Arkadaşlar garanti bankası yıllardır çalıştığım bir firma ,Ama son zmanlarda ne yapacağını şaşırdı acaba yeteri kadar kazanamıyorlarmı bilmiyorum ..
Öncelikle garanti bankasında bululan hesaplarımızdan hesap işletim ücreti adı altında 1. taksit 42 tl kesiyorlardı ,sonra gittik konuştuk bir dünya çalışıyoruz pos makinamız kredi kartlarımız çek vs vs herşeyimiz orada Ama gel görki hesap işletim kesiliyor , bunun çözümü nedir otomatik ödeme talimatı 2tane versek yetecek biz 9 tane verdik hallettik , yada halletiğimizi düşündük diğer bir hesap iinde 2 tane isteniyor , dedik hesplara dağıtmayalım buradan ödensin hepsi öbür hesapta para durmasın , olmaz allah olmaz bölük pörçük tüm hesaplara otomatik ödeme verdik , işte asıl işgüzarlık burada başlıyor .. hesaplarında otomatik ödeme olsa bile 42 tl yine kesiliyor nedenini bilmiyorum ama telefonla aradığımda evet kesildi ama tekrar geri vereceğizbunun anlamı nedir . Bence bir tek anlamı var benim gibi on binlerce müşteri belkide yüzbinlerce düşünün 42 tl x yüzbinler = tahmin edemedim
4 Gündür hala hs yatırılmamış hala bekliyoruz 126 tl çekilmiş üç hesaptan bu zaman bu kadar parayı kullanmak çok karlı iş olsa gerek .. ama Garanti bankasını bu konuda kınıyorum
Çekim ödenecek olsa 42 tl için çek karşılıksız çıkacak bende hs ları kontrol etmediğim ve hs ta param olduğunu bildiğim için çek'im yazılacak yada bir sürü sorun
Bir sorunda garanti bonus card bunca yılldır kullanırız premium ama gelin görünki yeni aldığım yapı play kadar puan vermiyor ve avantajı yok sorduklarımda bir hata var bir sorun var ama hala ne hikmetse sorun çözülemiyor .. zaten sözüne bonus muhabbeti bitsin direk kapatacam yapıkredi play e devam ..
Kafalarına göre sigorta olayı GE.180656** bu sayılarla ilgili bir para kesilmise bankanıza gitip iptal ettirebiliyorsunuz ettiriseniz paranızı alırsınız yok uğraşamam derseniz ne işe yaradığını bilmediğim sigortanız hayırlı olsun
Garanti bankası yıllardır sevdiğim savunduğum aile ortamı gibi gördüğüm bir firma ama bu tarz ince hesaplar peşinde olduğunu görmek beni çok üzdü yavaş yavaş kopuyorum önce çek sonra kredi kartı en son hs larımı çekeceğim bu gidişler en kısa zmanda kendini düzeltmesi toparlaması gerek ..
Başka Bir Arzum Yok
....
....
...
Konu femoli tarafından (12/07/2010 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir.
Abi sen çok yanlış tanımışşsın garantı bankasını..Ben babamın kredı kartını 1 senede kapatabıldım..Dedikleride şu Toplam borcu gıremıyoruz ya ne demek gıoremıyosun pekı boırcunu odemessen nasıl ıcra gonderıyorsun toplam borcuna ıstınaden
I ' m c a p u l i n g . . .
Şikayet Var . comda en fazla şikayeti garanti bankası almış . Ve son zmanlarda herkes aynı şekilde otomatik ödemem olduğu halde hesap işletim ücreti alındı demiş .. vay be demekki türkiye çapında herkesten kesmişler , bunun günlük faizi ne paradır ya .. garanti muhtemelen ihya olmuştur ..
Abi bende eski işyerimde maaşlarımızı garantiden alıyodum. şirket, maaşları her ayın 1'inde banka hesaplarına geçiriyordu. ancak banka bizim hesaplarımıza ayın 9'unda aktarıyodu. sonra şirket itiraz falan etti ama bu uyanık banka sözleşmede bununla ilgili bir madde koymuş.
şirkette yaklaşık 2000 küsür personel var ve şirketteki en düşük maaş o zaman 800TL idi. herkesin maaşı 800 TL ve toplam personel 2000 olsa 2000x800TL=1.600.000TL
bunuda 7 günlük faize yatırın, çıkanı harçlık yapın![]()
gerçekten de garanti bankası böyle. daha önceden maaşımı garantiden alıyordum kredi kartı da gönderdiler 3 sene boyunca 35 tl kullanım ücreti aldılar buna da ses çıkarmadım çünkü fazla kredi kartı taşımayı sevmiyorum ayrıca aynı hesapta 5 tane de otomatik ödemem var. son zamanlarda 3,5 tl ekstre ücreti kesmeye başladılar bankaya gidip sorduğumda bunun avans hesabınız olduğu için size ekstre geliyor bunun ücreti dendi ben de kullanmadığım bişeyin parasını ödememek için kapattım. kredi kartını da kapattıracam dedim fakat bunun için kalan taksitli borcumun tamamının tek seferde kapatılması gerektiği söylendi. taksit yaparken komisyon alıyorlar ama iş kapatmaya geldiğinde borcun hepsini tek seferde istiyorlar. gişedeki personel bile eşinin kart parası ödediğini söyledi. en yakın zamanda ben de yolumu ayırıyorum garantiden, Allah kimseyi garanti bankasının eline düşürmesin.
Mekân Mersin, memleket Bolu...
Garantı kadar ınsan kazıklama sanatını bılen bı kurulus daha duymadım gormedım. Benımde sıgortadan canımı yakmıslardı 350 tl param havaya gıttı. Ogunden sonra ne kartlarını ne hesaplarını kullanmıyorum gordugum yerde bıle ıcımden pek ıyı nıyetler gecmıyor. Aslıdna bankaların cogu bırbırının aynısı ama garantı en abartılı hali. Kısaca bı olay anlatayım, bı arkadasımı arıyorlar bonusuza ek kart verelım dıyorlar, ıstemem dıyor, annenız ıcın alsanız, istemem yanlıs yasıyorum dıyor, kızarkadasınıza alsanız, yok ıstemem, kuzenınıze alın, hayır ıstemıyorum, o halde bı arkadasınız ıcın alın dıyor bankadakı musterı temsılcısı bızımkı yeter artık o kadarda degıl ne dedıgınızın farkındamısınız dıyıp kapatıyor. Oraya musterı temsılcısı dıye kımelrı oturtuyorlarsa hakkaten cok bos ınsanlar coğunlukla ya adam arkadasına neden ek kart cıkartsın nerede yasıyoruz
babamın garanti bankasından bonus kartı vardı bigün hesaplarını inceledim bilmem ne sigortası için para kesiyorlar heen babama durumu ilettim; baba sen neden sigaorta yaptırdın kendini dedim.hayır oğlun ne sigortası dedi o zmana kadarda 157 tl kesmişler hemen kapattırdık parayı geri istedik olmaz dediler siz bilmem ne sigortsı ise ondan yararlanmışız, falan filan.... kapattıkta kurtulduk. aman arkadaşlar garantimi dedilermi 1000 defa düşünün, en iyisi hiç garantiye bulaşmayın
Bankaların hepsi aynı abi, zorunlu kalmadıkça uzak durulması gereken "YASAL TEFECİLER"
Hesaba yatması daha bir kaç günü bulurmuşkomedi ya ..
Bankaların hiç birini sevmem aile gibide görmem... Hepsi üç kağıtçı.. YASAL TEFECİLER kelimesi cuk oturmuş.
BY Turbo SPORT 150 HP
bütün bankalar hesap işletim ücreti kesiyor ben de yapıkredide yaşıyorum aynı sorunu bunun ise tek çözümü hesabı maaş hesabı olarak kullanmaktır bence. gerçi garanti onda da buluyo bişi işte sigorta adı altında sürekli para kesiyo anlamsız bir sigorta yapıkredi en azından sadece hesap işletim ücreti alıyor 2x35 TL.
Ferit sahenk vatandasin Parasiyla zengin oldu desenize. Ziraate gelin arkadaslar, tefeci degil banka!
paranın kimde olduğunu iyi biliyorlar desenize
yakalamışlar FEMOLİMİ bırakırlarmı öpmeden
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Osmanlı bankasıyken de sevmezdim Garanti oldu yine sevmiyorum...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Garanti bankasından kapıma kredi kartı yollamışlar boşta bulundum 6000 lira limit nasıl olsa kullanırız diye aldım bir notebook aldım 850 liraya son taksidi agustosta ödeyeyim hemen kapatacam bir de o bankaya 60 lira mı ne aidat vermek istemiyorum bravomun sileceklerini değiştiririm o parayahavaya para veriyoruz en iyisi axes eniştem bedava çin e ucuyor wings kartı ile her 6 ayda bir ben de axes imi wings yaptırdım. Herkese bir uçuş kartı lazım.
Geçmiş olsun femoli bu arada benim kartı da kapattırmam zor olacak sanırım.
Teşekkürler coşkuncum kore ve amerikaya gittim tekrar döndüm ayın 22 sinde yine washington a gidiyorum bu sene işler açıldı yurtdışınayıl sonu japonyadayım arada foruma bakıyorum yaz diye pek giren yok sanki.
Benim araba da satılmadı yeni bi araba alacaktım geniş yada nissan quashai düşünüyorum ama arabayı satamadım neyse gelirsem oralara ararım seni bi çay içeriz.![]()
Konuyu sulandırmamışızdır umarım femoli bende garanti kartımı kapatacağım pürüz çıkarırlarsa tüm forumca şikayetvar.com a yazı yazalım garanti bankası hakkında. Anlattığına göre Garanti bayaa cıvımış. Ben bi Türkcelli bilirdim insanları kazıklama konusunda ama garanti de ortak olmuş abuk subuk kurallar koymaya. 10 senedir hsbc bankası ile çalışırım onlar da aynı al birini vur ötekine.
Vurun abalıya misali kimse sesini çıkarmıyor onlarda yapıyor .. adamın biri yazmış ama benim 2 adet faturam var lütfen paramı geri iade edin diye , onlarda tamam ileriki günlerde iadenizi yapacağız demişler adam seviniyor iade olacak diye elbette iade edecekler madem bu koşul var sende uyuyorsun o zman elbette edecekler , ama sorun paranı çekip kullanıyorlar adamın umrunda değil versinlerde tek 1 ay 3 yıl sonra fark etmez .. ne kadar sivri zekalı müşteriler var anlamıyorum , neden çektin neden yaptın sorgusu yok enteresan valla yıldım ya...
Banka kuruyorum arkdaşlar banker femoletto Paranızı bana yatırın![]()
GARANTİDEN ilelebet uzak duruurm
bugün 3 hesap kapattırdım huzurluyum .. kapatma nedenlerinide bir bir saydım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri