özür dilerim adminim bir daha olmaz![]()
özür dilerim adminim bir daha olmaz![]()
ben çok önceleri izmir buluşmalarının birinde resim koymuştum.
Garmin sözü edilenler içinde dünya markası olan kaliteli cihaz, bende nüvi 300 var, telefon araç kiti özelliği var, hatta senkronizasyonu sağlayınca tüm sms ler ve tel defteri de orada çıkıyor, mp3, kitap okuyucu, sözlük, rehber, 3d falan hepsi mevcut şiddetle tavsiye ederim...
Daha önce başka bir cihaz kullanmadığım için kıyaslama şansım yok.Tahminimce bir çok marka aynı yazılımı kullandığı için arayüzde benzerik vardır.Yaklaşık 2 hafta oldu.Bulunduğum yer küçük bir ilçe olduğu için çok detaylı değil ama buradan daha büüyk yerlerde kapı numarasına göre itediğin noktaya götürebiliyor.Alternatif güzergah belirleme hizi bana göre hızlı.Sesli olarak yönlendirme yapıyor.İstersen cihazın sesini araçtan dinleyebiliyorsun.Araç kiti olarak kullanabiliyorsun.5 inç olması güzel.istersen kamera bağlayabiliyorsun.2010 kadar güncellemeler ücretsiz yazıyor.malzeme galitesi güzel geldi bana.
Güle güle kullan sana zahemet bir kaçta fotosunu ekleyebilirsen
Dün piranha yı biraz araştırdım teknik servis diye bir kavramları yokmuş yani satış sonrası destek sıfırSen ürünü alırken araştırdınmı veya kimse sana bir şey anlattımı satış sonrası için ...
oooo 5 seneye kim öle kim kala, ben zaten navitech in araç teyp ini kullanıyorum,marka olarak güzel,malzemede iyi kullanıyorlar,ozaman diğerlerini hiç düşünmeyeyim ben... eyvallah üstad...
Bugün navitech nav-p250bc cihazı aldım mavi bilgisayardan fiyatı çok uygun tavsiye ederim378 /5 cihaz özelliklerini daha önce bildiğim için fazla sorup soruşturmadım alıyorum dedim çıktım .. daha öncede 200 b kullanmıştım iki üründe igo8 kullanıyor ve başarsoft haritası kulanıyor .. bunun hem görüntüsü daha zarif hemde işlemcisi farklı ..
Almak isteyen arkdaşlara tavsiye edebilirim .![]()
üstad bende detaylı arayış içerisindeyim, navitechleri inceledim,bu harita olaylarınıda inceledim valla taksici değilim bana 5 sene güncellemesede olur: ))
ben gittigidiyordan cihazların arttırmasına girdim, bakalım ne olacak,çok farklı fiyatlar var,230-290 arası, 5" lik ve bluetooth lu,diğerleri zaten std. ordanda takip edin derim...
not: navitech 200b ile 250 arasında yerinde inceledim bi fark yoktu üstad sadece fiyat farkı var...ayrıyeten 4.3 ve 3.5 arasında da bariz dark yok ama 5 " gerçekten farkediyor bide 7" likler var ama ona birşey diyemem...
Fear Can Hold You Prisoner...Hope Can Set You ...
resimLeri göreLim pLs .. hayırLı oLsun mehmet abi
Yok Bunuda almadımAldım ama tam anlamyla değil ...
![]()
Heheheallah iyiliğinizi versin ,yaw burada anlatamam msn den yazarım size
Alıyorum ama almıyorum ..karıştırmayın uleee
![]()
olm gene ne hinlik düşünüyon![]()
Ya tanıdığım bir firmadan alıyorum onların ,müşteri memnuniyeti hizmetinden yararlanıyorum bana kullanma süresi veriyorlar .. bende o sürede kullanıp geri veriyorum ..Hemde bütün cihazları tanıma şasım olur ama zannedersem bu son cihazım ... bu güzel![]()
ooooo oda iyiymiş![]()
200 ile 250 arsında hem görüntü farkı hem işlemci farkı hemde tmc var .. Fiyatfarkı buradan geliyor ..
3,5 ile 4,3 arasında epey inc farkı varnasıl yok dersin . bence en ideali 4,3 inc tir.
bende bır tane sıparıs verdım.Pıranha marka, 5", bluetooth, fm transmıtter felan varmıs.baya sekıllı bırseye benzıyor.gelsın bakalım, ayrıntıları burdan paylasırım...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri