-
otomobil kullanmak akıl ve dikkat işi herkes bilir kötü kullananlar arasında erkekde var bayanlarda ama genelde bayanlar suçlanıyor benim tanıdğım bir arkadaş var ehliyet sınavını 7 mi 6 mı oldu giriyo alamıyo kapasite meselesi zorlamamak lazım forumlarda atıp tutuyo kabullenmiyo ne diyelim allah kazadan beladan korusun bizleri sevdiklerimizi
-
evet ya bu işle uğraşıyosun iki tane yazıyı bilmiyosun tamamen saçmalık...ilkokul soruları zaten ben kendi adıma söylüyorum ne kursa gittim ne kitaba baktım zaten basit,ama şuda bir gerçek bayanların sürüş kabiliyetleriyle erkeklerin kabiliyeti değişiyor bir bayan ne kadar seri kanlı ve dikkatliyim becerikliyim desede en ufak bişeyde şaşırıyor korkuya kapılıyor buda doğasal bir özellik!...
-
Arkadaşlar evet genel olarak fareden bız korkmuyoruz dımı yanı buna benzer seyler bayanlara kötü söz söyleyen yok bu forumdada olacagını sanmıyorum.
Ama şu bir gercekkı erkekler kadar soguk kanlı degıller.bir kuşa çarpıp arabasını yol ortasında durdurup kuşun başında aglayan kadın gördüm...
Ve bunun üzerine 155 aranmıstır arayan yine bayandır...
Daha çok pişmeleri gerektiğini dusunuyorum tabı sözüm meclisten dışarı bazılarıda varkı bize taş çıkartır:)
-
Çok geçmiş olsun.İnanki içim gitti ben arabaya gözüm gibi bakarım ve hatta bazen eşim kıskanır arabaya daha çok özen gösretiyorsun diye.Nazarlık tak biryerlere.
-
Geçmiş olsun.
Bugün benim başıma da çizme olayı geldi. Babamla hastaneye gitmiştik araçlar arka arkaya park etmişler, bende bir aracın arkasına park ettim. Ama 15-20 dk da bir arabanın yanına gidip kontol ediyordum, hem daha iyi bir park yeri bulma, hemde önümdeki aracın çıkmak isteyebilecegi düşüncesiyle. 3. gidişimde aracın çıkmış olduğunu gördüm ve birde baktım arabamın bagaj kapağında 2 adet 3cm'lik çizik mevcut, fakat çok derin değil. Şimdi aklım başıma geldi ve cep numaramı yazıp GP'min camına koydum, artık o hep orada kalacak.
-
Geçmiş olsun murat.nekadarda telefon yassan dikkat etsen bulan yine geliyo buluo :)