Alıntı aytuga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Bende bu cihazı (piranha leon 5")yeni satın aldım, 8 gb sdhc kingston kart ile, sorunsuz görüyor, görüşlerimi yazmak istedim...

1- cihazın görünümü güzel malzemesi iyi
2- navigasyon için şehir içi iyi ama şehir dışı otoban ve benzeri rota tayininde zorlanıyor geri dön filan diyor komikleşiyor : ))))
3- ses sinir bozucu kadın zırt pırt konuşuyor )) boğacam bigün, neyse sesi kıstık kurtulduk,
4- bleutoothdan ümidim yoktu ama gayet iyi,
5- ayrıyeten transmitter danda ümidim yoktu yazılanlardan dolayı ama oda süper, film açıyorsun ses 87.5 den süper geliyor ))
6- bekleme modu olayı güzel kapatmak zorunda kalmıyorsun,açılması 2-3 dakika çünkü..
7- gelelim anten durumuna, camın altında süper çekiyor,biraz geri çekip tavanın altında kalırsa hiç çekmiyor bilginize...
8- harita güncelleme olayı şimdilik gerek yok ama bir deneyeyim dedim naviextras mı nedir, piranhalar için yakında diyor ))) yani unutun şimdilik
9- filler için divx attım 3-5 tane 8 gb a, takılmalar yaparak oynatıyor ama oynatıyor,sesde takılma yok görüntüde takılma oluyor,nede olsa full hd değil )) fazla bişey beklememek lazım
10-haritaların kullanımı adres bulma ve eski gittiğin rotaları bulmak zor, yada ben daha öğrenemedim...
11- poi ler pek kullanışlı değil,

genel olarak güzel ,insallah harita güncellemeye gerek kalmaz )))
aaa ben bu yazıları bi yerden hatırlıyorum

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaw ben film izleyemiyorum bir yardım ya navitech kullanan arkdaşlar yoksa dava açacam nasıl izleyemem diye..
aviye çevirdinmi

şuradaki programı kur bi dene

Pirhana Voyager için video encoder tavsiyesi.