yapılan km. farkı doğrudur ama çok fazla oynamıyor bence mesela PO dan alıyorum 1 depo ile 450 km , opetten katkılı alıyorum bir depo ile en fazla 400 km..aradaki farkı bilmiyorum ama kullanım tarzım hep aynı sayılabilir yani öyle söyleyebilirim..Sadece pompalar arasında basınç farkları var benim depo bazen 38 litreyle doluyor bazen 42 litreyle , sanırım 38 litre basan pompa biraz daha basınçsız gibi , tırlamaya başlayınca bırakıyor , diğeri tırlamaya başlasa bile devam ediyor bi müddet..

Zam konusuna gelince istasyondan istasyona çok fiyat farkı var yani değişiyor benzin fiyatları gibi sabit değil Ankarada 1,70 liraya da var 1,92 liraya da var tercih sizin seçim size kalmış ben genelde PO dan alıyorum ,

son yapılan benzin zamlarıyla birlikte millet lpg ye yüklenmeye başladı bence lpg montajı son aylarda rekor kırıyor ben bile bir istasyonda girdiğimde benzin pompaları boş oluyor ama lpg de sıra var , hükümet kerizmi tabii ki talebi artan mala zammı geçiricek , ''inşallah bu millet de seçimlerde hükümete geçiricek !! '' diyebilseydim keşke....