Sayfa 27/31 İlkİlk ... 7232425262728293031 SonSon
603 sonuçtan 521 ile 540 arası

Konu: ZEYNEP'in GÜNLÜĞÜ!!!(işte cumartesi sabahının komiği...süper icat burda..)

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

bunu abim kullanıyo.. tuşları dokunmatik gibi bazen alıyo bazen almıyo mesaj yazarken cok kasman gerekio yani. ama kamerası guzel .. ha bide mesaj yazarken kalem şekli çıkıo yazdıkca kağıt sesi gelio o biraz otantik olmuş ama ben olsam nokia n seri si alrdm

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Bence de D900 güzel bir telefon.Sanırım kayar kapaklı dünyanın en ince telefonu, özellikleri de iyi...

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

d 900 veya

n70 n72 n73
    ama d900 n73 derim...
    ama samsunglar daha hizlı islemcilere sahip telefonlar..
    hemen size reaksiyon veriyorlar
    ama yeni nokialar biraz sizi bekletiyor
    bende x 700 var taş gibi telefon nokiacıydım ama bundan sonra çok zor nokia kullanırım samsung a devam şimdiki hedefim d 900 sizin anlıcanız..
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

Tayfun Gürkan SÜREN
    tigis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 FT 643
    Edilen teşekkür: 4

n73 ü geçen ay yaşgünü hediyesi olarak eşime aldım ama inan kıskanıyorum inanılmaz bir telefon 2gb kartınıda hediye ettiler 2540 resim çekebiliyorsun 1 saat kayıt yapabiliyorsun,mp3çalar,radyo,3.2 mp kamera,internet inan elimden zor alıyor
    biraz daha küçük ve uygun arıyorum dersen samsung e250 de gayet iyi ve işini görürü derim ben

zeynep ...
    ... zeynepc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******
    Edilen teşekkür: 13

evet yaaaw....olsun fazla başlık göz çıkarmas
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN
    "Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
    Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Süper yaaa aynısı valla.

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

Standart bu adamı tanıyan var mı??

parmağıyla kulağındaki bir ton kiri çıkarıp arabayı cilalayan,beetlejuice beetlejuice beetlejuice diince hemen gelen bu adamı tanımıo musun...tanıyan varsa resim,videoilink gibi ilgili şeyleri gönderebilir mi...?bülent tanımıo muş bu adamı hemen tanıştırmam lazııııım BENCE ÇOK SEVECEK GÖRÜNCE
    Konu zeynepc tarafından (18/07/2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

Bak afişini görünce filmdeki gotik kızı hatırladım şimdi

Mustafa İŞLER
    mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 78

Bu karakterin çizgi filmi de vardı .O zamanlar starın yanında teleonda açılmıştı ve teleonda beterböcek diye çizgi filmi vardı.(yanılmıyorsam yıl 1992).Çizgili pantolon veya tayt giyenlere beterböcek diye takılırdı insanlar.Hey gidi günler hey....

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

yaa süper bi film bu fırsatını bulursanız dvd falan izleyin mutlaka...hele yemek sahnesi vaar..öööf...

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

Dikkat beyaz ve turuncunun uyumu..oy oyyy oyy

bence güzel uyum...
    Konu zeynepc tarafından (18/07/2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.

uMuT ..
    o(¤_¤)o jagar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    06 ** ****
    Edilen teşekkür: 362

:ok: güzel uyum güzel araç

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Alıntı tigis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    n73 ü geçen ay yaşgünü hediyesi olarak eşime aldım ama inan kıskanıyorum inanılmaz bir telefon 2gb kartınıda hediye ettiler 2540 resim çekebiliyorsun 1 saat kayıt yapabiliyorsun,mp3çalar,radyo,3.2 mp kamera,internet inan elimden zor alıyor
    biraz daha küçük ve uygun arıyorum dersen samsung e250 de gayet iyi ve işini görürü derim ben

Ben zaten N73'ü aldıktan sonra dijital makine almaktan vazgeçtim. Çok iyi fotoğraf çekiyor.

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

Standart pess

Sağlık Bakanlığı ve AB ekipleri deneyimli fahişelerle, 100 bin fahişeye mobil "hizmet" sunuyor

Bu ne rezillik!

AB'ye uyum adı altında zinayı suç kapsamından çıkartan AKP hükümeti, şimdi de fuhşu özendiren yeni bir adım attı. Sağlık Bakanlığı, AB'nin desteğiyle 'seks işçisi' tanımını kabul ederek, sokak ortasında fuhuş yapan binlerce hayat kadınına eğitim verecek.

Hedef 100 bin kişi!
    AB'nin desteklediği projeler, Türkiye'yi ahlâki olarak çökertmeye devam ediyor. İki yıldan bu yana ülkemizde "Seks işçilerinin desteklenmesi ve bazı hastalıkların önlenmesi" için uygulandığı öne sürülen proje ile, fuhuş yapan kadınlara eğitim (!) veriliyor. Kayıtlı-kayıtsız fuhuş yapanların haklarını korumayı hedefleyen projede 100 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor.

Yollarda fuhuş eğitimi
    Sağlık Bakanlığı'nın proje kapsamında mobil eğitim projesi de gerçekleştirdiği öğrenildi. Bir minibüsü eğitim birimi haline getirdiklerini belirten İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı Proje Koordinatörü Dr. Muhtar Çokar, aracın, akşam saatlerinde Beylikdüzü'nden Pendik'e kadar hayat kadınlarının bulunduğu yerlerde hizmet verdiğini bildirdi.

HABER MERKEZİ
    AB desteğiyle ''Seks İşçilerinin Güvenli Cinsel Davranışlarının Desteklenmesi Yoluyla HIV/AIDS ve Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıkların Önlenmesi'' konulu eğitim projesi gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkiye'de fuhuşu önleme çalışması yapmak yerine, "seks işçisi" tanımını kabul eden Sağlık Bakanlığı, Avrupa Birliği'nin verdiği fonla seks işçiliğini hem özendiriyor hem de daha kalifiye hale getirmeye çalışıyor.
    İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı (İKGV) Proje Koordinatörü Dr. Muhtar Çokar, bu projeyle travesti ve transseksüeller dâhil, kayıtlı ve kayıtsız fuhuş yapanların güvenlik koşullarının iyileştirilmesi, bu gruplara uygulanan dışlama ve damgalanmanın azaltılması, genel insan hakları ve üreme sağlığı haklarından daha fazla yararlanmalarını sağlamayı amaçladıklarını bildirdi.
    Sağlık Bakanlığı desteği ve Avrupa Birliği fonuyla, geçimini fuhuşla sağlayan kadınlara yönelik 2 yıldan beri sürdürülen eğitim projesi kapsamında hedefteki 100 bin kişiden 5 binine ulaşıldığı bildirildi.
    İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı (İKGV) Proje Koordinatörü Dr. Muhtar Çokar, Ankara Ticaret Odası'nın yaptığı bir araştırmaya göre Türkiye'de yaklaşık 3 bini travesti 100 bin hayat kadını bulunduğunu, bunlardan 15 bininin kayıtlı, olduğunu vurguladı. Çokar, buna göre, yaklaşık 85 bin kişinin kayıt dışı ve sağlık kontrolünden yoksun çalıştığını, bunun 30 bin kadarının İstanbul'da bulunduğunu belirtti.

Fahişelik eğitimi
    Türkiye'de 1985 yılından bu yana 2 bin 254 kişinin AIDS/HIV tanısı aldığını, her yıl 150 olan vaka sayısı artışının son 2 yılda 250'ye yükseldiğini, engellenmediği takdirde gelecek yıllarda bunun katlanarak artacağını anlatan Çokar, bu nedenle cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda eğitime önem verdiklerini vurguladı. Çokar, ilk olarak AB desteğiyle ''Seks İşçilerinin Güvenli Cinsel Davranışlarının Desteklenmesi Yoluyla HIV/AIDS ve Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıkların Önlenmesi'' konulu eğitim projesi gerçekleştirdiklerini söyledi. Çokar, bu projeyle travesti ve transseksüeller dâhil, kayıtlı ve kayıtsız fuhuş yapanların güvenlik koşullarının iyileştirilmesi, bu gruplara uygulanan dışlama ve damgalanmanın azaltılması, genel insan hakları ve üreme sağlığı haklarından daha fazla yararlanmalarını sağlamayı amaçladıklarını bildirdi.

25 hayat kadını eğitmen oldu
    Yaklaşık 2 yıl süren projeyle 25 hayat kadınını eğitip, eğitmen yaptıklarını ifade eden Çokar, şunları kaydetti: ''Seks işçilerinin çoğu yasa dışı çalışıyor. Sağlık, bu kişilerin gündeminin ilk sıralarında değil. Önce çalışma koşullarının iyileştirilmesi amacıyla çalışma başlattık. Bu konuyla ilgili Kadın Kapısı Danışma Merkezi açıp, danışmanlık hizmeti sunduk. Bu merkezi kullanmaya başlayınca, eğitim grubu düzenlemeye başladık. Eğittiğimiz 25 hayat kadını aracılığıyla da yaklaşık 3 binine cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda bilgi verdik. Çokar, yaklaşık 200 bin Avro destekle yürütülen proje kapsamında ücretsiz 27 bin 731 prezervatif ile 6 bin 90 broşür dağıttıklarını anlattı.

Minibüste eğitim
    Çokar, Ocak ayında tamamlanan projenin yanı sıra Sağlık Bakanlığı AIDS/HIV Önleme Destekleme Programı kapsamında mobil eğitim projesi başlattıklarını söyledi. Bir minibüsü eğitim birimi haline getirdiklerini belirten Çokar, DVD oynatıcı, televizyon, kitaplık bulunan aracın, akşam saatlerinde Beylikdüzü'nden Pendik'e kadar hayat kadınlarının bulunduğu yerlerde hizmet verdiğini bildirdi. Temmuz ayında tamamlanacak bu projede de 2 bin 500 kadına ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Çokar, şöyle devam etti:
    ''Mobil eğitimde hızla hedeflediğimiz rakama ulaşıyoruz. Bu yolla yaklaşık 2 bin kişiye eğitim verdik. Proje sonuna kadar mobil hizmet verdiğimiz minibüsten fuhuş yapanlara 200 bin prezervatif dağıtacağız. Prezervatifleri Sağlık Bakanlığı aracılığıyla temin ediyoruz. Bir araştırmaya göre, 500 seks işçisi eğitilirse bir yılda 80 bin cinsel yolla bulaşan hastalık vakası önlenebilir. Buna göre, şu ana kadar ulaştığımız toplam 5 bin kişi sayesinde 800 bin cinsel yolla bulaşan hastalık vakasını engellediğimizi düşünüyoruz.''
    Çokar, 150 bin dolarlık bu projede başlangıçta, hayat kadınlarının minibüse binmeye çekindiğini, ancak sokakta çalışanların artık yabancılık çekmediğini, bu kişilerin prezervatifi araçtan temin ettiğini bildirdi.

İstanbul'da gizli fuhuş yaygın
    Gizli fuhşun özellikle İstanbul'da yoğun şekilde sürdüğüne ve yabancı uyrukluların oranının da gittikçe arttığına dikkati çeken Çokar, ''Kayıtsız çalışanlar sağlık anlamında tehlikenin de işaretidir. Kısa vadede bunları fuhuştan vazgeçirmek mümkün görünmüyor. O nedenle gizli fuhuşu ortadan kaldırmak için Fuhuşla Mücadele Tüzüğü'nde yer alan ve (kısa süreli ilişki kurulan kapalı yerler) olarak tanımlanan 'birleşme yerleri' uygulanabilir'' dedi. Çokar, bu tip projelerin geliştirilmesi için yurt içinde kaynak bulmakta sıkıntı yaşadıklarını, bu sorunu çözmeleri halinde Trabzon başta olmak üzere cinsel yolla bulaşan hastalıkların sıklıkla görüldüğü yerlerde benzer çalışma yürüteceklerini vurguladı

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

rezalet.. hiç bi rezilliği kökten çözme yok da, hep alternatif saçmalıklar türetme var..
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

hehe adanasporun renkleri

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

007 Bond aracı gibi maşallah!
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Mısafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 11

Oyy Aşik Oldum...

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

Aktörün adı "Michael Keaton" yanlış hatırlamıyorsam eğer :ok:

bende çok severim ve en az 3-4 kere izlemişimdir ..hehe

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi