-
offf narkoz harbiden kasıntısın bir acayip haller içindesin allahım klavye delikanlılığından bahsediyorsun allah aşkına her bir üye ile tartışmanda bunu dile getiriyosun yahu ne kadar gerçeksin sen fotoğrafın dışında ki ben ondan bile şüpheliyim ya... hep polemiklerin arkasındasın tamam seninki siyah benimki kara olsun allahım yahu ne kadar gereksiz bir sohbet yahu ben ankara'ya varmaktan bahsederken sen nerelere gittin bilmem allah allah yahu al şu merco'yu da kurtulayım senden.... 2. sayfanın başında daha ben sony'den vazgeçmem diyosun sonrasında da samsung :D:D:D yahu komedi yapmayalım bana işimi öğretme diyosun varya ben şaşırdım doğrusu mağazacılık yapan sen misin yoksa ben mi ?? herkesin haddini bilmesi lazım değilmi ??? o klavye delikanlılığı varya onu sen çok güzel beceriyosun beni bile zıvanadan çıkarttın acaba yüzüme bakarak aynı delikanlılıktan da bahsedebilecekmisin acaba ??? yoksa -yook ben aslında... diye başlayan kelimeler mi kuracaksın bana şu İBM de ABM olmasın sakın ???? hani istanbul'dada şubeleri varya 8-10 tane... :D:D dikkat et iyi bilirim valla tokezler kalırsın sonra...... :D:D:D:D
bundan sonra sukunet ile duracağım sahte sohbetler yapıp ortamı germeye gerek yok sen konuşabilirsin ama buşan yorulma bence cevabım yok çünki sana narkoz
saygılar sana klavye delikanlısı...
-
Yahu arkadaşım sen m....... mısın? anlamadım ben senin şahsına bir kelime etmedim ki sen şahsi yorumlar yapmışsın sen ne biçim insansın? yok tartışma yok bilmem ne zırvalıyorsun ben 1994-95 yıllarında ıbm de çalıştım üniversitede iken sadece bunla kalsa sana istersen cv mi yollayayım abuk subuk yorumlar yapıp adamı asabi etme senin şahsına kişiliğine bir dalgam varsa yazarsın buraya tavrından hoşlanmadım dersin insanı zorla recep ivedikleştiriyorlar ya :D
Bravo yu yaz sonuna satar mercedes b 150 alırım bu beni ilgilendirir sordun diye söyledim polemik üstüne polemik yapıyorsun resmim dışıda gerçekmiymişim yok neymiş ne değilmiş bunlar sana kalmamış beni tanıyan tanıyor sen bence yorumlarına dikkat et üslubun üslub değil.
Volvo da alsam para benim param bundan sana ne alırım ve buraya da derim ki kardeşim bu sene para bol geldi at yarışı oynadık haydan geldi huya gitsin araba merakına yatırdık deriz. Hatta forumdan kaliteli arkadaşlarla partiye martiye falan gideriz bundan sana ne yaw. :D
Sen fikirlerine uymayan yorumları şahsına zannedip klavyeni yorma burda sana karşı konuşmuyoruz tartışıyoruz ki birşeyleri kapabilelim.
Vestel konusunda ben haklıyım demedim ki? Belki sen haklısındır ama benim gözümde vestel sıfır arkadaş ben bunu yazıyorum vestel geçmişte halka sattığı dandik ürünler yüzünden gazetelere halkımdan özür diliyorum ilanı verdi mi? Şimdi üretim teknolojimiz daha iyi sizleri kazıkladığımız paralarla daha iyi bir fabrika ve üretim bandı kurduk dedi mi?
Sen istersen sony sat ister philips daha neyin polemiğini yapıyorsun sattığın ürünü kötülüyorsun bu senin iyi niyetin mi? Yoksa ezikliğin mi yok askı aparatı şu kadar ben almıyorum kardeşim alan adamın da askı aparatına verecek parası vardır sen pahalı satıyorsan bize ne bizim cebimize mi giriyor senin kazandığın kar.
Sen önce bunlara cevap ver :D
Bir askı aparatı 200 lira bir kumanda 60-70 lira diye sony almayacak adam zaten sony almasın gitsin 10 liralık askı aparatlı 5 liralık kumandalı vestel alsın bizi enterese etmez burada konuşulan konu da bu deği. İstersen baştan oku konuyu haksız oldugunu anlayacaksın.
Önceki kullandıgım tv samsung du memnun değildim şimdi 8 aydır sony kullanıyorum bir çok insan gibi samsung ucuz ve parlak görüntü veriyor diye almıştım samsung u kötülemiyorum ama sony aldıktan sonra samsung almam kullanınca aradaki farkı görüyorsun ben marka yüceltmek peşinde değilim sanki öyle izlenim ediniyormuşsun gibi yorum yapma parlak ekranı dolayısı ile en ufak bir ışık yansıtmasını ekrana veriyor ama sony de bu böyle değil lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim burası donanım haber de değil ahkam kesmek isteyen ben ileri derecede elektronikçiyim diyen gider o forumda ahkam keser benim böyle bir gayem yok sadece mesleki olarak bilgi birikimi olarak değil gördüğüm farkları objectif olarak yazıyorum isteyen okur bilgilenir istemeyen kafasına göre alır elektronik işi şans işi biraz da herkez memnunken sana patates üretim gelebilir dolayısı ile yorumlar farklı olabilir sen önce biraz saygı duymayı ve etrafındaki insanları kırmadan yorum yapmayı öğren. Ayrıca yukarıda istemeden de olsa duygu durumunuzu belirttiğim için özür dilerim. Şahsi konuşmuyorum paranoyanıza cevap veriyorum. :)
-
Benim size tavsiyem plazmadan yana olur hem daha ucuz hem daha net görüntü kendi evimde Samsung kullanıyorum modeli PS42C91H hem digiturkte hem ps3 te blue rayde iyi performans alırsın plazmada tepkime süresi yok denecek kadar azdır en fazla 1500-1750 tl arası alabilirsin dediğim modeli media mark'ta bulabilirsin çok fazla para vermeni tavsiye etmem led tv dışında lcd tv yi tavsiye etmem çok değil kısa zaman sonra üretimi duracaktır umarım yardımcı olmuşumdur...
-
Konun bu hale gelecegını dusunmemıstım keskede acmasaydım bu konuyu..
Neyse olan oldu Hakan abi sen buyugumuzsun saygı duyarım Sezgin sende lutfen senın sahsına yapılmayan şeyleri uzerıne alınma arkadasım..Ha şahsı bı sorunun vardır özel msj atarsın konuusursun burda bu forumları herkes okuyor uye olan olmayan yakısmıyor.Lütfen bu tartısmada burda kapansın..okurken daha fazla uzulmek ıstemıyorum.
Kim neyı alırsa alır neyı satarsa satar..Herkesın kendı tasarrufudur ...
Vestelı bende ıyı duymadım ama buzdolaım vestel 10 yıl oldu tık yok:)
Annemin beko ç.makınası bozuldu ama benım vestel ç.makınası bozulmadı belkıde sanstır..bu konu daha fazla uzamasın lutfen...
Biz dostuz arkadasız İkinizin sanırıım kotu anınıza denk gelmıs..Pırlanta gıbı insanlarsınız
-
Denizcim senin bir suçun yok ki sen asıl donanımhaber i gör oradaki tartışmalar tam evlere şenlik ehehuhe :D:D:D Herkes klavye delikanlılığına oynarsa gerçek delikanlılık önemini kaybeder bu arkadaş bana sataşmadıkça yazmayacağım susacağım ama kişiliğim hakkında altta kalmam.
Yorum yaparken kişilik haklarına saygı duymayı öğrenirsek ve editleme butonu ile yazımızı editlersek daha az tartışma daha çok bilgi olacaktır.
Herkese günaydın ve iyi çalışmalar. :)
-
Konu kapanmıştır... deniz keşke özelden yazmış olsaydım sana... HAKAN daha fazla kirletme istersen !!
-
Neyse Arkadaşlar guzellıkle kapandıya bunada şükür...