Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Bir sürtüp kaçma olayıda benim başıma geldi....

ilker başar
    darkT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 40

arkadaslar hepinize tesekkür ederim......saolun hep birlikte acımı paylaştınız.....dün gece gene aracımın yanına park ettim.....o sogukta yarım saat kadar enine boyuna göcugu inceledim....yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım....keske fotosunu cekseydimde sizinle paylasabilseydim.....sanırım yaptırmayacagım....havalar bir düzelsin aracı yıkatayım....cizik olan kısımlarını pasta+cila ile bi temizlettireyim.....aracta bi tertemiz olsun ona göre bi durum degerlendirmesi yapıp son kararımı verecegim....umarım gözü çok tırmalamazda boyatmak zorunda kalmam...gerçi bu istanbul trafiginde gercekten boyasız kullanmak zor ama.....bakalım umarım hersey düsündügüm gibi gercekleşirde en kötü nazarlıktır diyebilecegim sekilde eski hevesimle aracımı kullanabilirim......

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

ilker geçmiş olsun arkadaşım,
    benim eski aracımada 2 kere aynı çamurluktan vurup kaçmışlardı,
    ne desen haklısın ama bu duyarlılık bilincini insanlara aşılayamadığımız sürece bu olaylar olacaktır.
    bayanlar çarpıp gidiyor diyen arkadaşlar için, bayanlar çoğu zaman çarptıklarını fark etmiyorlar yoksa emin olun bizden duyarlılar.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ahmet karakaş
    YALOVALI ahmetkarakaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yalova
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 144

35 hjk 85 plakalı tipo aracla burdurdaki okul yıllarımda karlı havada aracı temizlemeden otogara babamı almak için çıkacağım sırada ilk önce arkadaki opel astra ya sonradan çıkarken öndeki e sürttüm arkadakinin sıkıntısını yaşarken öndekine sürtünce iyice canım sıkıldı numaramı ve adresimi evin altındaki markete bıraktım iki araçta aradı ve önemli olmadığını belirtti üstüne teşekkür etti ...

yaşadığım bu olay beni o kadar huzursuz etmişken dahada mutlu oldum...

6. Bu mesajı için 4 kişi ahmetkarakaş'ye teşekkür etti:

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Ahmet bey yapmış oldugunuz hatayı bence çok güzel bir şekilde büyüklük erdemlik göstererek örtmüşsünüz.Keşke herkez sizin kadar iyi niyetli düşünceli oslada böyle sıkıntılara girmesek...Gerçekten yapmış oldugunuz şey çok çok önemli bence...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Elmedin Başkol
    Elmedin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 89

Alıntı Evo1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun,
    Aynı durumda sizin göstereceğiniz hassasiyeti gösteremeyecek kadar öküz bireyler de mevcut maalesef
    umarım tekrarlamaz
    o bireylere öküz demek öküzlere hakarettir. şahsen onlar öküzden beter

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sercan Çelik
    Evo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06EVA03
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı dermanoto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    35 hjk 85 plakalı tipo aracla burdurdaki okul yıllarımda karlı havada aracı temizlemeden otogara babamı almak için çıkacağım sırada ilk önce arkadaki opel astra ya sonradan çıkarken öndeki e sürttüm arkadakinin sıkıntısını yaşarken öndekine sürtünce iyice canım sıkıldı numaramı ve adresimi evin altındaki markete bıraktım iki araçta aradı ve önemli olmadığını belirtti üstüne teşekkür etti ...

yaşadığım bu olay beni o kadar huzursuz etmişken dahada mutlu oldum...
    Valla bravo

murat sargın
    murti82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

Geçmiş olsun İlker. Benim arabanın arka köşesinde de göçükler ve bunları yaptırmak istiyorum. bu konuda biraz araştırma yaptım yağlı çekiç ve boyasız göçük düzeltme (paintless dent removal) sistemleri olduğunu buldum.Bu işlemler hem daha ucuz hem daha hızlı bir şekilde uygulanabiliyormuş, boya yapılmaması ayrı bir avantaj. Bu işlemler autokinglerde ve başka yerlerde yapılıyormuş. Ama bu işlemi yaptıran kimsenin yorumunu bulamadım. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim.

vedat arslan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. vedatarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 23

çok geçmiş olsun
    ayrıca ben daha öncede belirtmiştim kadınlara ehliyet verilmeseine karşıyım malesef özellikle otoparklarda kadın sürüceler vur kaça bayılıyorlar...
    en güzel uygulama irandaydı kadınlara ejhliyet vermiyorlardı sonradan orasıda bozuldu artık oradada veriyorlar...

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı vedatarslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun
    ayrıca ben daha öncede belirtmiştim kadınlara ehliyet verilmeseine karşıyım malesef özellikle otoparklarda kadın sürüceler vur kaça bayılıyorlar...
    en güzel uygulama irandaydı kadınlara ejhliyet vermiyorlardı sonradan orasıda bozuldu artık oradada veriyorlar...

vedat kadınlar senin gözünde insan değilmi
    sen veya ben veya bir başkası kişilerin özlük haklarını kısıtlayamaz
    ehliyet alabiliyorsa aracıda kullanabilir sorun ehliyeti alan kadınlarda değil
    ehliyeti tam olarak eğitim vermeden verenlerde
    eğer eğitimler daha iyi olsa kurslardan çıkan sürücülerde daha iyi olur
    ama şuna verilsin buna verilmesin gibi bir yaklaşımda bulunamayız

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

15. Bu mesajı için 3 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

vedat arslan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. vedatarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 23

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vedat kadınlar senin gözünde insan değilmi
    sen veya ben veya bir başkası kişilerin özlük haklarını kısıtlayamaz
    ehliyet alabiliyorsa aracıda kullanabilir sorun ehliyeti alan kadınlarda değil
    ehliyeti tam olarak eğitim vermeden verenlerde
    eğer eğitimler daha iyi olsa kurslardan çıkan sürücülerde daha iyi olur
    ama şuna verilsin buna verilmesin gibi bir yaklaşımda bulunamayız

bazı şeyler yetenek meselesidir...ben 1 kaç ay önce ehliyet almaya gittim 5 sınavdada ehliyet alamadım dosyam yandı..... ancak aynı gün sınavca giren bayanların çoğu mutlaka ehliyet almıştır... orada sınavda kullanıyorlar sonra vay trafiği n haline.....

Hepsinin Sebebi Bayan Sürücüler trafik kazası bayanlar kazalar komik ilginç polis aracı alkollü sürücü kadınlar kaza resimleri kaza görüntüleri ilginç olaylar felaket hortum araba motor yarışı görünmez kaza en komik resim en iyi resim en komik resiml

kadın sürücüler ve trafik kazaları

EREN YALÇIN
    axi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    45 EY 700
    Edilen teşekkür: 247

vedat kardeş bu sitede bi çoğumuzun eşi kız kardeşi annesi ablası araba kullanıyor. araç artık her aileye bayan erkek her insana şart olan birşey. bi çok erkek sürücüler bayanları trafikte taciz ediyor. bayanlardan önce erkek sürücülere bakmamız gerekiyor. marifet araç kullanak değil insan olabilmek... çok değil 2 hafta önce eşim kullanırken aracı şahin marka arabayla serserinin biri arabayla yanımıza yanaşıp el kol işareti yapmaya başladı.. hanıma dedim çek sağa aldım sopayı atladım aşağı... gazladı kaçtı.. bayan sürücüler kaza yapıyorsa alkollü araç kullanıyorsa emin ol erkek sürücüler daha fazlasını yapıyor. sürtüp kaçmaksa sadece bayanların yaptığı bir ayıp değil.... Ben şimdiye kadar emniyet şeridinden jet gibi giden bi bayan sürücü görmedim sokak arasında 70 yapan bayan sürücüde yoktur.. bayan sürücülerle trafiğin halinde de bişey yok sadece bizim milletimiz çok sabırsız. ışık kırmızdan yeşile dönerken 2 saniye beklemeye tahammülü olmayan bir milletiz... kimse anasının karnında öğrenmedi araç kullanmayı. bayanlar bize göre daha narindir lütfen kimseyi incitmeden yap yorumları...
    Konu axi tarafından (25/01/2010 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.
    _NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Ben bir Türküm!!!
    Ben;
    Orta Asyadan Türeyen,
    Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
    Ben;
    Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
    Ben;
    Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
    taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
    Ya Siz Kimsiniz ???......____

18. Bu mesajı için 3 kişi axi'ye teşekkür etti:

ELİF D
    ED235 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16ED235
    Edilen teşekkür: 148

sen iran 'a yerleş en iyisi vedat' cım

Polat Alemdar
    canpolat21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 8

arkadaşlar kötü birşey yazmak ve kadınları kötülemek amacında değilim,olayda kadın birden yol boşken sebepsiz yere önüme atladı fren yapmasaydın tampon gidecekti,kullandığım kelimede o anki sinir harbiyle söylediğim birşeydi burada onu yazmadım sadece sen elime geçersen gibi birşeydi yazdığım,alıkoymak anlamında seni odaya kapatırım dedim burada bunu yazdım ama pis kötü korkunç gibi tepkilerin geleceğini ummadım bukadarda değil!...

moderatör arkadaşlar çok ilgilenmek istiyorlarsada sırf bu yüzden beni banlayabilirler sorun değil!

olayıda anlatırken şunu belirtmek istedim,'GENELDE' nerede aptalca ve panikle yapılan birşey görsem arkasında mutlaka kadınlar çıkıyor.otobanda gidiyorum önümdeki kadın SOLDAN YAVAŞÇA gidiyor sağındada bir araba vardı ben korna yapınca o panikle adamın üstüne kırdı adam zor emniyete geçebildi,iyi kadın şöför var elbet yok değil ama genelde dikkatsiz panikli ve hatalı kullanıyorlar bunu belirtmek istedim!

HAALA SAVUNUYORUM TRAFİKTEKİ KAZALARIN ÇOĞU BİLGİSİZ SERSERİ GENÇLİK,YAŞLILAR VE KADINLAR!
    Konu canpolat21 tarafından (27/01/2010 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı canpolat21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kötü birşey yazmak ve kadınları kötülemek amacında değilim,olayda kadın birden yol boşken sebepsiz yere önüme atladı fren yapmasaydın tampon gidecekti,kullandığım kelimede o anki sinir harbiyle söylediğim birşeydi burada onu yazmadım sadece sen elime geçersen gibi birşeydi yazdığım,alıkoymak anlamında seni odaya kapatırım dedim burada bunu yazdım ama pis kötü korkunç gibi tepkilerin geleceğini ummadım bukadarda değil!...

moderatör arkadaşlar çok ilgilenmek istiyorlarsada sırf bu yüzden beni banlayabilirler sorun değil!

olayıda anlatırken şunu belirtmek istedim,'GENELDE' nerede aptalca ve panikle yapılan birşey görsem arkasında mutlaka kadınlar çıkıyor.otobanda gidiyorum önümdeki kadın SOLDAN YAVAŞÇA gidiyor sağındada bir araba vardı ben korna yapınca o panikle adamın üstüne kırdı adam zor emniyete geçebildi,iyi kadın şöför var elbet yok değil ama genelde dikkatsiz panikli ve hatalı kullanıyorlar bunu belirtmek istedim!

HAALA SAVUNUYORUM TRAFİKTEKİ KAZALARIN ÇOĞU BİLGİSİZ SERSERİ GENÇLİK,YAŞLILAR VE KADINLAR!

sevgili can
    buradaki görevimiz üyeleri banlamak değil seviyeli paylaşımlarda bulunmak
    yanlış anlaşılmalara mahal vermemektir
    üye banlamak her zaman için en son çare olmuştur bunu bilmeni isterim

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Polat Alemdar
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

tamam ama sadece kullandığım cümleyi söyledim bunda bir terbiyesizlik yok odaya kapatacağımı söylediğimi yazdım ve nokta koydum bu arada çirkin çirkin çirkin diyorda ne çirkinlik görmüş!

evet burası terbiyesiz bir forum sen çok terbiyelisinki bu forumda böyle şeyler yayınlanıyormu hep diyorsun evet hep yayınlanıyor takılma buraya!

bu bir ahlaksızlık değil ki kimseye ahlak dersi veremezmişte bilmem ne! amacım konuyu alevlendirmek değil!

burada bir olayda geçen odaya kapatma cümlesinden bayanlar ve çocuklar etkilenmez! ozaman bayanlar ıssız adama niye gittiniz çocukları recep ivedik'e niye götürdünüz?
    Konu canpolat21 tarafından (28/01/2010 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Yorum yaparken seçilecek kelimeler kimi zaman istemesek bile birilerini kırabiliriz yada o kelimeleri bize karşı kullanabilirler o birileri de bu olayı sürükleme inadına uzatır gider ve ortaya çirkin bir tezahürat kalır.
    Burada yapılan yorumlara inatla karşı çıkmak ve yanlış dahi olsa fikir savunan insanların fikirlerini değiştirmeye çalışmak boşa çabalamaktan ibarettir.
    Kimse sanırım çocuk değil yorum yaparken yorumcunun rencide edilmesi ve akabinde çıkan tartışmalar ortamı germekten başka hiçbir amaca hizmet etmez.
    Beyefendi kendi inancı ile başbaşa bırakmak bence en iyisi. O dedi diye kimse onun dediği gibi olmayacak sonuça herkesin ailesinde bayanlar araba kullana bilir hatta erkeklerden de iyi kullananlar vardır mesela ben bile 15 yıldır araç kullanırım her aldığım yeni aracın sağ arka tamponunu duvara bir yere sürter boyasına zarar veririm istemeyerek. Tabii arabaya alışınca sorun olmuyor Çok dikkatli kullanan ve çok relax bayanlar da var. Başkalarının araçlarına verilen zararı ve alınan tavırları tartışırken konu nereden nereye gelmiş benim konularım da genelde böyle oluyor. Yanlış anlaşılmayı telafi etmeye çalışmak bile yanlış anlaşılmaya neden oluyor. İnsanlara biraz objectif olmalarını öneriyorum sonuçta herkesin bir süperegosu var ve bunun önüne geçmek için forum kullnılamaz çünkü bu bu şekilde etki etmez.
    Yanlışlarımızı ve doğrularımızı kendimize saklayalım unutmayalım ki yanlışlarımız olmasaydı doğrularımız da olmazdı. Herkese saygılar...

ELİF D
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16ED235

Can Polat sana diyecek hiç bir sözüm yok!! gerçekten bu kadar iyi niyetli olduğunu düşünememiştim ''odaya kapatıp alıkoymak ''diye düşündüğünü ,düşünebilseydim gayet ETİK bir düşünce olduğundan normal karşılardım. Bende sanırım o an ki sinir harbiyle yanlış anladığımı yazdım sen large ol biz yanlış anlamayız

Polat Alemdar
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

Mutlu

bu sözde üstü açık birşey yok bişeyler arıyorsan burası yeri değil!...biraz açık konuştum ama tepkimi yazdım okadar abartılı bişey yok bunda git cicikız forumlarında takıl sen terbiyeli uslu kız

ELİF D
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16ED235

bu sözde üstü açık birşey yok bişeyler arıyorsan burası yeri değil!...biraz açık konuştum ama tepkimi yazdım okadar abartılı bişey yok bunda git cicikız forumlarında takıl sen terbiyeli uslu kız

pes ettim can polat , esen kal.

erdem kaplan
    FANATİK ERDEM1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 255

geçmiş olsun. piyasada ....... çok.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon