canpolat21 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar kötü birşey yazmak ve kadınları kötülemek amacında değilim,olayda kadın birden yol boşken sebepsiz yere önüme atladı fren yapmasaydın tampon gidecekti,kullandığım kelimede o anki sinir harbiyle söylediğim birşeydi burada onu yazmadım sadece sen elime geçersen gibi birşeydi yazdığım,alıkoymak anlamında seni odaya kapatırım dedim burada bunu yazdım ama pis kötü korkunç gibi tepkilerin geleceğini ummadım bukadarda değil!...
moderatör arkadaşlar çok ilgilenmek istiyorlarsada sırf bu yüzden beni banlayabilirler sorun değil!
olayıda anlatırken şunu belirtmek istedim,'GENELDE' nerede aptalca ve panikle yapılan birşey görsem arkasında mutlaka kadınlar çıkıyor.otobanda gidiyorum önümdeki kadın SOLDAN YAVAŞÇA gidiyor sağındada bir araba vardı ben korna yapınca o panikle adamın üstüne kırdı adam zor emniyete geçebildi,iyi kadın şöför var elbet yok değil ama genelde dikkatsiz panikli ve hatalı kullanıyorlar bunu belirtmek istedim!
HAALA SAVUNUYORUM TRAFİKTEKİ KAZALARIN ÇOĞU BİLGİSİZ SERSERİ GENÇLİK,YAŞLILAR VE KADINLAR!