way be zeynep nerden buluyorsun yaw böle konuları müthiş, benbu kadar olduğunu hiç bilmiyordum ayıp be, allah haklıyı ve haksızın cezasını öbür tarafta verecektir. Bunun birde öbür tarafı var unutmayalım....
way be zeynep nerden buluyorsun yaw böle konuları müthiş, benbu kadar olduğunu hiç bilmiyordum ayıp be, allah haklıyı ve haksızın cezasını öbür tarafta verecektir. Bunun birde öbür tarafı var unutmayalım....
efet
ve maalesef üzülerek söylüyorum yeni Cumhurbaşkanımız şuan ki Başbakanımız olacak.
Bakalım ilerki günler inşallah bizler için zor olmaz
Necdet Sezer'in oğlu mu varmış? Valla yeni öğrendim. Böyle sade bir hayatının olması herkese örnek olmalı. Ama keşke halkla biraz daha içiçe olsaydı. Halk kendinden hissetseydi biraz.
Bence Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmayacak. CHP aslında olmasını istiyor ve tahrik ediyor. Ama Tayyip bu stratejinin farkında.
Cumhurbaşkanı kim olursa olsun ama ülkede istikrar bozulmasın. Daha ekonomi,eğitim,sağlık tam olarak rayına oturmamışken böyle boş şeylerle gündem meşgul olmasın. Hele hele darbe şu bu vs. ağıza bile alınmamalı.
paylaşım için sağol zeynep
bu vatan kimsenin malı değil,kimse çıkarları doğrultusunda kimseye vatanımızı peşkeş çekemeyecek,kimse ulusal değerlerimize dil uzatamayacak biz belki şu an uyuyan bir milletiz ama uyandığımızda,ama kovanımıza çomak sokulduğunda neler yapabildiğimizi dünya 80 yıldır okuyor,öğreniyor,ezberliyor ve bir 800 yıl daha okumaya ,öğrenmeye ve ezberlemeye devam edecek
Yazım yanlışı var sanırım,Oğul Erdoğan şu anda 28 yaşında ise ölümlü trafik kazası yaptığında yaşı 9 oluyor.9 Yaşında sürücü ehliyeti!!
Kazayı ancak 1998 de yapmış olabilir değilmi yavv :alala:
Ahh ahh bi bu değil daha neler var neler
Çok profosyonelce hazırlanmış insanların gözlerini boyamak için yazılmış bi yazı sadece. Seçimler yaklaştıkca daha bunun gibi neler okuruz. Önemli olan memlekette giden bu olumlu istikrarı bozmamak. Güzel paylaşım.
Hangi olumlu istikrar :icon_surprised:
Memleket parsel parsel satılıyor yavv.
Söylenecek çok şey var ama...
Sussam gönül razı değil,
Söylesem tesiri yok...
Hakkatten herşey çok olumlu. hayat çok ucuz çok güvenli. herkes emeğinin karşılığını alıyor.. :ok:
Lütfen arkadaşlar (olmayan) istikrarı bozmayalım 8S
@zeynep
paylaşım için sağol
@erdem 53
:):):):)
@mıcroab
+1
@ santo
+1 abıcım bana laf düşmüyor artık gereken cvbı vermışsınız zaten
erdem olumlu istikrar ?? :) :) :)
uyan ey millet uyan işte göz boyama diye asıl buna diyolar yazık.......
zeynep teşekkürler
kendi fotoğraf çalışmam..geçen yaz.nasıl g.punto konsepti ama ;) :uhohu:
ooo çok fotojenik tebrik ederim.
evet çoook :D
cok göz alıcı
güzel olmuş , sinema filmelerinin afişi gibi olmuş :)
teşekkür ederim :)
bişi deil..bence bu yazı göz boyamak için yazılmış bi yazı deil.öle olsa yani nejdet sezeri övmek amaçlı olsa adam kaç yıldır cumhurbaşkanı,yapardı bi güzel reklamını..burak erdoğanında trafik canavarlığını ve ülker maceralarını bilmeyen yok zaten..ben zaten bu yazıyı okuyunca burak erdoğan kısmına hiç şaşırmadım.a.nejdet sezeri severdim ama bu kadarda mütevazi yaşadıklarını bilmezdim ona şaşırdım.hem koltuğuna yakışıo hemde mütevazi..keşke o devam etse reisicumhurluğa ....keşke..
:oha: Darıca’da okul koridorundaki güvenlik kamerası, sınıf öğretmeninin tartıştığı meslektaşını
KOCAELİ’nin Gebze İlçesi’ne bağlı Darıca Beldesi’ndeki Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu’nun koridorunda, önceki gün sınıf öğretmeni Necati Kumaş (56), tartıştığı meslektaşı Hüseyin Cebe’yi (36) kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Okulun güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği görüntülere göre; Cebe, teneffüste meslektaşı Serdar Şimşek’le okul koridorunda dolaşıyor. Zilin çalmasıyla öğrenciler yavaş yavaş sınıflara doğru yönelirken, öğretmen Necati Kumaş koridorda beliriyor. Kumaş, elindeki dosyayı atarak bir anda silahını ikiliye doğrultuyor ancak tetiğe bastığında tabancası tutukluk yapıyor. Kumaş, tekrar namluya mermi sürüyor ve kaçmaya çalışan Cebe’nin arkasından koşup sırtından art arda ateş ediyor. Cebe bir süre ayakta kalmaya çalıştıktan sonra yere yığılıyor. Bu sırada cinayete tanık olan öğrenciler ağlayarak kaçışıyor. Bazı hizmetliler ve öğretmenler de ağlayıp, feryat ediyor. Cinayetin ardından gece Pendik’te polis merkezine giderek teslim olan Kumaş’ın 2001 yılında hastanede psikolojik tedavi gördüğü de saptandı.