öncelikle çok geçmiş olsun 20 sene bir fiil takıpta gözlüksüz dolaşmak çıplakmış hissi versede full hd görmeniz bunun önüne geçmiştir
Yanlız yeni bir teknıloji gelmiş 3d keşke onuda uygulatsaymıştınız hem full hd hem 3d süper olurduŞaka bir yana tekrar geçmiş olsun
![]()
o gözlerle şimdi ne mac izlenir ama..
Geçmiş olsun
I ' m c a p u l i n g . . .
full hd 3d işin esprisiAllah bu sıkıntıyı yaşyanlara da nasip etsin arkadaşlar korkulacak hiçbişey yok zaten geçici kör oldugunuz için sadece yeşil ve kırmız ışık görüyorsunuz ve ortadaki halkaya bakıyorsunuz 4 dakka sonra işlem bitiyor.
öncelikle geçmiş olsun ve hayirli olsun,
bende uzun yillardir yüksek derecelerde olmasada gözlük kullaniyorum,size maliyeti ne oldu öğrenebilirmiyim.
Geçmiş olsun Hakan Abi, senin adına sevindik...
Geçmiş olsun. İki kere teşebbüs ettim lakin hep sorun çıktı. İlk olarak korneada delik saptandı argon laser ile dikiş atıldı. İkincisinde korneada düzensizlik saptandı ve ameliyat sakıncalı denildi. Oysa gözlükten kurtulmayı çok istemiştim. Bir de Sinan Gökeri denemek isterim. Mayıs gibi ist gelip hem laseri hemde chiptuning yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
Sana da geçmiş olsun dostum dr. sinan göker i ve koordinatörünü tanırım randevu ve diğer bilgiler için de yardımcı olurum umarım yararını görürsün sana en iyi şekilde yardıcı olmaya çalışcaklardır güncel ve yeni teknoloji ürünü makinaları ile her daim bilgili ve tecrübeli doktorları ile en iyisini yapıyorlar emin olabilirsin.
Kesinlikle reklamı olan hastaneler gibi otomasyonu değil kaliteli işi seven 9 adet uzman doktor ve 1 profesörden kurulu 30 u aşkın uzman barındıran ve bu işi hakkıyla yapan bir kuruluştur.
çok geçmiş olsun ist cerrahi hastanesi çok güzel bir hastane olup bir o kadar da tuzludur tabii özel sağlik sigortan varsa bu sorun olmazgözlere balik da çok iyi geliyor bol balik yemenizi tavsiye ederim tekrar geçmişolsun
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri