mantıklı Zeynel araştırayım yarın .artık garantide bir hesabım duracak.![]()
mantıklı Zeynel araştırayım yarın .artık garantide bir hesabım duracak.![]()
6 ay önce evime istemeden gelen bonus kartımı iptal ettirmek için taksim garanti şubesine bizzat gittim kartınızı kapatmak istiyorsanız borcunu ödeyin dediler son taksit kalmıştı zaten 142 lirayı ödedim tamam işlem yapıyoruz dediler ve kartı bana geri verdiler borç makbuzu ile ben kapandı sanıyorum demezler mi kartınız kapanmıyor önümüzdeki ay borcunuzun vadesi gelince bildirim yapıp kapatacağız.
Yani kartı kapattıramadım ne biçim iş bu yahu üstelik borcunu ödememe ragmen allah allah.![]()
bankamı.....? arkadaslar heppınıze gecmıs olsun ozellıkle sana femolı ben cok cektım allah kurtarsın bankalardan
Merhaba arkadaşlar bende konuya yakın ilgili bişey sormak istiyorum;
Maaş kartım var garantiden, bana her ay istemediğim halde 2 ayrı şekilde ekstre gönderiyorlar adresime, bende internet şubesinden araştırdım iptal edebileceğim bi yer var mı diye, gördüğüm kadarıyla ekstre istediğimi belirten biyer yok, bunun üzerine mail attım, e-mail adresime göndermelerini talep ettim, şöyle bir mail geldi;
ne yani iptal etme hakkım yok mu bu yasal gereklilik midir?Sayin Hasan Sevener,
Hakli Musteri Hatti’na iletmis oldugunuz 16798556 numarali mesajiniz degerlendirilmistir.
Avans hesap, Kredili mevduat hesabi olup cari hesap seklinde isleyen bir hesaptir. Turk Ticaret Kanunu'nun cari hesap ile ilgili 92. maddesine gore, ekstreler her ay Bankamizda kayitli olan iletisim adresine gonderilmekte ve gonderim masrafi alinmaktadir.
Turk Ticaret Kanunu'nun cari hesap ile ilgili 92. maddesi, "mukavele veya ticari teamul ile muayyen hesap devreleri sonunda, cari hesabin kapatilmasi ve zimmet ile matlup kalemleri arasindaki farkin tesbit edilmesi lazimgelir. Hesap devresi hakkinda mukavele veya ticari teamul yoksa her takvim yilinin son gunu taraflarca hesabin kapatilmasi gunu olarak kabul edilmis sayilir. Tesbit edilen bakiyeyi gosteren cetveli alan taraf, aldigi tarihten itibaren bir ay icinde noter marifeiyle veya taahhutlu bir mektupla veya telgrafla itirazda bulunmazsa bakiyeyi kabul etmis sayilir".
Maliyetin bir kismini yansittigimiz ekstre gonderim ucretini anlayisla karsilayacaginizi umar, Garanti Bankasi’ni tercih ettiginiz icin tesekkur ederiz.
Saygilarimizla,
Bilgisi olan biri yazarsa sevinirim....
Şimdiden tşk.
Bu nasıl bir geri dönüş anlamadımki , BU ne türkçesi abi kafa karıştırmak için osmanlıca kelimelermi kullanıyorlar
Kanun diye bişi yok kanunu kendileri yazıyorlar istekdiklerine kanun işliyoristeyince hepsini iptal edip , tümünn parasını alabiliyorlar..
Mehmet bey, konuyla ilgili aşağıdaki maili gönderdim bakalım ne cevap gelecekcevabınız için tşk.
Sayın yetkili,
Cevabınız için teşekkür ederim. Ben tüm hesaplarını internet üzerinden takip eden bir müşteriniz olarak gönderdiğiniz ekstreleri almak istemediğimi tekrar belirtmek istiyorum. Gelen ekstreleri ben zaten internet hesabımdan takip ediyorum, dolayısıyla adresime posta ile gelen bu ekstreler kağıt israfından ve masrafından başka bişey değil!!
Bonus karta ait ekstreyi e-mail ile talep ettiğimizde bonus veriyorsunuz ancak talep etmediğimiz ekstreleri postayla gönderiyorsunuz??
Lütfen göndermek istediğiniz ve kanunen yapılması gereken bu bildirimi ........@gmail.com 'a göndermenizi istiyorum.
Yardımlarınız için teşekkür eder, talep etmediğim ekstre gönderimiyle ilgili kesilecek hiç bir ücreti kabul etmediğimi iletmek isterim.
Cevabınızı rica ediyorum.
Aman diyeyim mehmet,
O sözünüze bonusu otomatik yeniliyorlar ve insanı çıldırtıyorlar...
Haklı müştri hattındaki kıza siz benim 1 sene için verdiğim kampanyayı nesıl otomatik olarak uzatırsınız...Siz benim adıma nasıl karar verirsinz belki bonus tutarını arttıracağım belki de bu sene kampanyadan ararlanmayacağım dedim...
Kusura bakmayın siz kampanyayı iptal ettirin biz ceza olarak kesilecek %10luk puanı sileriz dediler...
Benim istediğim kampanyanın bu sene 500 tl.lik değil 750 tl.lik olanına girmekti...12si son günmüş u süreden sonra bir şey yapamazmışım falan filan...12sini bana bildirmediniz dedim...Aslında bir avukatla anlaşıp benim gibi bir kaç mağduru bulup sizi süründürmek lazım dedim gık diyemediler....
Önerdikleri,
Ben kampanyayı iptal edecekmişim, ilk ekstrede bunun iptal edildiğini ve ceza uygulandığını görecekmişim...Sonra haklı müşteri hattını arayıp cezayı iptl ettirip tekrar yeni utarla sözünüze bonusa katılacakmışım...Devlet dairesi gibi...Bugün git yarın gel..
Ama isabet oldu...Kart harcamamı başka karta kaydırıp onun kampanasına katılacağım...Haksız kesilecek 1 tl.e bile tahammülüm yok...
Faturalari internetten e fatura ile takip edin demesini biliyorlar hatta e faturaya gecmek icin puan para bile veriyorlar is is guzarliga gelince yasal kanun gibi seylerin arkasina saklaniyorlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri