bugün 3 hesap kapattırdım huzurluyum .. kapatma nedenlerinide bir bir saydım![]()
bugün 3 hesap kapattırdım huzurluyum .. kapatma nedenlerinide bir bir saydım![]()
geçmiş olsun mehmet.. bende 3 senedir sırf bu alavere dalavere oyunlar yüzünden kartımla 5 liralık alışveriş yapmıyorum. ama her sene kullanım ücreti geliyor ben kartımı kullanmıyorum iptal edin diye mail , telefon vs.. söylüyorum bir bakıyorum aidat iptal edilmiş yazı göndermişler kart hala açık.
Garanti ve yapıkrediden uzak durcaksın abicim...
yapıkredi konususnda kesinlikle katılıyorum.
garantiyi bilmem.
yapıkrediden genç telekart almıştı8m taaa ortaokuldayken. univ bitti işe başladık başlarda çok uğraşmıyolardı şimdi hesap hafiften tırtıklanıyor gibi geçen 40 tl kesmişler.
yukarda bi arkadaş 2 x 35 demiş ya bunun standardı yok mu?
baktım işlem detayına bi 40 kesmişler sonra 1 tl kesmişler. birde mavduatsız hesap yani.
bakalım memlekete bi döneyim maaş aldığım albarakaya dönecem hesap işletim ve aidat filan almıyorlar ama onlaRda da atm zinciri yok...
Hesap işletim üçreti vs vs almayan bir banka varmı varsa onlara dönmek istiyorum yıllık bir hesap yaptım kabalaca 600 tl veriyorum haybeye yani![]()
Mehmet abi bank asya kredı kartından ,eft,havaleden ücret almıyorlar yııllık hesap ısletım ucretı her dort ayda sadece 5 tl yıllık 20 tl yanı bunuda almayın dedım ben call centerla bıldırın ıptal edebılırler dedı ve bır ıyı yanıda call centerda saatlerce beklemıyorsun tel basında musterısı az oldugu ıcın sıra olmuyor yada sana cabuk gelıyor en fazla 2 dk beklemısındır sımdıye kadar fıkırlarımz uyusmasada hıc bır konuda ceplerımız uyusuyor banka ıle
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
Ertan farkındayım sıyası amac guttuklerınınde senın yazınla da bıraz daha fıkır sahıbı oldum da abı gutmeyenlerde bızı krız yerıne koyup yasal tefecılık yapılyorlar 62 tl garantı ıslem ucretı 40 tl bonuscard oldumu sana 100 tl bıbrde yaptıgım eftlerden 1 tl oduyorum yıllık 250 Tl garantıye vererk al ben yemıyorum sen ye dıyorum abı su anda Türk bankası 2-3 tane kaldı gerısı hep yabancı ortaklı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
bankalarla 10 senedir çok haşır neşir olan biriyim ben de. 6 bankada şirket hesaplarımız var, 2 bankadan çek kullanıyoruz, dbs kullanıyoruz, 4 farklı pos cihazı,, şirket kredi kartları var, çekilen krediler, ek hesaplar. Ödediğimiz masraf ve kredi faizleri inanılmaz. Bu yüzden bankalar çok kar ediyorlar.
Sonuç olarak hepsi aynı. Hepsi de yabancı ortaklara geçince daha da bozuldu, çalışanları da daha çok çalışmaya başladı.
Ben bireysel olarak 10 senedir Garanti Bankası kullanıyorum
Şirket olarak ana banka olarak İşbankası kullanıyoruz. Nedeni de yansıltılan masrafların az olması bize yakın olması.
MEsela bizim şirket hesabından garantiden 2.5 TL kesiyorlar. Mobil şube de şirket hesabında kullanılmıyor paşa paşa ödüyoruz. Bankayla konuşayım ben
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
maaşı vakıfbanktan alıyorum k.kartıda vakıfın hiç bi kesinti ile karşıaşmadım garanti veya asya derim asya yıllık 10 tl kesiyor 5+5
birkaç ay önce garanti müşt. hiz. aradılar size sağlık sıgortası yapalım dediler,ambulans hastahane falan filan birton hikaye anlattı,ben ihtiyacım yok ssk +özel hayat sigortamda var dedim,yüzüne kapatmadan kibarca istemiyorum dediysemde ,yaptırmak isterseniz size numara verelim arayın dediler 444 0...lü bir numara verdiler,ben aramadım ama son extremde gördüm ki sigorta yapmışlar ve ilk taksiti yansıtmışlar,lanet olsun iptal ettirmek için elli yeri aradım...
abi az önce son extreyi tekrar inceledim, 5,62 tl lik bir işlemi ayrıca en dibe sokuşturmuşlar,4440334 ü aradım orası4440336 yı arayın dedi orayı aradım 5.62 tl nin neyin bedeli olduğunu sordum. müşt temsilcisi 2008 den beridir her sene 6 ay boyunca 3x6x5.62tl=101.16tlyi benden yontmuşlar,güya ben kartımı sigortalamışım,ben ölürsem kartın 3000tl ye kadar olan borcunu ferit şahenk ödeyecekmiş,ben sigorta yaptırsam bile benöldükten sonra feritin ailemi arayıpta bu parayı ödeyeceğine inanmıyorum.kendimi keriz gibi hissetim bu sigortanında iptalini istedim .sizi arayıpta sigorta yapalım diyenleri dinlemeyin direk yüzlerine kapatın,hoş bişey değil ama hakediyorlar....
Dikkat edin kredi kartlarını mutlaka inceleyin hesapsız kitapsız hemen sigortalayı veriyorlar ve bunu bazen mecburmuş gibi yani kart kullanıyorsanız bunu yaptırmak zorundasınız , iptal edilemez gibi şeyler söyleyebiliyorlar aman bunlara dikkt edin oyuna gelmeyin..
arkadaşlar kredi kartlarında ve hesabınız kesinlikle borç bırakmayın...hatta hesabınızda 1 kuruş bile bırakmayın....sonradan size yıl sonra bile yüklü faiz borcu gelebilir.kartı kapattırdıktan sonra bile bankanın avukattnndan faizi ile yüklü borc bildiri gelebilir.böyle bi durumda da hiç bi hak idda edemiyosunn...benim akraba ve arkdaşlarımda garantiden kapattırdioğı karttan 2 yıl sonra 2500 lira, kayınımada 3000 lira borç bildirimi geldi avukttan...arkadaşın kartını kapattıktan sonra hesabından 3 kuruş ödeme yapmışlar...gelen borç 1,5 yıl sonra 180+avukat parası...hepside anlşama yolu ile borçları 1 ay içinde ödediler...
kapatırdığınız kart ve hesaplardan sonra bankadan borcu yoktur kağıdı almak...ADAMLAR BİRDE 3 YIL BOYUNCA sana kartının hesabınn borcu vardır diye bildirmiyolar...sonra bildirince 1 ay içinde ödemezsen katlamaya gircek diyolar...herşeyi kılıfına uyduruyolar...5-10 liralık borçlar faizi ile katlanarak uzun zaman da çok yekün tutuyor...
benim de 2 tane otomatik ödeme talimatım var çektiler bu parayı haklı müşteri hattına internet üzerinden konu açtım 12 saat içinde yatırdılar
bilerek yapıyorlar ne kopartırsak şeklinde. Sonuçta onbinlerce kişi hakkını aramayacak
tabikide sen hemen öğrendin 12 saatte ben 4 gün sonra fark ettim 5 günde gerisini düşün
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri