Soysuz ********ler...
Yatacak yerleri yok ...
Amacınız ne hain herifler?Amaçsız,ne yaptıklarını kendileri de bilmeyen,ne gibi bir yolda olduklarını kendileri de açıklayamayan,kimin adına çalıştıkları belli olmayan haysiyetsiz,soysuz herifler.
Haince pusularla arkadan vuran,onlarca masum insanın hayatını karartan insanlar bunlar.
Lanet olsun hepsine.
Yüce Türkiye Cumhuriyeti'nin her ne olursa olsun sonsuza kadar yaşayacağına kendi adıma söz veriyorum.
Konu gokhan_genc tarafından (13/04/2007 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir.
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
EN son NOKTA![]()
valla Abi Adam Atip Tutuyo
her issize 2500 ytl maas basbakan cem uzan!!!
süppper topic açana teşekkür ediyorum tam benlik ;=))) vayy be ne yüzsüz utanmaz arlanmaz şuursuz bi adam bu yaaa...
fenerbahce inönüden puan alacak...
Ben de gördüm ama işim nedeniyle kaçırdım sanırım
Teşekkürler...
güzel promosyon...
bu dediğini ancak dışa bağımsız, halka dayalı irade yapabılıyor buda mavcut hıç bır partıde yok var dıyen sıyası parti yalan söylüyor (mevcut olanın 2 kasım ve öncesınde söyledığı gıbı)şuanda olmasıda imkansız zaten bu ortamda, bu sistemle
doğru söyleyenı dokuz köyden kovarlar ben size onuncu köyden sesleniyorum... merhaba:ok:
merabaaahepsii doğru...
:ok:
Modern çağın teknolojisi "BULUŞ BUDUR"
Deden de primayla büyüdü sanki.Hem ekonomik hem çevreci.
Konu zeynepc tarafından (18/07/2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
:icon_razz: :icon_razz: arkadaşlar paylaşımlar için saolun yahu yarıldım burda gülmekten, hepsi çok komik![]()
ya çok kötü oldum şimdi.bende askerliğmi hakkarinin şemdinli ilçesinde derecik köyünde yaptım.ve benimde başımdan bissuru olay geçti.zaten bunları yapan insanların .tabi insan denirse.nasıl olduk larını bilen insanlardan biriyim.bukdar olmasada bunlara benzer olaylara şahid oldum.inanın çok kötü oldum ya.
Allah hepsinin belasını versin!
Kimse idam ettiremez o ********i ö cibiliyet yoq hiçbir liderde. ilk önce susturulması lazım o katilin
SADDDAMI herkesin gözü önünde astılar...hiç bir insan evladına yakışmayacak görüntüler içerisinde adam ölmedi yere düştükten sonra işkence yaptılar..darp izlerinide dünya basınına dağıttılar.ama aponun saçının teline zarar gelse kükremeye hazırlar..(asılan kişinin gerçek saddam hüseyin olmadığını idda etmeye hazırım..gerçeği avrupa ülkelerinden birinde sattığı ülkesinin parasıyla sefa sürmektedir.diye düşünüyorum)
zeynep sen nereden buluyorsun böyle siteleri ya cok üzücü hele o günahsız cocuklar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri