bu nası konu abi şimidi !
Printable View
bu nası konu abi şimidi !
mayısta bir yıl olcak hala duruyor benim
Aman Tanrımmm.
Silecek suyu deposu delinmiş olmasın.
Ben 6 aydır su eklemedim daha.
camsiL kışın çok donma yapıyordu bende. özeLLikLe ayaz havaLarda , ön de arkaLarda kompLe donuyor. antifreze'Li cam suLarını tercih edin. gerçi artık havalar ısındı. carpex'den memnundum.
dert ettiğin şeye bak abi :)
antifrizli su koy yaz kış..
ben carpex -45 derecelik kullanıorm. 1 litresi 5.5 ytl. 1 ölçek antifriz 1 ölçek içme suyu koyunca ankaranın en soğuk kış günlerine bile dayanıyor
öncelikle geçmiş olsun mavigitar. :s17:
ben 5 lt lik camsil aldım bittikçe yarı yarıya dolduruyorum.
Bendeki silecek sularının ömrü araç ömrüyle neredeyse aynı oluyor:)
Otoparkta görevliler hallediyo ben anlamam :)
Hımm!Bir kronik arıza daha çıkmış :icon_ohmygod:
geçmiş olsun arkadaşım
Başımız sağolsun. Bu masrafın altından umarım kalkabilirsin. Aslında kaskonun karşılaması gerekir böyle şeyleri ama tabi biz tüketicilerinde suçu ısrar edip kapılarında eylem yapmıyoruz işte. Hep bilinç hep bilinç eğitim şart .. . :)
Arkadaşlar sadece su koymayın.Uzun vadede başınıza bela oluyor.Benim Uno nun cama su püskürten tüm delikleri kireçten tıkandı, bir özel servise götürdüm su püskürtme sistemi komple kireç bağlamış (hazne fıskıye borular ...vb).Hazneyi falan söküp kireç çözücüye yatırdılar, biraz da boruların içinde devir daim yapıldı kireç çözücüyle ve açıldı.Bana da orda söylediler saf su koyma, ya cam suyu, cam suyu yoksa bile suya biraz camsil koy diye.
Evet arkadaşlar bugün sabah sabah doğru bayiiye gittim ve 5 şişe özel cam silicek suyu aldım.
-20 dereceye dayanıklı bir ilaç. Vallahi utanmasam daha alıcaktım ama poşet doldu:)
eee artık bunlar bana epey gider…(ohhh be rahatladım. Eğer bu işi halledemeseydim uyku uyuyamayacaktım):icon_smile_blush:
bir şişe alıp onu 5 lt suyla karıştırsan da olurdu ne de olsa kıbrıs ta bırak -20 yi -2 yi bile görmezsin :D:D:D:D
emre abisi kıyabilir mi GP ye gözü gibi bakıyor o suyu bitince ne kadar üzülmüştü hatırlasana:D
mavi gitar kızma sakın şaka yapıyorum;)
ekleme:hayırlı olsun arkadaşım..bende alıcam yakında..