Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Bir sürtüp kaçma olayıda benim başıma geldi....

ilker başar
    darkT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 40

Kızgın Bir sürtüp kaçma olayıda benim başıma geldi....

arabayı yaklasık 1 hafta kullanmayacagım için sitede aracların pek fazla park etmedigi bir yere bıraktım...2-3 gündür yanına ugramıyordum...dün aksam diger aracımızla işten döndüm benim aracın yanına bıraktım...sabah işe gitmek için gene dıger aracı alacaktım söyle bi göz atayım dedim kendi aracıma....arka tamponda bi sürtünme cizigi gördüm......tam ''ulan arabayı gel taaa buralara bırak burda bile tampona sürtmüşler'' diyecektimki....bide camurlugu kontrol edeyim dedim arka sol kapı ortası ile arka sol camurlugun birleştigi yer tasarım olarak biraz şişkin...orayıda 1-2 parmak kalınlıgında göcertmiş.......arka sol kapıdada hafif sürtünme izleri var........hadi kapı ile tampon pasta+cila ile çıkarda bari çamurluk göcmeseydi....sabah sabah sinirlerim bozuldu....daha önceki araclarımdada böyle sorunlar yasadım....millet nazarlıktır diyor geç diyor ama yapamıyorum...bıktım artık yaaaa.......

gözüm gibi bakıyorum hersey sakınıyorum...gene beni buluyolar.....yeter artık.......küfür edip kötü bişey söylemek istemiyorum.....bedduada etmeyecegim diyorum ama...allah bana yasattıgı üzüntüyü onada yasatsın...yeter artık yaaaa!!!!!

Mustafa Kubilay KARABULUT
    sowhat788 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34DP5400
    Edilen teşekkür: 418

Geçmiş olsun,

Aynısını benim sol çamurluğuma yaptılar,anahtar takıp çizmişler astarı çıkarmışlardı 10-15 cm boyunda,kaskoda auto king mini onarım hizmeti varsa arayıp randevu alıyorsunuz,sabah bırakıp akşam alıyorsunuz,
    Ben memnun kaldım eskisi gibi olmuş,sadece defolu yeri onarıyorlar,1 yılda 4 hakkınız var bu hizmet için

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ilker başar
    darkT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 40

Alıntı sowhat788 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun,

Aynısını benim sol çamurluğuma yaptılar,anahtar takıp çizmişler astarı çıkarmışlardı 10-15 cm boyunda,kaskoda auto king mini onarım hizmeti varsa arayıp randevu alıyorsunuz,sabah bırakıp akşam alıyorsunuz,
    Ben memnun kaldım eskisi gibi olmuş,sadece defolu yeri onarıyorlar,1 yılda 4 hakkınız var bu hizmet için

valla auto king için pek iyi şeyler duymadım ama sen memnun kalmışsın....önerin için tesekkürler fakat dokundurtmıycam.....simdilik böyle kalsın ilerde allah korusun daha büyük bir hasar görürse aynı yer o zaman onunla birlikte yapılır.....

Sercan Çelik
    Evo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06EVA03
    Edilen teşekkür: 73

Geçmiş olsun,
    Aynı durumda sizin göstereceğiniz hassasiyeti gösteremeyecek kadar öküz bireyler de mevcut maalesef
    umarım tekrarlamaz

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

ilker çok üzüldüm
    geçmiş olsun kardeşim

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Geçmiş olsun o vurup kaçma oalyı çok ama çok can sıkıcı.Hele bunu yapanların bir çoğu kadın.Hiçbirşey olmamış gibi öylece bırakıp gidiyorlar..Maalesef (genelleme yapmıyorum)Bayan sürücülerimiz park konusunda oldukça yeteneksiz..Hele arka arka girilen yerelere vura kıra yaslıya yaslıya giriyorlar..

Gerçekten can sıkıcı geçmiş olsun...
    Konu KaGaN tarafından (20/01/2010 Saat 18:29 ) değiştirilmiştir.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Polat Alemdar
    canpolat21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 8

ya şu trafikte bilgisiz zırto çoluk çocuk,emekliliği gelmiş yürüyemeyen insanlar ve şu baayanlar olmasa ne kaza olur ne vur kaç

12. 20/01/2010, 17:35

ELİF D
    ED235 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16ED235
    Edilen teşekkür: 148

çok geçmiş olsun benimde başıma benzer bir olay geldi ama göçük yoktu allahtan arka tamponun köşesinde boyayı kanırttırmışlardı birinin dönerken sürttüğü belli auto kinge götürdük bizde randevuyu 1 hafta sonra ya verdiler arabamda 2 gün orda kaldı iyi güzel çiziği kapatmışlardı ama başka yeri çizmişlerdi hemde daha büyük görünce şok oldum ve plakalığımı kırmışlardı form doldurdum tekrar çizilen yer yapılsın diye bekledim 1 gün daha birde arabamın içini çok kirletmişlerdi bembeyaz un gibi bişiler vardı ,sürücü koltuğun da ayak basma yerlerinde dışını yıkayıp parlatmışlar ama içi teslim ettiğimde daha temizdi belki de ücret almadıkları için önemsemiyorlar anlamadım

Alıntı canpolat21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya şu trafikte bilgisiz zırto çoluk çocuk,emekliliği gelmiş yürüyemeyen insanlar ve şu baayanlar olmasa ne kaza olur ne vur kaç

arkadaşım bu forum da bayanlar da var iletilerine dikkat et derim kimsenin şöförlüğü sınanmıyo burda kıyaslamayı bırakmalısın bence,insanların dikkat etmesilye alakalı bişey bende acemiyim ama 5aydır dokunmadım kimsenin arabasına ama hep benim arabama çarpanlar oldu trafikte değil durduğu yerde birgün bursalılar bilirler beşevler lambalarında kırmızı ışıkta beklerken polis otosu çarptı bana arkada yeğenim vardı çocuk yanıma uçtu ben de kafamı vurdum arabadan inmeye cesaret edemedim bile, kesin arkası göçtü dedim ama tamponun esnekliğinden bişi olmamış nasıl olmadı anlamadım sadece küçük bi göçük oldu tamponda sese civardaki esnaflar çıktı öyle böyle değil yani adamın çarpması, polis arabadan indi özür dilerim hanımefendi kırmızı ışığa geldiğimi farketmemişim boş bulundum dedi boğuvercektim oracıkta bahsettiğim adam trafik polisi
    Konu GP COSKUN tarafından (20/01/2010 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir.

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

15. 20/01/2010, 17:54

Gp gp
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Elif moderatör arkadaşlar ilgileneceklerdir..Ben onun adına kusura bakmamanı rica ediyorum...

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

Evet ben de birçok kez bayanların çarpıp birşey olmamış gibi gittiklerini gördüm, tabi bunu baylar yapmaz demiyorum, benim gördüklerim hep bayandı. Ben de alabildiysem çarpan araçların plakalarını yazıp sileceğe sıkıştırırım...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ELİF D
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16ED235

Alıntı KaGaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elif moderatör arkadaşlar ilgileneceklerdir..Ben onun adına kusura bakmamanı rica ediyorum...
    teşekkürler kağan
    nihayet silinmiş o yazdığı çirkin cümle yi ayıp ama okurken biz sansür koyamayız o parmaklarına sansür koymalı yazarken

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Öncelikle çok geçmiş olsun malesef bu tarzda insanlar mevcut ,yinede bununla geçmiş olsun ..

Arkdaşlar yazılarınızı yazarken buranın herkese açık bir yer olduğunu unutmayalım !!!

OKuyan bayan ve küçük üyelerimiz var çirkinleşeyelim.

22. Bu mesajı için 4 kişi femoli'ye teşekkür etti:

ELİF D
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16ED235

Alıntı BSK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ben de birçok kez bayanların çarpıp birşey olmamış gibi gittiklerini gördüm, tabi bunu baylar yapmaz demiyorum, benim gördüklerim hep bayandı. Ben de alabildiysem çarpan araçların plakalarını yazıp sileceğe sıkıştırırım...
    ztn bayanları savunmuyorum arkadaşım genelleme yapılmasına karşıyım ki aslın da çok da alakadar etmiyor beni herkesin şöförlüğü kendine ben aslında diğer iletisinden rahatsız oldum! birşey yazmayayım dedim ama dayanamadım üstteki yorumuna yazdım öfkemi alamayıp sonra o çirkin yorumun altına yazdım burda kimseye ahlak dersi verecek değiliz bayanlarında girdiği bir paylaşım forumunda konu grande punto iken ... herkes yazılarında seçtiği kelimeleri düşünüp yazmalı ki kimsenin canı sıkılmasın biz burda aile gibiyiz sonuçta değil mi arabalarımızla ilgili anımız, sıkıntımız ,derdimiz ,fotoğraflarımız ne varsa onu paylaşıyoruz
    arkadaşlar tekrar kusura bakmayın ,kimsenin ağzının tadını bozmak istemezdim

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Gp gp
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Estağfurullah Elif.Mesaj silindiği için göremiyorlar.Maalesef uslup dışı bir mesajdı oldu bitti Canımızı sıkmayalım boştan yere keyifli surfler...

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

ilker geçmiş olsun.. sinir bozucu gerçekten bu durum vuranı da görmemek. hepimizin başına gelebilir. umarım hemen halledersin, tekrar geçmiş olsun

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Geçmiş olsun İlker,hepimizin başına gelebiliyor maalesef bu tip olaylar...

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Geçmiş olsun İlker. Yazını okurken inan kendi arabama yapılmış gibi üzüldüm. Malesef böyle tatsız olaylar bir parça insanı soğutuyor. Bunda da bir hayır var deyip daha güvenli bir yere arabanı bırakmayı düşünebilirsin. Önemli değil az uzak yerde olsun ama güvenli olsun.

32. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

Alıntı ED235 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ztn bayanları savunmuyorum arkadaşım genelleme yapılmasına karşıyım ki aslın da çok da alakadar etmiyor beni herkesin şöförlüğü kendine ben aslında diğer iletisinden rahatsız oldum! birşey yazmayayım dedim ama dayanamadım üstteki yorumuna yazdım öfkemi alamayıp sonra o çirkin yorumun altına yazdım burda kimseye ahlak dersi verecek değiliz bayanlarında girdiği bir paylaşım forumunda konu grande punto iken ... herkes yazılarında seçtiği kelimeleri düşünüp yazmalı ki kimsenin canı sıkılmasın biz burda aile gibiyiz sonuçta değil mi arabalarımızla ilgili anımız, sıkıntımız ,derdimiz ,fotoğraflarımız ne varsa onu paylaşıyoruz
    arkadaşlar tekrar kusura bakmayın ,kimsenin ağzının tadını bozmak istemezdim
    Ben de bayanlar adına genelleme yapmadım yanlış anlaşılmasın diye yazdım, diğer yazılan nedir okuyamadım ama iyi birşey değildi galiba, her neyse bu bay bayan olmakla alakalı değil zaten insan olmakla alakalı...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !

34. Bu mesajı için 2 kişi BSK'ye teşekkür etti:

mustafa can
    kronik gp cann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41DP782
    Edilen teşekkür: 657

ilker geçmiş olsun öncelikle,ben bu tür şeylerin kaza ile olmakla birlikte kasıtlı veya öküzlükten kaynaklandığına da inanıyorum,park halindeyken aracın içinde olmama rağmen gözümün içine baka baka arabasının kapısını hayvan gibi açıp bana çarpanını da gördüğüm için,bu toplumda ve bu ayılarla yaşarken insanın bi suç işleyip hapise girmesi işten bile değil,onun için işi deliliğe vurup relax olun arkadaşlar.
    bide şu anahtarı bırakıp da gittiğimiz otopark meselesi var,aracı kendilerinin park ettikleri,bu konuda da dikkatli olun.bu şekilde bıraktığım bi otoparktan aldıktan sonra arabamı gittiğim yerde indiğimde bi farkettimki ön tamponu bi yere çarpıp hafif kırmış,arabayı da bana teslim ederken öyle bi pozisyonda verdiki farkedemedim,tabii o sinirle geri dönmem biraz zaman almıştı,gittiğimde kapatmışlardı mekanı,iyikide kapalıymış diyorum şimdi düşününce,onun için aman relaks,memlekette ayı çok,sinirlerinize hakim olun.
    İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..

36. Bu mesajı için 3 kişi cann'ye teşekkür etti:

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Büyük geçmiş olsun dostum bir de bu tip olaylar bilinçli yapılıyor artık bulunduğunuz semtte takıştığınız yüzgöz olduğunuz insanlar var ise onlar da aracınıza hidrolik dökebilir bu site sakinlerinin özellikle çokça kullandığı bir uygulamadır bir bu bir de yazın yumurta atma olayı.

İnsan kötü niyetli olduktan sonra herşeyi yapar hele servet düşmanı kıskanç insanlar vardır ki saymakla bitiremeyeceğim derecede kin güderler onda var da bende niye yok mantığını kurarak malınıza zarar verirler.

Allah hepsinin layığını versin.

38. Bu mesajı için 3 kişi narkoz30'ye teşekkür etti:

Sayfa 1/3 123 SonSon