Yahu arkadaşım sen m....... mısın? anlamadım ben senin şahsına bir kelime etmedim ki sen şahsi yorumlar yapmışsın sen ne biçim insansın? yok tartışma yok bilmem ne zırvalıyorsun ben 1994-95 yıllarında ıbm de çalıştım üniversitede iken sadece bunla kalsa sana istersen cv mi yollayayım abuk subuk yorumlar yapıp adamı asabi etme senin şahsına kişiliğine bir dalgam varsa yazarsın buraya tavrından hoşlanmadım dersin insanı zorla recep ivedikleştiriyorlar ya
Bravo yu yaz sonuna satar mercedes b 150 alırım bu beni ilgilendirir sordun diye söyledim polemik üstüne polemik yapıyorsun resmim dışıda gerçekmiymişim yok neymiş ne değilmiş bunlar sana kalmamış beni tanıyan tanıyor sen bence yorumlarına dikkat et üslubun üslub değil.
Volvo da alsam para benim param bundan sana ne alırım ve buraya da derim ki kardeşim bu sene para bol geldi at yarışı oynadık haydan geldi huya gitsin araba merakına yatırdık deriz. Hatta forumdan kaliteli arkadaşlarla partiye martiye falan gideriz bundan sana ne yaw.
Sen fikirlerine uymayan yorumları şahsına zannedip klavyeni yorma burda sana karşı konuşmuyoruz tartışıyoruz ki birşeyleri kapabilelim.
Vestel konusunda ben haklıyım demedim ki? Belki sen haklısındır ama benim gözümde vestel sıfır arkadaş ben bunu yazıyorum vestel geçmişte halka sattığı dandik ürünler yüzünden gazetelere halkımdan özür diliyorum ilanı verdi mi? Şimdi üretim teknolojimiz daha iyi sizleri kazıkladığımız paralarla daha iyi bir fabrika ve üretim bandı kurduk dedi mi?
Sen istersen sony sat ister philips daha neyin polemiğini yapıyorsun sattığın ürünü kötülüyorsun bu senin iyi niyetin mi? Yoksa ezikliğin mi yok askı aparatı şu kadar ben almıyorum kardeşim alan adamın da askı aparatına verecek parası vardır sen pahalı satıyorsan bize ne bizim cebimize mi giriyor senin kazandığın kar.
Sen önce bunlara cevap ver
Bir askı aparatı 200 lira bir kumanda 60-70 lira diye sony almayacak adam zaten sony almasın gitsin 10 liralık askı aparatlı 5 liralık kumandalı vestel alsın bizi enterese etmez burada konuşulan konu da bu deği. İstersen baştan oku konuyu haksız oldugunu anlayacaksın.
Önceki kullandıgım tv samsung du memnun değildim şimdi 8 aydır sony kullanıyorum bir çok insan gibi samsung ucuz ve parlak görüntü veriyor diye almıştım samsung u kötülemiyorum ama sony aldıktan sonra samsung almam kullanınca aradaki farkı görüyorsun ben marka yüceltmek peşinde değilim sanki öyle izlenim ediniyormuşsun gibi yorum yapma parlak ekranı dolayısı ile en ufak bir ışık yansıtmasını ekrana veriyor ama sony de bu böyle değil lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim burası donanım haber de değil ahkam kesmek isteyen ben ileri derecede elektronikçiyim diyen gider o forumda ahkam keser benim böyle bir gayem yok sadece mesleki olarak bilgi birikimi olarak değil gördüğüm farkları objectif olarak yazıyorum isteyen okur bilgilenir istemeyen kafasına göre alır elektronik işi şans işi biraz da herkez memnunken sana patates üretim gelebilir dolayısı ile yorumlar farklı olabilir sen önce biraz saygı duymayı ve etrafındaki insanları kırmadan yorum yapmayı öğren. Ayrıca yukarıda istemeden de olsa duygu durumunuzu belirttiğim için özür dilerim. Şahsi konuşmuyorum paranoyanıza cevap veriyorum.![]()
Yer imleri