mayısta bir yıl olcak hala duruyor benim
bu nası konu abi şimidi !
Demon Driver|Damien|
mayısta bir yıl olcak hala duruyor benim
Aman Tanrımmm.
Silecek suyu deposu delinmiş olmasın.
Ben 6 aydır su eklemedim daha.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
camsiL kışın çok donma yapıyordu bende. özeLLikLe ayaz havaLarda , ön de arkaLarda kompLe donuyor. antifreze'Li cam suLarını tercih edin. gerçi artık havalar ısındı. carpex'den memnundum.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
dert ettiğin şeye bak abi
antifrizli su koy yaz kış..
ben carpex -45 derecelik kullanıorm. 1 litresi 5.5 ytl. 1 ölçek antifriz 1 ölçek içme suyu koyunca ankaranın en soğuk kış günlerine bile dayanıyor
öncelikle geçmiş olsun mavigitar. :s17:
ben 5 lt lik camsil aldım bittikçe yarı yarıya dolduruyorum.
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
Bendeki silecek sularının ömrü araç ömrüyle neredeyse aynı oluyor![]()
Otoparkta görevliler hallediyo ben anlamam![]()
Hımm!Bir kronik arıza daha çıkmış :icon_ohmygod:
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
geçmiş olsun arkadaşım
Başımız sağolsun. Bu masrafın altından umarım kalkabilirsin. Aslında kaskonun karşılaması gerekir böyle şeyleri ama tabi biz tüketicilerinde suçu ısrar edip kapılarında eylem yapmıyoruz işte. Hep bilinç hep bilinç eğitim şart .. .![]()
Arkadaşlar sadece su koymayın.Uzun vadede başınıza bela oluyor.Benim Uno nun cama su püskürten tüm delikleri kireçten tıkandı, bir özel servise götürdüm su püskürtme sistemi komple kireç bağlamış (hazne fıskıye borular ...vb).Hazneyi falan söküp kireç çözücüye yatırdılar, biraz da boruların içinde devir daim yapıldı kireç çözücüyle ve açıldı.Bana da orda söylediler saf su koyma, ya cam suyu, cam suyu yoksa bile suya biraz camsil koy diye.
Evet arkadaşlar bugün sabah sabah doğru bayiiye gittim ve 5 şişe özel cam silicek suyu aldım.
-20 dereceye dayanıklı bir ilaç. Vallahi utanmasam daha alıcaktım ama poşet doldu
eee artık bunlar bana epey gider…(ohhh be rahatladım. Eğer bu işi halledemeseydim uyku uyuyamayacaktım):icon_smile_blush:
* GP GÜZELİ*
1905
bir şişe alıp onu 5 lt suyla karıştırsan da olurdu ne de olsa kıbrıs ta bırak -20 yi -2 yi bile görmezsin![]()
emre abisi kıyabilir mi GP ye gözü gibi bakıyor o suyu bitince ne kadar üzülmüştü hatırlasana
mavi gitar kızma sakın şaka yapıyorum
ekleme:hayırlı olsun arkadaşım..bende alıcam yakında..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri