Sevgili Arkadaşlar
Cuma günü 12/02/2010 itibari ile saat 19:00 da İstanbul Cerrahi Hastanesinde Op. Dr. Sinan Göker Tarafından Eximer Lasic Lazer tedavisi uygulandım. Her iki gözüme de yapılan operasyon toplamda 8 dakika sürdü.
Ağrı sızı yanma batma olmadı. Tabii ameliyat esnasında heyecan ve panik yaşamadım bu faktörler operasyonun iyi geçmesinde oldukça önemli rol oynuyor.
3,25 derece mix astigmatım ve gizli hipermetropum (daha önce doktorlar tarafından ortaya çıkarılamayan) tamamen iyileşti.
12 saat sonra kontrole kendi arabamla 25 km mesafeyi yaptım e-5 de cumartase trafigine girdim.
Çünkü full hd görüyordum doktorun çıkarması gereken ameliyat sonrası gözlüğünü çıkarmadığım halde istanbul fulyaya kadar araba kullandım ve dünyayı bambaşka bir gözle gördüm.
Ne kadar net ne kadar dogru ve ne kadar fluAmeliyat sonrası yaklaşık 2 ay gece görüşlerimde flulaşma olacak o da uzak mesafede şimdi yeni gözlerime alışmaya çalışıyorum.
Sabah kalktıgmda gözlük arıyorum haliyle 20 senedir gözlük kullanmanın verdiği deformasyonu da unutmamak gerek.
Allaha şükürler olsun çok çok iyi şekilde görüyorum.
Gözlük kullanan herkese tavsiye ederim.
Araştırmalarım sonucu op.dr sinan göker in ve ekibinin 50.000 den fazla operasyonu oldugunu ve bu işi dünyada çok iyi yapan sayılı merkezlerden oldugunu söyleyebilirim.
Randevu alabilmek için 1 aylık kuyruk var. Almanlar İngilizler opere edilmek için kapılarında bekliyorlar.
Böyle bir doktora opere olmak herkese nasip olmaz üstelik fiyatları da diğer hastanelerle aynı. İhtiyacı olan arkadaşlar mutlaka araştırsınlar ben 6 ay önce çok titiz bir araştırma yaptım ve bizzat hastane personeli ile arkadaşlık kurdum hatta kataloğ çekimlerini de ben yaptım opere olanlarla görüştüm.
TAVSİYE EDERİM. GÖZ EN ÖNEMLİ ORGANIMIZ.
KAZASIZ BELASIZ VE RUHSATTA GÖZLÜKLE YAZISIZ EHLİYETLER DİLEKLERİMLE.
GÖZ OP. BÖLÜMÜ TOPLU HALDE.
Konu erdiyilmaz tarafından (14/02/2010 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlarini sandart boyutlara kucultup yukleyiniz.
geçmiş olsun. hd geçmekk senin için harika duygu olmuştur
Yeni yaşam tarzına alışmak biraz zaman alır sanırım. yaklaşık 20 senelik bir alışkanlıktan kolayca vazgeçilemez.
geçmişolsun ...
hd li günler![]()
Teşekkürler gözlerim açık hava ile karşılaşınca biraz şaşırıyorum haliyle bir koruyucu yok ayrıca 1 hafta ovalamamam kaşımamam lazım
koruyucu olarak raiban 3332 gözlük aldım EBAY dan o da ykında gelir. fiyatı da Türkiyedekilerin 3/1 i fiyatına. orjinalliği belgeli rayban.
Geçmiş olsun Hakan abi =)
full hd![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
geçmiş olsun hakan abi
bundan sonra gözlüksüz bir yaşam dileğimle
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Geçmiş olsun Hakan'cım. Bende aynı dertten muzdaribim. Fakat bende her üçü de var şimdi taktığım gözlük yarısı hiper yarısı miyop ve her ikiside astigmat. Biraz paralanınca bende öyle bir operasyon ile eski sağlığıma kavuşurmuyum öğreneceğim.
geçmiş olsun
Hayırlı olsun hakan abi.
Geçmiş olsun Hakan Bey. 10 gün kadar tozdan ve rüzgardan korumanız lazım. Bende aynı ameliyatı olduğum için biliyorum. Fakat 1 hafta sonra şu ankinden çok daha iyi bir görüş alacağını söyleyebilirm.
geçmiş olsun
GEÇMİŞ OLSUN Hakan bey...
geçmiş olsun
Geçmiş olsun Hakan Bey.Açıkçası ben de düşünüyorum böyle bir operasyon ama cesaret edemiyorum.Umarım bir gün ikna olurum ve yaptırırım...
geçmiş olsun. bende istiyorum ama ailem pek sıcak bakmıyo...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Geçmiş olsun abi..Okadar adamı nasıl topladın foto çektrdin![]()
Dostlar gerçekten korkulacak hiçbirşey yok ben de korkuyordum hatta dişçiden bile korkarım ve maalsef yine de her yıl gider kontrol olurum yada dolgumu yenietirim vs ancak bu gözlük olayı canıma tak etmişti yazın terden kışın bugudan nefret ettirirdi beni.
Cesaretimi ancak youtube de eximer laser operasyonlarını dikkatlice izleyerek elde ettim çünkü göz kesilirken micron boyutta kesiliyor flap kaldırılıyor ve gerisini gözünüze kitlenen cihaz hallediyor göz değerleriniz makinaya girildiği için traşlanacak bölgeyi makina otomatik ayarlıyor hiç riski yok herşey deneyimli dotor ve ameliyat ekibinin kontrolü altında gerçekleşyior. Bu işi otomasyona bağlayan hastanelere gitmeyin gidilecek son yer reklamı çok olan yerlerdir. Eğer opere edilmek istiyorsanız 10 tane gözlükçü dolaşın ve malumat alın hastaneler ve doktorlar hakkında
hiç ama hiç korkulmaması gereken bir uygulama sadce tek dikkat etmeniz gereken ameliyat sonrası damla saatlerini kaçırmamanız bu da 1 ay kadar sürüyor. Aslında damla manyağı oldum bileşaka br yana herkee tavsiye ederim korkulacak birşey değil size zaten diasem veriyorlar operasyondan 1 saaat önce ve 1 ad apronax fort alıyorsunuz gece de uyumanız için zanax veriyorlar siz sadece ertesi gün sabah uyandıgınızda etraftaki netliği görüyorsunuz.
Buyuk gecmis olsun,
HD gormenede cok sevindim
geçmiş olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri