düşen granit gri fire dynamic ilanını hayatta unutmam nasip işte onu aldık ve cok uygun fıyata alıp 3-5 ay bındıkden sonra askere gıdecegım ıcın sattım karlı fiyatına... ve şuan canavar gıbı bir siyahım var ve aşığım resmen aracıma..aracım yüksek meblağdan nette tok fiyatına satılıkda..ve ortalama her gun bırı arıyor ama ben telefonda geyık yapıyordum müşteriyle..ve bugun biri aradıki sanırım niyetlenmiş almaya ücreti göze alıpve ben çok üzülmeye başladım birden...veremem abi dedim telefonu kapattıkdan sonra kendı kendıme..
ve benım ıcın cok karlı bır alısverş olacak belki...belki bravo alabılırım o praya ama yinede.....
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
1buçuk yıllık konuyu hortlatıyorum ama okudum hepsini tek tek... ne güzel hikayeler varmış burda ya.. aklımda bunu satıp başka araba almak vardı ama erteliycem bu düşünceyi, biraz daha tadını çıkarayım puntonun![]()
okurken tüylerim diken diken oldu benim hikayemde buna benzer ama arabayı ben almadım bende daha ehliyet yoktu babam araba değişecek sırf ben istiyorum diye yoksa eski arabamız yetiyordu bize 307 de karar kıldık ben daha küçüğüm ama babam benim araba merakı sayesinde öğrenddiğim bilgilere güvenerek arabayı bana seçtirdi tabi bende 307 istiyorum aynen sizin gibi bende o camları kıran kırmızı gp yi gördüm ve aşık oldum daha ilk reklam oynadı dün gibi hatırlarım okula ben yaydım grande puntonun çıktığınıarkadaşada diyorum şu araba bizim olsa ne güzel olur babamada gösterdim beğendi ve 307 ile fiyatlar yakındı 307ye 35000 gp ye 33000 dediler ve gp almak için anlaşmaya gittik orada adamla tartışmamıza rağmen zorla bu arabayı sipariş verdirttim babama ama kaç günde geleceğini bilmiyordum arabanın ertesi gün okula gidip en yakın arkadaşıma söyledim inanmadı daha dün hayal kuruyordun dedi sallama dedi
neyse araba gelince inandı ama 1 aya yakın sürdü araba evin önüne geldiğiinde benim haberim yok tabi okuldan geldim ve çanta mont ne varsa salladım elimden koştum arabama ertesi gün içinden çıkmadım tabi bide çocuğuz ayrıca ilk siparişlerden biridir bizim siparişimiz 2006 nın en başlarında çıktı trafiğe ah ozmnlar bide ehliyet olsa
ne havam olurdu ama her gittiğimiz yerde çok ilgi gördü araba ben sabırsızlıkla ehliyet alacağım günü bekledim gpyle başbaşa kalacağım günü...ve 2 sene önce o da oldu 2 senedir benden başkası oturamıyor şöför koltuğuna ara sıra benide üzsede gp memnunum ilk arabam olarak anısı hayat boyu kalacak ama öyle hızlı geçtiki zaman daha yeni doğdunda tanıştığım arabam şimdi 6 yaşında
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri