Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 41 ile 48 arası

Konu: Garanti bankasının akılalmaz işgüzarlığı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

mantıklı Zeynel araştırayım yarın .artık garantide bir hesabım duracak.

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

6 ay önce evime istemeden gelen bonus kartımı iptal ettirmek için taksim garanti şubesine bizzat gittim kartınızı kapatmak istiyorsanız borcunu ödeyin dediler son taksit kalmıştı zaten 142 lirayı ödedim tamam işlem yapıyoruz dediler ve kartı bana geri verdiler borç makbuzu ile ben kapandı sanıyorum demezler mi kartınız kapanmıyor önümüzdeki ay borcunuzun vadesi gelince bildirim yapıp kapatacağız.
    Yani kartı kapattıramadım ne biçim iş bu yahu üstelik borcunu ödememe ragmen allah allah.

yusuf şenol çetin
    Yalın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 737

bankamı.....? arkadaslar heppınıze gecmıs olsun ozellıkle sana femolı ben cok cektım allah kurtarsın bankalardan

Hasan SEVENER
    hasoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 10

Merhaba arkadaşlar bende konuya yakın ilgili bişey sormak istiyorum;

Maaş kartım var garantiden, bana her ay istemediğim halde 2 ayrı şekilde ekstre gönderiyorlar adresime, bende internet şubesinden araştırdım iptal edebileceğim bi yer var mı diye, gördüğüm kadarıyla ekstre istediğimi belirten biyer yok, bunun üzerine mail attım, e-mail adresime göndermelerini talep ettim, şöyle bir mail geldi;

Sayin Hasan Sevener,

Hakli Musteri Hatti’na iletmis oldugunuz 16798556 numarali mesajiniz degerlendirilmistir.

Avans hesap, Kredili mevduat hesabi olup cari hesap seklinde isleyen bir hesaptir. Turk Ticaret Kanunu'nun cari hesap ile ilgili 92. maddesine gore, ekstreler her ay Bankamizda kayitli olan iletisim adresine gonderilmekte ve gonderim masrafi alinmaktadir.

Turk Ticaret Kanunu'nun cari hesap ile ilgili 92. maddesi, "mukavele veya ticari teamul ile muayyen hesap devreleri sonunda, cari hesabin kapatilmasi ve zimmet ile matlup kalemleri arasindaki farkin tesbit edilmesi lazimgelir. Hesap devresi hakkinda mukavele veya ticari teamul yoksa her takvim yilinin son gunu taraflarca hesabin kapatilmasi gunu olarak kabul edilmis sayilir. Tesbit edilen bakiyeyi gosteren cetveli alan taraf, aldigi tarihten itibaren bir ay icinde noter marifeiyle veya taahhutlu bir mektupla veya telgrafla itirazda bulunmazsa bakiyeyi kabul etmis sayilir".

Maliyetin bir kismini yansittigimiz ekstre gonderim ucretini anlayisla karsilayacaginizi umar, Garanti Bankasi’ni tercih ettiginiz icin tesekkur ederiz.

Saygilarimizla,
    ne yani iptal etme hakkım yok mu bu yasal gereklilik midir?

Bilgisi olan biri yazarsa sevinirim....
    Şimdiden tşk.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Bu nasıl bir geri dönüş anlamadımki , BU ne türkçesi abi kafa karıştırmak için osmanlıca kelimelermi kullanıyorlar

Kanun diye bişi yok kanunu kendileri yazıyorlar istekdiklerine kanun işliyor isteyince hepsini iptal edip , tümünn parasını alabiliyorlar..

Hasan SEVENER
    hasoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 10

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu nasıl bir geri dönüş anlamadımki , BU ne türkçesi abi kafa karıştırmak için osmanlıca kelimelermi kullanıyorlar

Kanun diye bişi yok kanunu kendileri yazıyorlar istekdiklerine kanun işliyor isteyince hepsini iptal edip , tümünn parasını alabiliyorlar..
    Mehmet bey, konuyla ilgili aşağıdaki maili gönderdim bakalım ne cevap gelecek cevabınız için tşk.

Sayın yetkili,

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben tüm hesaplarını internet üzerinden takip eden bir müşteriniz olarak gönderdiğiniz ekstreleri almak istemediğimi tekrar belirtmek istiyorum. Gelen ekstreleri ben zaten internet hesabımdan takip ediyorum, dolayısıyla adresime posta ile gelen bu ekstreler kağıt israfından ve masrafından başka bişey değil!!

Bonus karta ait ekstreyi e-mail ile talep ettiğimizde bonus veriyorsunuz ancak talep etmediğimiz ekstreleri postayla gönderiyorsunuz??

Lütfen göndermek istediğiniz ve kanunen yapılması gereken bu bildirimi ........@gmail.com 'a göndermenizi istiyorum.
    Yardımlarınız için teşekkür eder, talep etmediğim ekstre gönderimiyle ilgili kesilecek hiç bir ücreti kabul etmediğimi iletmek isterim.

Cevabınızı rica ediyorum.

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar garanti bankası yıllardır çalıştığım bir firma ,Ama son zmanlarda ne yapacağını şaşırdı acaba yeteri kadar kazanamıyorlarmı bilmiyorum ..

Öncelikle garanti bankasında bululan hesaplarımızdan hesap işletim ücreti adı altında 1. taksit 42 tl kesiyorlardı ,sonra gittik konuştuk bir dünya çalışıyoruz pos makinamız kredi kartlarımız çek vs vs herşeyimiz orada Ama gel görki hesap işletim kesiliyor , bunun çözümü nedir otomatik ödeme talimatı 2tane versek yetecek biz 9 tane verdik hallettik , yada halletiğimizi düşündük diğer bir hesap iinde 2 tane isteniyor , dedik hesplara dağıtmayalım buradan ödensin hepsi öbür hesapta para durmasın , olmaz allah olmaz bölük pörçük tüm hesaplara otomatik ödeme verdik , işte asıl işgüzarlık burada başlıyor .. hesaplarında otomatik ödeme olsa bile 42 tl yine kesiliyor nedenini bilmiyorum ama telefonla aradığımda evet kesildi ama tekrar geri vereceğiz bunun anlamı nedir . Bence bir tek anlamı var benim gibi on binlerce müşteri belkide yüzbinlerce düşünün 42 tl x yüzbinler = tahmin edemedim 4 Gündür hala hs yatırılmamış hala bekliyoruz 126 tl çekilmiş üç hesaptan bu zaman bu kadar parayı kullanmak çok karlı iş olsa gerek .. ama Garanti bankasını bu konuda kınıyorum

Çekim ödenecek olsa 42 tl için çek karşılıksız çıkacak bende hs ları kontrol etmediğim ve hs ta param olduğunu bildiğim için çek'im yazılacak yada bir sürü sorun

Bir sorunda garanti bonus card bunca yılldır kullanırız premium ama gelin görünki yeni aldığım yapı play kadar puan vermiyor ve avantajı yok sorduklarımda bir hata var bir sorun var ama hala ne hikmetse sorun çözülemiyor .. zaten sözüne bonus muhabbeti bitsin direk kapatacam yapıkredi play e devam ..

Kafalarına göre sigorta olayı GE.180656** bu sayılarla ilgili bir para kesilmise bankanıza gitip iptal ettirebiliyorsunuz ettiriseniz paranızı alırsınız yok uğraşamam derseniz ne işe yaradığını bilmediğim sigortanız hayırlı olsun

Garanti bankası yıllardır sevdiğim savunduğum aile ortamı gibi gördüğüm bir firma ama bu tarz ince hesaplar peşinde olduğunu görmek beni çok üzdü yavaş yavaş kopuyorum önce çek sonra kredi kartı en son hs larımı çekeceğim bu gidişler en kısa zmanda kendini düzeltmesi toparlaması gerek ..

Başka Bir Arzum Yok

....
    ....

...
    Aman diyeyim mehmet,
    O sözünüze bonusu otomatik yeniliyorlar ve insanı çıldırtıyorlar...
    Haklı müştri hattındaki kıza siz benim 1 sene için verdiğim kampanyayı nesıl otomatik olarak uzatırsınız...Siz benim adıma nasıl karar verirsinz belki bonus tutarını arttıracağım belki de bu sene kampanyadan ararlanmayacağım dedim...
    Kusura bakmayın siz kampanyayı iptal ettirin biz ceza olarak kesilecek %10luk puanı sileriz dediler...
    Benim istediğim kampanyanın bu sene 500 tl.lik değil 750 tl.lik olanına girmekti...12si son günmüş u süreden sonra bir şey yapamazmışım falan filan...12sini bana bildirmediniz dedim...Aslında bir avukatla anlaşıp benim gibi bir kaç mağduru bulup sizi süründürmek lazım dedim gık diyemediler....

Önerdikleri,
    Ben kampanyayı iptal edecekmişim, ilk ekstrede bunun iptal edildiğini ve ceza uygulandığını görecekmişim...Sonra haklı müşteri hattını arayıp cezayı iptl ettirip tekrar yeni utarla sözünüze bonusa katılacakmışım...Devlet dairesi gibi...Bugün git yarın gel..

Ama isabet oldu...Kart harcamamı başka karta kaydırıp onun kampanasına katılacağım...Haksız kesilecek 1 tl.e bile tahammülüm yok...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Faturalari internetten e fatura ile takip edin demesini biliyorlar hatta e faturaya gecmek icin puan para bile veriyorlar is is guzarliga gelince yasal kanun gibi seylerin arkasina saklaniyorlar.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123