burası türkiye hatırlarmısın bilmemm benim arabama hırsız girmişti yaa o mevzu hırsız beni mahkemeye vermişti.
burası türkiye hatırlarmısın bilmemm benim arabama hırsız girmişti yaa o mevzu hırsız beni mahkemeye vermişti.
Sormayın ya. İzlerken kanım dondu. Arkada çocuklar falan da var. Düşünsenize abi öğretmen bu eleman. Kime teslim edelim çoluğu çocuğu. Ya arkadakilerden birine de gelse, Öldü işte çocuğun. Neden bi tane gerizekalı adam yüzünden. Hay allahım n'olcak bu memlketin hali..
Sıfatı ogrettmen olması onun halka faydalı bır ınsan oldugunu gostermıyor malesef
ogretmenlık ıcın gereklı olan psıkolojık egıtım ve testler ulkemızde henuz oturmus degıl...
Adam zaten psikolojik tedavi görmüş daha önceden onu tekrar aktif görev veren MEB yetkililerini de bulmak gerek bence...
Bu şeref yoksunu,emekli olup tekrar göreve dönen bir katil...
Daha önce psikolojik tedavi görmüş olması sebebi ile belki cezai ehliyeti bile olmadığına karar verilecek,fakat bu adi herif öğretmenlik yapabiliyor...
Burası Türkiye dedirtecek cinsden olaylar iyiden iyiye artmaya başladı...
İnsanlarımız artık çıldırmaya başladı, örnekleri gün geçtikçe artıyor maalesef...
Güzel olmuş gerçekten, Che Gp:D:D:D
ya bende ilk gördüğümde che zannetim walla :) ayrıca niye öyle üzgünsün
yoo üzgün deilim ..öle oldu nedense ama gp süper çıktı..
bknz..boran tolga,bora,arda :D
Bu ne böylee zeynep ya
Direk aklıma kan vahşet geldi valla.
GP'in daha güzel şeyler çağrıştırması lazım bence..
yaa aşk olsun ne alaka ..benim hiç aklıma kan vahşet gelmedi şahsen..sonuçta farklı bişi ölesine çekmiştim paylaşmak istedim ;););)
Fena sayılmaz. eline sağlık..
çok kırmızı :p göz yoruyo biraz :ssss:
Sanırım enişte olamaz ;)
yok yaav belki müşteridir he heeeee....:D
sanatsal fotoğraf çalışmam üzerinde çeşitli geyikler dönmeye başladığını hissediyorum :D:D:D konun geyik bölümüne taşınmasını rica ediyorum....:dans:
geyik bölümüne yoğun istek üzerine taşındı:D